ARIJANDA
VIOLETA20
ARIJANDA
ir kaciukas.jis pas tave naminis ar iseina i lauka
ARIJANDA
QUOTE(Freke @ 2012 05 26, 18:54)
paskutine "gele" graziausia
rasau kabutese nes ten katyte
QUOTE(liniuxxxxx @ 2012 05 26, 21:12)
Aciu merginos
QUOTE(mamadonata @ 2012 05 27, 09:30)
arijanda tiesiog žavinga
Suskilo mano molinis puodas , troskinimui nebetinkamas. Isurbinau viena didele skyle ir patapo vazonas
QUOTE(smileja @ 2012 05 27, 11:03)
vijoleta20,
Arijanda, tiesiog pasaka
spalvyčių daug, bet man bent jau nuotraukose tai pasakiškai gražiai žiūrisi
o dar vaizdai ten tolėliau, kur kalnai fone matosi, tai kažkas nerealaus, gyvenčiau balkone 
Arijanda, tiesiog pasaka
Cia mano virtuves balkonas tai praktiskai visa diena virtuvej praleidziu , visas veiksmas joje vyksta
QUOTE(esposa @ 2012 05 27, 12:06)
Katyte namine iseina i balkona kada nori nes pas mus silta ir langai kiauras dienas atidari, o i kiema issevedu tik su pavadziu kur prie tvoros pririsu ir pati darbuojuos ir ja matau
ARIJANDA o katyte ne kastruota.....tai labai mylit gyvunelius,kad daug ju turit.
Vijoleta20, Arijanda nuostabios gelytes
O maniskems nzn kas pasidare, speju liga kazkokia uzpuole
Prasidejo nuo begoniju - lapai rudom sausom demem nuejo, dabar jau su sakelem nukrito jie. Ir petunijos pradejo rudom demelem lapai eiti, ziuriu ir pasviesejo, ziedeliai susisuke neissiskleidzia normaliai - nuvysta
gal kas susiduret? kas cia gali but?
Maniau perlaisciau su lietaus pagalba, bet ir tos kur buvo terasoj sukabintos irgi jau ruduoja
tiek vargau as su jom ir dabar mirsta visos.....
O maniskems nzn kas pasidare, speju liga kazkokia uzpuole
Maniau perlaisciau su lietaus pagalba, bet ir tos kur buvo terasoj sukabintos irgi jau ruduoja
QUOTE(Arijanda @ 2012 05 26, 17:34)
as vis dar stoviu eileje
Likau sužavėta jūsų gėlytėmis-grožis nerealus....
Oazės kampelis.
Tad noriu pasikonsultuoti su žinovėmis...Neseniai nusipirkau pilnavidurias surfinijas-buvau labai daug žiedų-paliejau,patrešiau.Bet po kelių dienų mažai žiedų beliko,tiesiog net pražysta,o žiedukai neišisiskleidę apdžiūsta.Jokios ligos nematau,nuo ko tai gali būti?Ir,kai reikia apskabyti-labai sunkiai žiedukai išsitraukia???Labai ačiū,kas padės pagelbėti man su gėlytėmis.
Tad noriu pasikonsultuoti su žinovėmis...Neseniai nusipirkau pilnavidurias surfinijas-buvau labai daug žiedų-paliejau,patrešiau.Bet po kelių dienų mažai žiedų beliko,tiesiog net pražysta,o žiedukai neišisiskleidę apdžiūsta.Jokios ligos nematau,nuo ko tai gali būti?Ir,kai reikia apskabyti-labai sunkiai žiedukai išsitraukia???Labai ačiū,kas padės pagelbėti man su gėlytėmis.
Laba,
aš nebežinau ką daryt su savo vazonais - prieš mėnesį isodinau ten daigus, o jie ne kiek nepaugejo. Ir speju, kad del tų hidrogranulių
Kituose vazonuose, be tų granulių jau seniausiai žydi, žydejo ir kol daigyklose buvo, o dabar nemezga naujų žiedų visai
Ką daryt?
Gaila, kad nėra kas patirtimi pasidalina....
aš nebežinau ką daryt su savo vazonais - prieš mėnesį isodinau ten daigus, o jie ne kiek nepaugejo. Ir speju, kad del tų hidrogranulių
QUOTE(*DonAngel* @ 2012 05 28, 09:22)
Laba,
Kituose vazonuose, be tų granulių jau seniausiai žydi, žydejo ir kol daigyklose buvo, o dabar nemezga naujų žiedų visai
Ką daryt?
manau nedaug kas naudoja tas granules, todel ir patarimu nedaug, as pvz nenaudoju, todel zalia siuo klausimu
Kurios firmos hidrogranulės? Jei Juknevičiaus, tai ten agroperlitas berods ir vandens nekaupia taip kaip WaterGel ar Stockosorb. Paskutinius dvejus naudoju jau daug metų. Ir dabar petunijos su surfinijomis loveliuose turi šio gėrio. Našlaitės būtų seniausiai ant saulės pakabinamuose vazonėliuose išdžiuvusios, jei ne tasai įgėris. Trąšų gal trūkumas? Kartu su įgėriu esu primaišius į substratą ilgai veikiančių trąšų, tereikia vandenį papildyt į rezervuarus. Jokių bėdų su žydėjimu.
Sweikos, esu visiskai zalia geliu auginime, taciau gavau uzduoti papuosti fasada gelemis
Prisiziurejau cia Jusu nerealiu grozybiu
Bet nezinau net nuo ko pradeti
Zodziu man reikia nupirkti gelyciu, kurios jau butu susodintos i pailgus lovelius, ir kad tie loveliai iskart butu su kabliais (na kad butu galima ant tureklu uzkabinti). Kur galima toki visa komplekta isigyti?
Ir kokias geriau pirkti, kad siek tiek "pasileistu" i apacia is tu vazoneliu?
o kuo Jukneviciaus blogos tos hidro kapsules? jei galima ne moksliskai o namudine kalba
nes as imaisiau tas jukneviciaus ir ka zinau laistau kaip kada ne vysta geles ir zydi
nes as imaisiau tas jukneviciaus ir ka zinau laistau kaip kada ne vysta geles ir zydi
QUOTE(Pliauskyte @ 2012 05 28, 11:50)
Sweikos, esu visiskai zalia geliu auginime, taciau gavau uzduoti papuosti fasada gelemis
Prisiziurejau cia Jusu nerealiu grozybiu
Bet nezinau net nuo ko pradeti
Zodziu man reikia nupirkti gelyciu, kurios jau butu susodintos i pailgus lovelius, ir kad tie loveliai iskart butu su kabliais (na kad butu galima ant tureklu uzkabinti). Kur galima toki visa komplekta isigyti?
Ir kokias geriau pirkti, kad siek tiek "pasileistu" i apacia is tu vazoneliu? 
Zalia tai zalia esi,bet jei pamastytum truputi tai gal lengviau butu. nusipirk pirmiausia lovelius,kablius ir zemiu. poto nusiperki geliu kurios tau patinka. supili zemes i lovelius susodini geles,kabini ant tureklo. gal aisku bus dabar. BET NEPAMIRSK KAD GELES REIKIA DAR IR LAISTYTI !