Įkraunama...
Įkraunama...

Gražuolės surfinijos- petunijos

QUOTE(Rudojilape @ 2012 06 12, 13:27)
Stai taip jos atrode pries menesi:

o kokiu seklu cia gelele sita? ar is daigelio pirkto? g.gif
Atsakyti
[quote=Rudojilape,2012 06 12, 13:07]
O kiek cia petuniju daigeliu yra susodinta i viena toki vazona?
[/quote]
Cia yra 3 vazoneliai isodinti, kuriame yra po 3 daigelius. Tai kaip ir 9 daigeliai smile.gif

Deja...gaila, bet ne as is daigeliu jas auginau. Perku visada jas jau gal kokie 4 metai "sodo zieduose" is silknamiu ir esu labai patenkinta. Perku mazas gelytes...o sitoj vazoj jos isbujoja...ir nusvyra beveik iki pat apacios. Cia mano vyro megstamiausia vaza ir sita kompozicija. smile.gif
Aciu visoms uz pagyras ax.gif
[/quote]

Tuo paciu dar klausimelis ax.gif Jei ne pirmus metus tokia kompozicija turit, tai kiek ilgai jos tokios grazios issilaiko? Ta prasme ar visa vasara, ar vis tik neistempia visos, nes daigeliu is tiesu daug, o ir vazonas neatrodo per didziausias, netruksta joms ten vietos? Pasidalinkit, prasau, patirtimi drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sitas vazonas gal atrodo nedidelis, is tiesu-jis nemazas.Gelez zydi graziausiai iki pat salnu... Laistau-viena karta i savaite(kai savaitgali atvaziuoju i sodyba) paprastu vandeniu ir viena karta sezone(kai atostogauju) palieju Kemira. Viskas. Privalumas gal tas....kad jos gauna tik rytines saules(jei idomu, tai galesiu ideti pernykste nuotrauka, kaip atrodo vasaros pabaigoje-rudenio pradzioje) smile.gif
Atsakyti
mano drauge viena siuo metu atrodo taip smile.gif vazono skersmuo 50cm. Vienas daigelis cia tik is benary firmos, setas pacios. ir tik dabar prasideda pats bujojimas, manau neblogai pavarys, tik ta jos spalva varo i nevilti biggrin.gif nu bent 10 tonu ryskesne kad butu smile.gif pirkau ne pati seklas... o gaila biggrin.gif biggrin.gif
user posted image
Papildyta:
sito vazono klaida: per mazai zemiu jame, geles gavosi per giliai pasodintos, todel negauna jos to svirimo, o atsiremia daugiau i sonus. vazonas, jei galima ji taip pavadinti biggrin.gif mazdaug 80*40cm du daigai cia, vidury dichondra, bet ji mirs cionais, itariu biggrin.gif biggrin.gif Ziedu mazoka, nes cia toks pavesiukas daznokai gaunasi 4u.gif bet kaip sako:"saules gausim-atsigausim" lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijoleta20: 12 birželio 2012 - 14:55
ačiū mergaitės už atsakymus wink.gif
Atsakyti
Abu is pirktiniu daigu. raudonas tai saknydintas cionais 4u.gif
user posted image
Papildyta:
sita jura is seklyciu pati uzsiauginau viska 4u.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijoleta20: 12 birželio 2012 - 15:55
Pirkta gelytė.Visada taikau tokios spalvos pasikabinti po obelim.Visai neblogai ten jaučiasi,sukasi sau tai į vieną pusę,tai į kitą... smile.gif user posted image
Bet įsišaknyti šakelės nelabai nusiteikusios schmoll.gif Pernai irgi,stovejo pusiau gyvos,neteko panaudoti grožiui.
vijoleta20 Nuostabi žiedų jūra wub.gif O dar pačios išaugintos thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amarrile: 12 birželio 2012 - 17:23
sveikos
nu jau groziu wub.gif groziai
mano jau irgi pradeda zydejima,bet iki tokiu juru bigsmile.gif tai laaabai toli unsure.gif ir bakopa kazko oziuojasi,nuleipus kazkokia doh.gif
Atsakyti
Grazu wub.gif
Atsakyti
tema žydi thumbup.gif wub.gif

maniškės tik dabar įgauna dekoratyvų vaizdą, o taip sunku nufotografuoti, pakabintos balkone virš garažo, sunku su fotoapartu prilysti:

user posted image

ši spalva man labai patinka, realybėje- dar intensyvesnė rolleyes.gif :

user posted image

Užaugintos iš sėklų, tręšiu Shultz trąšomis žydinčioms gėlėms kas antrą laistymą ax.gif
Atsakyti
user posted image
Cia mano gelytes, augintos is daigelio, o jau kaip kvepia.
Nenusistaciau datos doh.gif
Atsakyti
bet kai pasipyle ziedu bigsmile.gif wub.gif net nezinau kurie graziausi. visi nepakarotjami visi kazkuom isskirtiniai thumbup.gif thumbup.gif saunuoles

o mano sakeles jau ziedelius krauna tuoj ir dukraites zudeti prades biggrin.gif
Atsakyti