Įkraunama...
Įkraunama...

Gražuolės surfinijos- petunijos

na ir man teks i senukus sukti ir nusipirkti sito gerio Biopon zydincioms, mmmmm...mamayte nepataike man nupirkti blush2.gif teks suaugusiai dukrelei paciai kulniuoti (ech kartais kaip sunku su amzium mamu ir vaiku nesusibendravimas, kaip sakyt varo i viena kurpaliu ir viskas doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2012 06 14, 14:43)
na ir man teks i senukus sukti ir nusipirkti sito gerio Biopon zydincioms, mmmmm...mamayte nepataike man nupirkti blush2.gif teks suaugusiai dukrelei paciai kulniuoti (ech kartais kaip sunku su amzium mamu ir vaiku nesusibendravimas, kaip sakyt varo i viena kurpaliu ir viskas doh.gif )

Biopon yra ir maximose ir iki smile.gif
Atsakyti
O kaip reikia skabyti nuzydejusius ziedelius? Kiti tiesiog nukrenta, ar geriau su stiebeliu nugnybti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pliauskyte @ 2012 06 15, 13:20)
O kaip reikia skabyti nuzydejusius ziedelius? Kiti tiesiog nukrenta, ar geriau su stiebeliu nugnybti? 4u.gif

su stiebeliu.
Atsakyti
SOS!

mano gelytes uzpuole kazkokie vabaliukai verysad.gif
tokie va:

http://www.part.lt/p...147ec811627.jpg

kaip gelbeti?
Atsakyti
QUOTE(renooshka @ 2012 06 17, 13:51)
SOS!

mano gelytes uzpuole kazkokie vabaliukai verysad.gif
tokie va:

http://www.part.lt/p...147ec811627.jpg

kaip gelbeti?

pirmiausia su laistytuvu gerai nulieti,o paskui matysit,ar dar ko reiks
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2012 06 17, 15:20)
pirmiausia su laistytuvu gerai nulieti,o paskui matysit,ar dar ko reiks

aciu, katik nuliejau, rytoj ziuresiu kas bus. o kas cia per gyviai??
Atsakyti
QUOTE(Neili @ 2012 06 13, 21:25)
Labas vakaras, o kokių grožių priauginot  wub.gif šaunuolės tiesiog. O aš šiais metais tik porą rūšių teauginu, vat kelios foto:
user posted image

kas man labai patinka šioje rūšyje, kad jos auga ratuku ir labai smarkiai šakojasi, viršus neišplinka

Gal butu galima suzinoti kaip pavadinima?

Atsakyti
QUOTE(renooshka @ 2012 06 17, 15:31)
aciu, katik nuliejau, rytoj ziuresiu kas bus. o kas cia per gyviai??

nepadejo doh.gif kol saule sviete ant gelyciu atrodo, kad nebebuvo, o db ziuriu, vel aplipe. Kazkur girdejau, kad kokakola padeda? ar cia ne nuo tokiu gyviu schmoll.gif
Atsakyti
Atsiliepkite ,kam buvau zadejusi parvezti savo geliuku seklyciu. Uz keleta savaiciu skrendu i Lietuva. Lietuvoje neturesiu turbut galimybes prisesti prie interneto. Gryzus iskart issiusciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Arijanda @ 2012 06 18, 16:30)
Gal butu galima suzinoti kaip pavadinima?

"Wonder wave pearly" Benary firmos, pirkau e-seklos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Neili @ 2012 06 18, 21:25)
"Wonder wave pearly" Benary firmos, pirkau e-seklos  4u.gif

Labai gražios wub.gif o kokio dydžio vazonas ir kiek daigelių čia? blush2.gif
Atsakyti