grazu tokios ryskios, as nusipirkau geltonu ir baltu. reiketu dar violetiniu ir bordiniu nusipirkti. kokiam schetelinge gal
jei lapeliai smulkesni o ziedai pilnaviduriai tai cia surfinija ar visgi petunija? nes kazkaip idomiai ji man auga.... jau nutysus gal 1m zemyn o ziedai tik pacioje apacioje. tai as sakas uzdelioju po visa loveli......
grazu tokios ryskios, as nusipirkau geltonu ir baltu. reiketu dar violetiniu ir bordiniu nusipirkti. kokiam schetelinge gal
as ir kitais metais auginsiu tik pelargonijos,nes petunijos nepernesa dideliu karsciu,gaila man ju.balkonas saules pusej tai labai degina.
O as kitamet auginsiu DAR daugiau petuniju,man jos taip patinka
ir laistyt nepatingiu grizus po darbu, nors kartais randu jas jau apvytusias...kibiras vandens ir atsigauna
Beje visu Jusu geliukai tiesiog nuostabus !
Beje visu Jusu geliukai tiesiog nuostabus !
Manosios geltonos nustojo žydeti
Jau grioviau šiandien kompozicijas,sukišau į ''kiaulviedrį'',gales kur po krūmu pastoveti dar
QUOTE(eturib9 @ 2012 06 21, 21:59)
As jau kelinti metai su petunijom kaip su mazais vaikais, dar nepabodo
QUOTE(esposa @ 2012 06 21, 17:24)
as ir kitais metais auginsiu tik pelargonijos,nes petunijos nepernesa dideliu karsciu,gaila man ju.balkonas saules pusej tai labai degina. 
As taip pat zadu pelarginijas, nes ta pati beda , visos baigia nukepti ,lapukai sudziusta , visos suglebusios nuo karscio ir tiesioginiu saules spinduliu. Kita met pietu balkone auginsiu pelargonijas, o surfinijas teks perkelti i siaurini balkona. Maciau kaiminka turi tai saules stygio nejaucia dar grazesnes nei mano.
QUOTE(Arijanda @ 2012 06 23, 14:46)
As taip pat zadu pelarginijas, nes ta pati beda , visos baigia nukepti ,lapukai sudziusta , visos suglebusios nuo karscio ir tiesioginiu saules spinduliu. Kita met pietu balkone auginsiu pelargonijas, o surfinijas teks perkelti i siaurini balkona. Maciau kaiminka turi tai saules stygio nejaucia dar grazesnes nei mano.
taip nebuna,kad kaiminkos grazesnes
aha kaip gaila man ju,o man ner kur paslet kito balkono neturiu
pas terasoj irgi saule bet grazios. tik dabar vejas nekadejas jom seveliuras draiko baisu ziureti,bet ziedai kolkas atlaiko.
QUOTE(karosimi @ 2012 06 24, 09:15)
pas terasoj irgi saule bet grazios. tik dabar vejas nekadejas jom seveliuras draiko baisu ziureti,bet ziedai kolkas atlaiko.
aga, labai daug tikrai to vejo kliuna vargselems siemet
Lietūs lyja,traukiniai nesustoja,gelytės toliau auga
QUOTE(esposa @ 2012 06 24, 02:04)
taip nebuna,kad kaiminkos grazesnes
tavo graziausios
Pas mus yra siaurinis balkonas, bet beda ,kad is jo ir laiptai i kiema. Preita met nepasibodejo uzlip ir visa krepsi nufyrinti su gelem
QUOTE(karosimi @ 2012 06 24, 08:15)
Atpuskit mums truputi to vejo o mes Jums saules kaitros
Laba diena,tokią lietingą dieną,kelios foto pralinksmėjimui
,čia mano petunijos augančios žemėje,liasčiau tik kokią savaitę po pasodinimo, dabar jau pamiršau laistymą, tik kartais palieju su trąšom,dar suaugusios nedaug bet po2-3 savaitėlių turėtų ir žemės nesimatyti