Įkraunama...
Įkraunama...

Gražuolės surfinijos- petunijos

Kokios grazios visu gelytes, taip gausiai zydi... Gal kas nors man paaiskins, kodel mano surfinijos numete visus ziedus (pirkau jau paaugusias, gausiai zydincias blush2.gif ) Perkeliau jas i lovelius, tai viskas suejo i lapus, o ziedu neliko visai schmoll.gif Vien zali lapai.Gal per daznai laistau.. Triju rusiu turejau ir su visom tas pats nutiko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2012 06 27, 23:29)
Tie kupolai gausis tikrai ne is visu petuniju, reikia pirkti specialias, pvz., ZS yra Lucia Elite surfiniju seklu, jos labai sakojasi ir svyra, is ju iseitu saunus petuniju kupolai, as petunijas tresiu iki zydejimo galo ir kuo turiu, dazniausiai raugintomis dilgelemis 4u.gif

raugintos dilgeles skatina augima,bet ne zydejima. as jomis tresiu savo mazius,kad augtu. tad suaugusiom dilgeles ne pati geriause trasa, suauguses geriause tresti trasom kurios skatina zydejima.
Papildyta:
QUOTE(Pliauskyte @ 2012 06 28, 14:26)
Kokios grazios visu gelytes, taip gausiai zydi... Gal kas nors man paaiskins, kodel mano surfinijos numete visus ziedus (pirkau jau paaugusias, gausiai zydincias  blush2.gif ) Perkeliau jas i lovelius, tai viskas suejo i lapus, o ziedu neliko visai  schmoll.gif  Vien zali lapai.Gal per daznai laistau.. Triju rusiu turejau ir su visom tas pats nutiko doh.gif

su kokiom trasom treset?
Atsakyti
su kokiom trasom treset?
[/quote]

Biopon, bet nematau jokio efekto g.gif
Atsakyti
[quote=Pliauskyte,2012 06 28, 18:19]
su kokiom trasom treset?
[/quote]
Biopon, bet nematau jokio efekto g.gif
[/quote]
o jos zydinciom gelem?nes jei i lapus tai panasu,kad trasos butu lapinem gelem. daug kas naudoja universalias. bet tai kaip gali tikti ir vienom ir kitom.as universaliu nepripazystu. as tresiu schulz zydinciom gelem ir esu tikrai patenkinta.ju kaina nemaza 30lt.bet tikrai ilgam uztenka.o skystos kaip ir jusiskes pigesnes,bet greitai baigesi.pas mano mama pirktos surfinijos lovelyje grazutes o ta pati vazone irgi skursta gelsta sunku irgi pasakyti kas nepatiko.
Atsakyti
QUOTE(Pliauskyte @ 2012 06 28, 14:26)
Kokios grazios visu gelytes, taip gausiai zydi... Gal kas nors man paaiskins, kodel mano surfinijos numete visus ziedus (pirkau jau paaugusias, gausiai zydincias  blush2.gif ) Perkeliau jas i lovelius, tai viskas suejo i lapus, o ziedu neliko visai  schmoll.gif  Vien zali lapai.Gal per daznai laistau.. Triju rusiu turejau ir su visom tas pats nutiko doh.gif

pvz.man taip buvo,bet dabar neatsidziaugiu ziedu gausumu mirksiukas.gif taip kad sakyciau kantrybes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inrisa @ 2012 06 28, 12:51)
lobelija balta smile.gif  4u.gif

Dekoju 4u.gif

Merginos per kiek laiko subrandina geliukas seklytes? vakar apziurejau, nu nesuprantu nebrandinna man jos tu sekliuku nors tu ka jau 3 savaites kaip laukiu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Arijanda @ 2012 06 29, 11:31)
Dekoju 4u.gif

Merginos per kiek laiko subrandina geliukas seklytes? vakar apziurejau, nu nesuprantu nebrandinna man jos tu sekliuku nors tu ka jau 3 savaites kaip laukiu sad.gif

As tai rudeniop ju prisirenku, tada pilna buna, manau, kad per anksti dar joms, jos dar nori zydeti, zydeti, zydeti, o ne seklas brandinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2012 06 28, 14:23)
sitas klausimas turbut n kartu uzduotas, ir jau atsakymus radom 4u.gif  tad, jei pirmi sejimai, paskaitykite temute ir tikrai daug klausimu jums isspres  4u.gif  4u.gif

dėkui už ats 4u.gif skaičiau temą, bet tikriausiai praleidau 4u.gif reikės dar kartą perskaityt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2012 06 29, 11:57)
As tai rudeniop ju prisirenku, tada pilna buna, manau, kad per anksti dar joms, jos dar nori zydeti, zydeti, zydeti, o ne seklas brandinti 4u.gif

drinks_cheers.gif
užpernai skubėjau prisirinkti sėklų, jų daigumas buvo labai prastas verysad.gif
pernai rinkau rudeniop - rezultatas žymiai geresnis smile.gif
sėklų parduotuvėje teiravausi, ar turi įtakos sėklų rinkimui laikas, sakė, kad geriau rinkti rudeniop smile.gif
rudeniop augalas stengiasi pratęsti giminę, todėl jėgas skiria sėklų brandinimui, o dabar žydintys augalai stengiasi naujus žiedus krauti smile.gif
nežinau kiek teisybės, tačiau man pasitvirtino šis paaiškinimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Arijanda @ 2012 06 28, 12:51)
Wau kaip grazu, negaliu atsiziureti wub.gif  wub.gif  thumbup.gif .Galite pavardinti kas tos smulkios gelytes?

taip matau atsakė smile.gif
- lobelija- balta ir dar yra švelniai violetinė su tamsesniu violetiniu vidurėliu smile.gif
va gal čia geriau matosi mixas smile.gif
user posted image
user posted image
čia benras vaizdelis iš šono smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zydrunyte @ 2012 06 29, 14:38)

user posted image
user posted image
čia benras vaizdelis iš šono smile.gif
user posted image

labai nuostabus jusu mixsas. man kitas metais irgi reiks derinti balta su melina ar violetine. labai grazu. o lobelijas sejates ar perkat
Atsakyti
zydrunyte, pasakiškos gėlytės wub.gif spalvos kokios sodrios ir gražios wub.gif
Atsakyti