QUOTE(erika_daug @ 2012 08 23, 19:25)
ir man butu idomu kaip ten tas seklas rinkti ir is vis ar verta, gal kitais metais nebebuna tokios grazios gelytes iš tū surinktų sėklų išaugusios?
sVEIKOS, o kad cia apmire

kapu tyla
kai nuzydi ziedelis, lieka toks kaip jus ir sakote, jis sulaiku turi subresti, paruduoti, toks i dziuvimo puse atsirasti, o jo viduje yra mazos juodos seklytes. Jei ju neskabote, jie kiti savaime sprogsta ir isbarsto seklytes. Zodziu, kol neisbarste - nuskinate ta (TA)

islukstenate seklytes ant popieriaus, truputi padziovinate, tada i koki popieriuka sulankstote, ar i koki pakeli ir turite seklytes kitiems metams.
As kaip sejau taip ir sesiu pirmaja partija sausio 13d, uzdegus zvakutes ir pasimeldusi uz zuvusius, o kita partija ivairiai vasari- kova. Sie metai parode, kas nepabijojo seti dar ir veliau, manau laimejo. As siuo atveju laimejau irgi, nes ka reikejo pakeisti vazonuose, turejua i ka keisti

saknydinau dar net labai velai, o dabar dziaugiuosi nauju derliumi

kita meta taip pat darysiu
Papildyta:
QUOTE(vijoleta20 @ 2012 02 16, 13:44)
Merginos, ar auginate kas sias? Parodykite kaip atrodo
Papildyta:
QUOTE(saulyte525 @ 2012 02 18, 15:14)
Kapstau is senu temu, gal parodys kuri mergina kaip atrodo ju gelytes
Papildyta:
QUOTE(aaktinija @ 2012 02 19, 12:39)
as dar nieko nebandziau kadangi pirmi metai, bet man laaaabai patiko su bakopa, nereali gelyte, labai graziai ziurisi tarp surfiniju, petuniju, gali pabandyti tikrai

as taip pat noreciau bakopos pamaisyti i lovelius, gaila, kad jos sodinamos anksti tai paciai neteks uzsiauginti, bet reikes pirkti daigelius
Papildyta:
beje, skelbiu savo statistika
1.easy wave h plum vein is 6 isdygo 5 ir dar viena kalasi
2.ramblin h white is 10 sudygo 6, bet matau, jog kitos seklytes praskilusios
3.rambline h nu blue is 10 dar nesudygo, betrodo gyvybe
4.purple velvet h is naisku kiek, nuplesiau lapeli kur raso, bet irgi apvilktos dar nerodo gyvybes
5.petunia grandiflora tokia balta daug miniatiuriniu seklyciu dar nerodo gyvybes, bet raso, kad sudygsta per 20dienu, o man tera dar 5 diena tai neprarandu vilties