Įkraunama...
Įkraunama...

Gražuolės surfinijos- petunijos

pasirodom ir mes ax.gif
user posted image
Atsakyti
Turejau ir as labai graziai zydincia petunija,bet isvykom savaitei atostogu,tai nebeliko is jos nieko gero..Nudziuvo.. doh.gif Kazi ar atsigaus..Gal yra kam buve taip? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, uzejau i sia tema, nes man labai patinka surfinijos. Tad jas auginu savo balkone.Ir noreciau pasirodyti. ax.gif Mano balkonas is kiemo, auginu baltas surfinijas.
user posted image
user posted image
O cia mano kaimynes balkonas, tokio grozio negalejau neparodyti wub.gif bigsmile.gif Ji sodino menesiu aknsciau nei as. Be to netresia jokiomis trasomis tik laisto kas antra diena.Ir ji kasmet dziaugiasi tokiu groziu. Be to man atskleide paslapti. Jei surfiniju daug susodinta viena salia kitos t.y. lieciasi, jos leisis zemyn, t.y. ilges. O jei bus toliau viena nuo kitos auga ir i auksti ir i apacia(bet maziau). Zodziu darysis burbulas.Zodziu kaip mano baltosios surfinijos. ax.gif
user posted image
Atsakyti
Gioia, fantastiškas vaizdas wub.gif pasakiškai gražios gėlės, tiek tavo, tiek kituose balkonuose wub.gif
Atsakyti
QUOTE(smileja @ 2012 07 23, 09:05)
Gioia, fantastiškas vaizdas wub.gif pasakiškai gražios gėlės, tiek tavo, tiek kituose balkonuose wub.gif

pritariu viskam thumbup.gif + patys balkonai nerealus jusu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
o jau gelyciu grozis bigsmile.gif tiek lietuvisku tiek italisku bigsmile.gif

o as su klausimu. kodel surfinijos ir petunijos lapai pasidenge baltu pukeliu? tik vienam lovelyje? per dregna? ar siaip kazkas nutike? einu foto padaryt kad butu aiskiau ax.gif
Atsakyti
o man idomu kaip ta kaimyne nuskabo nuzydejusius ziedus situ begalinei ilgu kasu geliu 4u.gif drinks_cheers.gif jei neskaubai juk nebezydi... ocia ziedu doh.gif 4u.gif
Atsakyti
Bet prie kai kurių rašo, kad nebūtina skabyt, self-cleaning g.gif o man sėklos iš ebay niekaip neateina ir tyli pardavėjas, jaučiu negausiu doh.gif o gal pas mus būna kur nors Shock wave ar kokių kitų wave petunijų sėklų? Labai noriu pabandyt ax.gif teoriškai iš wave petunijų turėtų būt toks žiedų kilimas kaip pas tą kaimynę wub.gif
Atsakyti
GIOIA vau kokios gelytes,net seile nutyso.... bigsmile.gif
Atsakyti
Na mes ju neskabom, cia niekas ju neskabo ir viskas graziai auga. Pirma karta girdziu kad reikia skabyti, jie sudziuva ir nukrenta. ax.gif
Atsakyti
Sveikos, ko aprime? biggrin.gif

nu man dabar pasistojo klausimas:) blond color smile.gif is kur gauna pilnaviduriu seklu? g.gif g.gif as visu rusiu ale brandinau seklas, ale ne velnio g.gif nudziuva ir viskas. Tai kaip isgaunamos tos seklos, kur mes perkame ? g.gif g.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kuri atsakytu kas per beda gali buti mano surfinijai, jei lapai eme dziuti po truputi, nors ziedus krauna, ilga laika nekrove, bet atrodo tokia vargana, dziusta lapai ir liks tuoj vien stiebai su ziedais blink.gif
Atsakyti