Turejau ir as labai graziai zydincia petunija,bet isvykom savaitei atostogu,tai nebeliko is jos nieko gero..Nudziuvo..
Kazi ar atsigaus..Gal yra kam buve taip?

Sveikos, uzejau i sia tema, nes man labai patinka surfinijos. Tad jas auginu savo balkone.Ir noreciau pasirodyti.
Mano balkonas is kiemo, auginu baltas surfinijas.

O cia mano kaimynes balkonas, tokio grozio negalejau neparodyti
Ji sodino menesiu aknsciau nei as. Be to netresia jokiomis trasomis tik laisto kas antra diena.Ir ji kasmet dziaugiasi tokiu groziu. Be to man atskleide paslapti. Jei surfiniju daug susodinta viena salia kitos t.y. lieciasi, jos leisis zemyn, t.y. ilges. O jei bus toliau viena nuo kitos auga ir i auksti ir i apacia(bet maziau). Zodziu darysis burbulas.Zodziu kaip mano baltosios surfinijos.

O cia mano kaimynes balkonas, tokio grozio negalejau neparodyti

Gioia, fantastiškas vaizdas
pasakiškai gražios gėlės, tiek tavo, tiek kituose balkonuose

QUOTE(smileja @ 2012 07 23, 09:05)
Gioia, fantastiškas vaizdas
pasakiškai gražios gėlės, tiek tavo, tiek kituose balkonuose 

pritariu viskam

o jau gelyciu grozis
tiek lietuvisku tiek italisku
o as su klausimu. kodel surfinijos ir petunijos lapai pasidenge baltu pukeliu? tik vienam lovelyje? per dregna? ar siaip kazkas nutike? einu foto padaryt kad butu aiskiau

o as su klausimu. kodel surfinijos ir petunijos lapai pasidenge baltu pukeliu? tik vienam lovelyje? per dregna? ar siaip kazkas nutike? einu foto padaryt kad butu aiskiau

o man idomu kaip ta kaimyne nuskabo nuzydejusius ziedus situ begalinei ilgu kasu geliu
jei neskaubai juk nebezydi... ocia ziedu

Bet prie kai kurių rašo, kad nebūtina skabyt, self-cleaning
o man sėklos iš ebay niekaip neateina ir tyli pardavėjas, jaučiu negausiu
o gal pas mus būna kur nors Shock wave ar kokių kitų wave petunijų sėklų? Labai noriu pabandyt
teoriškai iš wave petunijų turėtų būt toks žiedų kilimas kaip pas tą kaimynę

GIOIA vau kokios gelytes,net seile nutyso....

Na mes ju neskabom, cia niekas ju neskabo ir viskas graziai auga. Pirma karta girdziu kad reikia skabyti, jie sudziuva ir nukrenta.

Sveikos, ko aprime?
nu man dabar pasistojo klausimas:) blond color
is kur gauna pilnaviduriu seklu?
as visu rusiu ale brandinau seklas, ale ne velnio
nudziuva ir viskas. Tai kaip isgaunamos tos seklos, kur mes perkame ?

nu man dabar pasistojo klausimas:) blond color