Įkraunama...
Įkraunama...

Kauniečiai stato svajonių namus,, 26 tema

QUOTE(Caca* @ 2012 04 23, 18:21)

Dar turiu drauge kaimyne, apzeldintoja.Dirba dviese.Kruopstus zmogeliukai.Jei jie Jums darytu aplinkos tvarkymo darbus, tuomet projektukas nemokamas.As ju nesirinkau, nes darbus daromes patys. ax.gif

ar galima butu kaimynes telefona?

P.S. Nebukit savanaudziai, nebesnekat apie rostverkus ir PIR PUR, dabar nauja terminologija: BT, $ ir t.t.
I kka pavarito forumas po meeto?
Atsakyti
o man cia labai grazu user posted image
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2012 04 23, 19:51)
o man cia labai grazu user posted image

Lenkai gamina tokius betoninius elementus, imituojančius medį.
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 04 23, 18:54)
Lenkai gamina tokius betoninius elementus, imituojančius medį.

Sakot cia betonas?? Maniau cia tos medines tokios kur senukuose rasti galima..
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2012 04 23, 20:13)

aš manau, kad jų būna visokių 4u.gif

v.
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 04 23, 14:15)

Kai sukti ir betonas, ir metalas - abu bus pakankamai sudėtinga šiltinti, todėl rinkitės pigesnius.
Dėl garažo visiškai nepergyvenčiau, jei mašina po laiptais telpa tai jokių bėdų 4u.gif

Už kvietimą labai ačiū. Mielai 4u.gif  tik, deja, tokio ekskliuzyvinio grunto net pažadėti negaliu verysad.gif
Papildyta:

Jiest otstavit razgavorčiki pro $ biggrin.gif  lotuliukas.gif

na dėl vietos garaže aš mažiausiai pergyvenu, kiek bus - tiek užteks biggrin.gif čia juk GARAŽAS

o jeigu į svečius kalbat rimtai, tai ta proga aš dar turėčau daugiau klausimų vietoje ax.gif blush2.gif
toks garbingas svečias būtų labai laukiamas - reikėtų stiprios nuomonės, nes kai kur niekaip neišmąstau kaip padaryt kad sumažinti tuos šalčio tiltus, o Jūs čia PROFAS
tai čia aš grunto bučiau skolingas drinks_cheers.gif
tik bėda ta, kad jo negali gauti kada panorėjęs ir atstumas iki jo "užgimimo vietos" - 200km į vieną galą, tai kasdien neprilakstysi lotuliukas.gif
paieškotume pakaitalo gruntui drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 04 23, 20:28)
skolingas  drinks_cheers.gif
tik bėda ta, kad jo negali gauti kada panorėjęs ir atstumas iki jo "užgimimo vietos" - 200km į vieną galą, tai kasdien neprilakstysi  lotuliukas.gif
paieškotume pakaitalo gruntui  drinks_cheers.gif  mirksiukas.gif

aciu uz kvietima! as su pakaitalu atvykciau (nu kaip trecias ta prasme) smile.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AnaDeizy: 23 balandžio 2012 - 20:32
QUOTE(kristinka_2010 @ 2012 04 23, 19:13)

mediena, o ypač ta kuri senukuose iš "apatinės" lentynos - bus labai trumpalaikis grožis, ji paprasčiausiai supūs. jei kokybiška imitacija iš betono - dėl ilgaamžiškumo rinkčiausi pakaitalą. arba galima tokį dalyką susidėti iš akmenų.
Papildyta:
QUOTE(AnaDeizy @ 2012 04 23, 20:32)
aciu uz kvietima! as su pakaitalu atvykciau (nu kaip trecias ta prasme) smile.gif

thumbup.gif

su sąlyga jog busite apsirėdęs tinkama galvos apsauga, turėsite prisegtą darbuotojo pažymėjimo kortelę ir tą gizelį šalia po ranka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 04 23, 21:32)
jei kokybiška imitacija iš betono - dėl ilgaamžiškumo rinkčiausi pakaitalą.

Jei kažkam labai prireiks tokių "ala medinių" bordiūrų - atrasiu gamintoją 4u.gif neprisimenu ar bruk bet, ar libet, bet tikrai mačiau kažkuriam kataloge. Beje, medžio imituotas betonas galimas ne tik bordiūruose.
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 04 23, 20:42)
su sąlyga jog busite apsirėdęs tinkama galvos apsauga, turėsite prisegtą darbuotojo pažymėjimo kortelę ir tą gizelį šalia po ranka  lotuliukas.gif

gizelis, cia LxxxxL?
ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 04 23, 20:42)
mediena, o ypač ta kuri senukuose iš "apatinės" lentynos - bus labai trumpalaikis grožis, ji paprasčiausiai supūs. jei kokybiška imitacija iš betono - dėl ilgaamžiškumo rinkčiausi pakaitalą.  arba galima tokį dalyką susidėti iš akmenų.

Na taip grazu, dar mano svajonese akmenu sienute, kadangi sklypas su nuolydziu, noreciau peraukstejimu, bet sitam reikalui reikia nemazai akmenu pririnkti o maziukai cia irgi neiseitis, tai neaisku kaip pavyktu...

Papildyta:
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 04 23, 20:28)

tai čia aš grunto bučiau skolingas  drinks_cheers.gif
tik bėda ta, kad jo negali gauti kada panorėjęs ir atstumas iki jo "užgimimo vietos" - 200km į vieną galą, tai kasdien neprilakstysi  lotuliukas.gif

Kalbant apie grunta, as jo rasciau arciau nei 200km.. blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Vilienė @ 2012 04 23, 20:43)
Jei kažkam labai prireiks tokių "ala medinių" bordiūrų - atrasiu gamintoją 4u.gif  neprisimenu ar bruk bet, ar libet, bet tikrai mačiau kažkuriam kataloge. Beje, medžio imituotas betonas galimas ne tik bordiūruose.

o dar kita vertus, turbut turint laiko ir paciam nesudetinga butu prisigaminti tokiu, tik reiktu to priedo salciui atsparaus betono ideti.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 04 23, 21:28)

o jeigu į svečius kalbat rimtai, tai ta proga aš dar turėčau daugiau klausimų vietoje  ax.gif  blush2.gif

o Jūs čia PROFAS

tai čia aš grunto bučiau skolingas  drinks_cheers.gif
paieškotume pakaitalo gruntui  drinks_cheers.gif  mirksiukas.gif

Jei kviečiate - nesugebėsiu atsisakyti blush2.gif

Profas aš neįvykęs doh.gif bet užmesčiau savo prakutusio mėgėjo su tinkamu išsilavinimu akį smile.gif nesunku pagelbėti.

Be abejo rastume pakaitalą, šiaip yra šiokių tokių ispaniškų minčių - gruntui gali tikti biggrin.gif
Atsakyti