Įkraunama...
Įkraunama...

Kauniečiai stato svajonių namus,, 26 tema

Ir dar kalbant apie aplinkos darbus, siemet parodoje maciau labai idomu sprendima kaip nereikalingas padangas paversti geliu vazonais, vaizdas man nerealus ir ismesti nereikia.. Jei kam idomu paieskociau foto.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2012 04 23, 20:51)
Ir dar kalbant apie aplinkos darbus, siemet parodoje maciau labai idomu sprendima kaip nereikalingas padangas paversti geliu vazonais, vaizdas man nerealus ir ismesti nereikia.. Jei kam idomu paieskociau foto..  4u.gif

Įdomu, įdomu, nes galvoj išlyla tik kraupios tarybinio vaikų darželio gėlių klombos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2012 04 23, 21:50)
Kalbant apie grunta, as jo rasciau arciau nei 200km..  blush2.gif

thumbup.gif
Kalbant apie 200km, tai šią savaitę grunto tėviškė bus labai pakeliui iš Tartu/Helsinki biggrin.gif bet manau sustrateguosime ir Kaune 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(kristinka_2010 @ 2012 04 23, 21:51)
Ir dar kalbant apie aplinkos darbus, siemet parodoje maciau labai idomu sprendima kaip nereikalingas padangas paversti geliu vazonais, vaizdas man nerealus ir ismesti nereikia.. Jei kam idomu paieskociau foto..  4u.gif

pamenu puseserė pasakojo, kad kaimynas sode padangose bulves augino, sakė kast nereikia - padangą nuimi i bulves pasiimi

v.
Atsakyti
QUOTE(AnaDeizy @ 2012 04 23, 20:45)
gizelis, cia LxxxxL?
ax.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
mirksiukas.gif
berods tas pats lotuliukas.gif
patiko Jūsų duetas nerealiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 04 23, 21:01)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
mirksiukas.gif 
berods tas pats  lotuliukas.gif
patiko Jūsų duetas nerealiai  thumbup.gif

tai paskubekit organizuot, duetas "koncertus" atlieka tik iki geguzes pirmos, paskui dueto narys vienas isvyksta i Kazachstana smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AnaDeizy: 23 balandžio 2012 - 21:03
QUOTE(manjana @ 2012 04 23, 20:55)
Įdomu, įdomu, nes galvoj išlyla tik kraupios tarybinio vaikų darželio gėlių klombos  doh.gif

Nerandu foto, pas MB kazkur ikelta.. Bet vienu zodziu padanga zigzagu perkirpta ir isversta i kita puse, gaunasi kaip gele tokia.. kai gris imesiu foto
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2012 04 23, 20:50)
Kalbant apie grunta, as jo rasciau arciau nei 200km..  blush2.gif

matote ten jis spec. receptūros ir neeilinio išfasavimo. Arčiau būtų nebetoks (ta nereiškia kad butų blogesnis mirksiukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 04 23, 20:57)

pamenu puseserė pasakojo, kad kaimynas sode padangose bulves augino, sakė kast nereikia -  padangą nuimi i bulves pasiimi

v.

Bet tai cia variantas!!! thumbup.gif Tikrai pameginsiu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 04 23, 21:04)
matote ten jis spec. receptūros ir neeilinio išfasavimo. Arčiau būtų nebetoks (ta nereiškia kad butų blogesnis  mirksiukas.gif )

Ns gali buti, as kadangi pati to grunto nevartoju, bet kas vartojo nesiskunde, ir kaip vaistas man patinka, uzpili juo cesnakus, ir kiekviena ryta profilaktiskai pavartoji..
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 04 23, 20:50)
Jei kviečiate - nesugebėsiu atsisakyti blush2.gif

Profas aš neįvykęs doh.gif  bet užmesčiau savo prakutusio mėgėjo su tinkamu išsilavinimu akį smile.gif  nesunku pagelbėti.

Be abejo rastume pakaitalą, šiaip yra šiokių tokių ispaniškų minčių - gruntui gali tikti biggrin.gif

kviečiu - ne tas žodis, aš tiesiog būčiau nerealiai pamalonintas, jei Jūs sutiktumėt man skirti dalelę savo neįkainuojamo laiko 4u.gif sakykite kada būsite laisvesnis - aš jau prisitaikysiu 4u.gif

tai su "buenas noches" vis dėlto pataikiau? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Vilienė @ 2012 04 23, 20:57)
thumbup.gif
Kalbant apie 200km, tai šią savaitę grunto tėviškė bus labai pakeliui iš Tartu/Helsinki biggrin.gif  bet manau sustrateguosime ir Kaune 4u.gif
Papildyta:
pamenu puseserė pasakojo, kad kaimynas sode padangose bulves augino, sakė kast nereikia -  padangą nuimi i bulves pasiimi

v.

važiuodami iš Helsinkio mes ten būtinai darome sustojimą bent jau vienai nakčiai. drinks_cheers.gif
o šiaip Kaune jis smagiau "naudojasi" mirksiukas.gif

na su bulvėm čia prajuokinot - geeeeras lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Oj oj kaip až čia užviriau kalbas apie $an pvz visai nepavydu kad žmonės tiek išleidžia BT. iš savo patirties bandau įvertinti ar man tokių dalykų reikėtų kaip garinė orkaitė, kavos aparatas, džiovyklė ir pan. Žinau kaip man atrodo uošvijoj džiovyklės naudojimas, mikrobangės... Jie naudoja ištisai, mane tai erzina - vadinasi man to nereikia, Man reikia indaplovės su stalčium įrankiams, su prkštukais iš viršaus ir apačios, su šviesiniu pabaigos signalu, ir kad į ją tilptų orkaitės skardos. Dažnai kepu orkaitėj ir jei kas dar išplautų skardas kepčiau dar dažniau. O kol vyrui nėra skrandžio opos - garinė orkaitė pas mus stovėtų nenaudojama, man pačiai patiktų tokioj orkaitėj gamintas maistas, bet be jos pakankamai prisigaminu dvigubų meniu pagal pageidavimus. Skalbiankėj ir indaplovėj būtų gerai kad būtų galima pajungti karštą vandentiekį, bet bent jau seamense tokią f-ją raudau super duper modeliuose... Tai teks arba kitų firmų pažiūrėti galimybes arba pajungti karštą vietoj šalto... Ai dar orkaitė turi būti su pirolize (siemense irgi super duper modeliuose kažkodėl, nors manau anoks čia stebuklas jau turėtų būti), o kaitlentė - indukcinė, dėl rėmelio buvimo reikalingumo neturiu žalio supratimo kol kas. Gartraukis įmontuojamas visgi aman atrodo apsistosiu ties 90cm pločiu, nors kaitlentė bus 60cm -čia profesinis iškrypimas smile.gif Dar atkreipiu dėmesi į A+ ir A++ simboliką - vilioja smile.gif
Kainos man svarbu, nes turiu limitą, kuris norėčiau, kad būtų neišnaudotas - liktų LED telikui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2012 04 23, 21:06)

Ns gali buti, as kadangi pati to grunto nevartoju, bet kas vartojo nesiskunde, ir kaip vaistas man patinka, uzpili juo cesnakus, ir kiekviena ryta profilaktiskai  pavartoji..

Viliene, kaip receptas? pabandysim užpilt česnaku ir pavartot rytais? g.gif doh.gif
gal pabandom pradžioje su kokiais gyvūnais? jei jos liks gyvos ...... tada patys?

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Kristinka, mūsų gruntas ryškiai ne tas pats. Mes kalbam apie patį pirmą sluoksnį, praktiškai pasluoksnį, na o Jūs turbūt turite galvoje Giluminį gruntą. Ir sluoksnių eiliškumą rekomenduotina išlaikyti, nors ne kartą esame naudoję abu gruntus pakaitomis - nieko gyvi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 04 23, 11:54)
Ir buvom, ir pirkom, ir rekomenduojam - iš laumartos turim miele skalbiankę, džiovyklę ir lyg bosch šaldiklį. Visiems patariu BT paieškas pradėti nuo ten, net internetčikai nusileidžia kainomis.

laumarta gerokai virsijo savo kainom mergina05 mineta Daneka NIC centre 4u.gif bet kokia, ir pigesne technika bandykit ten isigyt - apsiklaust. super vyriokas, pataria nerealiai, nekisa brangiu ir nepeikia pigesniu 4u.gif
Papildyta:
kas del BT, as nepirkau visko siemens... pasakysiu kodel, siemens su pirolize orkaite pasirode neverta tos kainos, todel emiau AEG, kaitlentej nematau skirtumo, kokia, indukcines reikejo, todel emiau pigesne, indaploves norejau gerai plaunancios - turiu siemens, skalbenkes irgi - miele, kavos aparata turiu nescafe citiz&milk, nerealiai piena plaka - jo minusu daug, bet ne kokybiniai tie minusai biggrin.gif uztat telika turim pries pusmeti viena is naujesniu modeliu 4u.gif cia kaip kam ko reikia lotuliukas.gif
Atsakyti