Įkraunama...
Įkraunama...

Taksai

va gi plačiai skelbiamas straipsnis labai tinka smile.gif http://grynas.delfi....7#ixzz2H6wMuE40
Atsakyti
QUOTE(arpos @ 2013 01 06, 18:31)
Aš taip pat domėjausi šiuo skelbimu, be jo dar daugiau yra,kur šuniukus parduoda be dokumentų.
Gal forume yra turinčius tokius šunelius, būtų įdomu, ar pasireiškė kokie sveikatos sutrikimai.
O gal čia loterija?
Nėra galimybės pirkti šunelį iš veislyno, ieškome nykštukinių taksų palikuonio be dokumentų  smile.gif

Sveika smile.gif mes pirkom takse be dokumentu. Dabar jai truputi virs 3 metu, sveika, stipri, charakteris taksiskas smile.gif . Iki jos turejom dobermana is vokieciu veislyno, kuris gyveno 9,5 metu, o pirma operacija turejo budamas 2 metu. Jokie dokumentai nuo ligu neapsaugos, tai tik iliuzija. Manau, kad zmogus labai klysta galvodamas jog jis yra protingesnis uz gamta.
Atsakyti
QUOTE(mielka @ 2013 01 06, 20:09)
va gi plačiai skelbiamas straipsnis labai tinka smile.gif http://grynas.delfi....7#ixzz2H6wMuE40

Skaičiau tą straipsnį ir komentarus. Mane gal ,,veža" pavyzdys, kad draugai pirko taksiukę turguje ir neturėjo jokių problemų, o ir mums dovanojo jauną šuniuką imtą iš prieglaudos, kurį po 3 sav. nuvežėme krikštadukrai (taip buvo tartasi). Tie patys taksiški charakteriai ir visi fintai, šuniukai žvilgantys, aišku reikia būti specu,kad tinkamai vertinti.
Aišku, daug didesnė tikimybė,kad iš veislyno šuniukai bus patikimesni sveikatos atžvilgiu, tik jei negali šiuo metu skirti atitinkamos sumos, belieka lošti arba tikėtis,kas pigiau parduos augintinį,jei skubiaiu teks išvykti. Kiek seku taksiukų skelbimus, vos ne kas trečią dieną atsiranda,kas nebrangiai parduoda. Tai su katėmis nesugyvena,tai žmonėms nepalankios aplinkybės susiklosto.
Žodžiu, ,,užsikrėtėm" taksiukais ir nebegalime tverti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(gluosnis @ 2013 01 06, 21:13)
Sveika  smile.gif  mes pirkom takse be dokumentu. Dabar jai truputi virs 3 metu, sveika, stipri, charakteris taksiskas  smile.gif . Iki jos turejom dobermana is vokieciu veislyno, kuris gyveno 9,5 metu, o pirma operacija turejo budamas 2 metu. Jokie dokumentai nuo ligu neapsaugos, tai tik iliuzija. Manau, kad zmogus labai klysta galvodamas jog jis yra protingesnis uz gamta.

Sveika, štai kur susitikom-smagu smile.gif

Man irgi atrodo, kad iliuzija dėl dokumentų. Mums reikia taksiško charakterio ir draugo, bet ne parodų dalyvio. Ėmėm taksiukę ekspromtu,jokios info neturėjau, nes greit reikėjo mergytei surasti šuniuką ir viskas puiku. Kai pradėjau gilintis-baubai apipuolė-gal tas, o gal anas bus... Dėl to ir klausinėjau-o kaip jau ten būna be dokumentų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arpos: 06 sausio 2013 - 21:26
Kai perkat mersą tai ir gaunat merso dokumentus, nenoriu tikėti, kad sutiktumėt gauti zazo dokumentus. Dokumentai neapsaugo nuo ligų, bet jie-įrodymas, ką pirkot ir ką turit...
Atsakyti
QUOTE(Mil@na @ 2013 01 06, 21:34)
Kai perkat mersą tai ir gaunat merso dokumentus, nenoriu tikėti, kad sutiktumėt gauti zazo dokumentus. Dokumentai neapsaugo nuo ligų, bet jie-įrodymas, ką pirkot ir ką turit...

Aš nesu specė,kad kažką teigti ar neigti, bet faktai kalba už save. Pažiūrėkit Gluosnio komentarą. Ir tai ne pirmas atvejis. Aišku,galima nurašyti pirkėjams netinkamą priežiūrą, bet čia ne visai apie tai kalba.
Niekur nėra 100 proc. garanto, o ypač su gyvūnais.
Atsakyti
O ar aš ginčijuosi? Pati turiu du šunis su dokais iš kurių vienas negali dalyvauti parodose dėl sveikatos..Ką darysi-bet sugrąžino dalį pinigų-kokie daugintojai jums sugrąžins? O čia buvo ne mano bėda ir gražiai susitarėm. Jo problema nematoma, bet man žinoma. Trečias šuo be dokų-niekada to nebedaryčiau. Patikėkit-žinau, ką sakau ir turiu su kuo lyginti-ne iš žurnalų ar pažįstamų pasakymų. Darykit, kaip norit, tik kaltų po to nereikia ieškoti, kad tas mersas, pasirodo viso labo tik zazas...
p.s. itin nerizikuočiau pirkti takso be dokumentų, nes kaip vienas vetas sakė-yra šunys ir yra taksai...Bet čia jums spręsti.
Atsakyti
QUOTE(arpos @ 2013 01 06, 21:44)
Aš nesu specė,kad kažką teigti ar neigti, bet faktai kalba už save. Pažiūrėkit Gluosnio komentarą. Ir tai ne pirmas atvejis. Aišku,galima nurašyti pirkėjams netinkamą priežiūrą, bet čia ne visai apie tai kalba.
Niekur nėra 100 proc. garanto, o ypač su gyvūnais.

O aš turiu du bedokumenčius su tokiomis problemomis, kurių nebūna kai įsigiji su dokumentais. ir tokių kaip aš ne vienas ir ne du
Atsakyti
QUOTE(Mil@na @ 2013 01 06, 21:51)
O ar aš ginčijuosi? Pati turiu du šunis su dokais iš kurių vienas negali dalyvauti parodose dėl sveikatos..Ką darysi-bet sugrąžino dalį pinigų-kokie daugintojai jums sugrąžins? O čia buvo ne mano bėda ir gražiai susitarėm. Jo problema nematoma, bet man žinoma. Trečias šuo be dokų-niekada to nebedaryčiau. Patikėkit-žinau, ką sakau ir turiu su kuo lyginti-ne iš žurnalų ar pažįstamų pasakymų. Darykit, kaip norit, tik kaltų po to nereikia ieškoti, kad tas mersas, pasirodo viso labo tik zazas...
p.s. itin nerizikuočiau pirkti takso be dokumentų, nes kaip vienas vetas sakė-yra šunys ir yra taksai...Bet čia jums spręsti.

Ne,nesakau,kad kas ginčijas biggrin.gif Išties,ačiū už atsakymus. Bet būtent taksų be dokumentų nereikia pirkti,ar ne? o pvz jei abu tėvai su dokumentais, vistiek nėra gerai,ar ne? Teisingai turbūt,dokumentai juk ne sveikatos tuometinės rodiklis. O ar didelės problemėlės išlindo? klausinėju, nes nežinau ko tikėtis..Kaip minėjau-parodose nedalyvausime, bet rimtų brokų nesinori....
Papildyta:
QUOTE(Rodnega @ 2013 01 06, 21:55)
O aš turiu du bedokumenčius su tokiomis problemomis, kurių nebūna kai įsigiji su dokumentais. ir tokių kaip aš ne  vienas ir ne du

Gal nesunku būtų pasidalinti? įdomu būtų žinoti,ko išvengtume.
Atsakyti
Dar nėr taip buvę kad sugalvoję pataupyti ant dokumentų nebutume dėl to pasigailėję. Ir niekad nesigailėjom įsigiję šunį su dokais (na gal tik tą minutę kai pinigus mokį smile.gif ). Labai skaudžios pamokos ir brangiai kainuojančios tarp kitko-turiu galvoje sveikatos problemas, o ir išvaizda...nu patikėkit už ką nesumokat-to ir nedagaunat smile.gif . Ir tik patiems tų bedokumenčių "taksų" šeimininkams atrodo kad jų taksas nesiskiria nuo dokumentinio-skiriasi tikrai ir būdu ir išvaizda. Mes pasimokėm, dabar net katinas pas mus su kilmės liudijimu ax.gif
Atsakyti
Aš taip pat auginu “taksytę„ be dokumentų.Jai šiuo metu 5 metai. Kai ieškojom galvojom nu koks gi čia skirtumas,kam tas popierėlis o dar priedo be dokumentų ir pigiau smile.gif Kai be popierėlio tai ir užaugo išvaizdos be popierėlio.Na charakteris žinoma taksiškas,labai protinga.Bet kito takso daugiau niekada nepirksiu be dokumentų. Žmonės kurie perka ale taksus be dokumentų siekia tik sau naudos. Kai kurie skiria begalias laiko,netgi paaukoja savo gyvenimą dėl šios veislės,o kiti tuo tarpu lengva ranka susirenka pinigus už į taksus panašius šunukius,kurie vėliau taip pat būna dauginami ir taip nyksta veislė.Prieš pirkdami gerai pagalvokite ko norite taksiuko ar tiesiog mielo šunelio namuose.Jeigu norite taksiuko tai geriau pataupyti pinigėlius ir nusipirkti TAKSIUKĄ.O jei norite tik mielo draugo tai nuvažiuokite į prieglaudas,kurios būna pilnos jaunų šunelių už kurios netgi nereikės mokėti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raminta&Nika: 06 sausio 2013 - 22:25
QUOTE(DIva62 @ 2013 01 06, 22:12)
Dar nėr taip buvę kad sugalvoję pataupyti ant dokumentų nebutume dėl to pasigailėję. Ir niekad nesigailėjom įsigiję šunį su dokais (na gal tik tą minutę kai pinigus mokį smile.gif ). Labai skaudžios pamokos ir brangiai kainuojančios tarp kitko-turiu galvoje sveikatos problemas, o ir išvaizda...nu patikėkit už ką nesumokat-to ir nedagaunat smile.gif . Ir tik patiems tų bedokumenčių "taksų" šeimininkams atrodo kad jų taksas nesiskiria nuo dokumentinio-skiriasi tikrai ir būdu ir išvaizda. Mes pasimokėm, dabar net katinas pas mus su kilmės liudijimu ax.gif

Kai neturi patirties,tai ir atrodo, kad taksas tobulas tiek išvaizda,tiek charakteriu biggrin.gif Čia matyt,kaip ir su kvepalais-juk iš tolio dvelkia kokybe ir nereikia papildomai vis kvėpintis.
O ar nėra pvz žmonių LT,kurie sąžiningai veisia, kad apeiti veislynų kainas?
Papildyta:
QUOTE(Raminta&Nika @ 2013 01 06, 22:15)
Aš taip pat auginu “taksytę„ be dokumentų.Jai šiuo metu 5 metai. Kai ieškojom galvojom nu koks gi čia skirtumas,kam tas popierėlis o dar priedo be dokumentų ir pigiau smile.gif Kai be popierėlio tai ir užaugo išvaizdos be popierėlio.Na charakteris žinoma taksiškas,labai protinga.Bet kito takso daugiau niekada nepirksiu be dokumentų. Žmonės kurie perka ale taksus be dokumentų siekia tik sau naudos. Kai kurie skiria begalias laiko,netgi paaukoja savo gyvenimą dėl šios veislės,o kiti tuo tarpu lengva ranka susirenka pinigus už į taksus panašius šunukius,kurie vėliau taip pat būna dauginami ir taip nyksta veislė.Prieš pirkdami gerai pagalvokite ko norite taksiuko ar tiesiog mielo šunelio namuose.Jeigu norite taksiuko tai gerau pataupyti pinigėlius ir nusipirkti TAKSIUKĄ.O jei norite tik mielo draugo tai nuvažiuokite į prieglaudas,kurios būna pilnos jaunų šunelių už kurios netgi nereikės mokėti smile.gif

Ačiū labai. Man tikrai labai svarbi yra augintojų nuomonė.
Atsakyti
QUOTE(Mil@na @ 2013 01 06, 22:51)

drinks_cheers.gif

musiskis sveikas,tvirtas vyriskis,bet islindo psichikos brokas. ir labai jaunam. kitoje seimoje jis jau butu prieglaudoje,ar gatveje. konsultavausi,domejausi,daug info perkrimtau,daug dirbau su juo. ir atrode,kad baigesi tai. bet karts nuo karto islenda ir islenda...

QUOTE(Rodnega @ 2013 01 06, 22:55)
O aš turiu du bedokumenčius su tokiomis problemomis, kurių nebūna kai įsigiji su dokumentais. ir tokių kaip aš ne  vienas ir ne du

jei ne paslaptis-kokiomis?
Atsakyti