Įkraunama...
Įkraunama...

Taksai

QUOTE(Koper @ 2013 02 13, 15:11)
sunku ir patiket. o koks grozis nuotraukose..  wub.gif
bet gal nelaiko autoritetu vaiko, kol mazas, del to agresija? na, tarsi antru jusu augintiniu laiko  ax.gif

tai va...dabar jau be sansu,kad ji pabuciuot ji galetu,ar apkabint.

as linkstu link to,kad igimta pas ji ta agresija yra. labai jaunam pradejo reikstis,nei jega,nei nusodinimai,nei teigiama motyvacija-jokiu rezultatu. auklejau,komandu mokiau,kastravom,glicino gaves-suda. nieko. grazu,grazu-ir nei is sio,nei is to puola,kanda
QUOTE(Cruella de Vil @ 2013 02 13, 15:21)
Pas mane taksytė savaitę. bet savaitgaliui mes buvom išvažiavę į svečius 4 dienom, tai namie dar tik trečią dieną. Na gal tikrai dar apsipras, bandysim kažkaip auklėtis, draugaut.  smile.gif

linkiu,kad viskas susitvarkytu,kad susidraugautumet thumbup.gif ,kad daugiau jokiu bedu nepradetu lyst
Atsakyti
Cruella, aš noriu dėl lojimo į bet kokį krepštelėjimą parašyt. Iš patirties. Lapkričio pradžioj paėmiau suaugusį taksą iš Grindos, tai gerus porą mėnesių lodavo jei tik menkiausią šlamėjimą išgirsdavo. Turiu dar ir katiną, kuris mėgsta sėdėt vonioj ir miaukdamas vandens prašyt. Tai katinas vieną ''miau'', naujokas visą tiradą lojimo. Nesvarbu naktis ar diena... O dabar jau nereaguoja, priprato, kad viskas čia normalu smile.gif tikiu, kad ir pas jus, apsipratus bus ramiau smile.gif
Mane pačią sudomino labai pratimai nervų sistemos stiprinimui, nes mažoji taksė, tai tikra isterikė pas mus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2013 02 13, 20:05)
Jei būtu mitas, prisijungčiau su vokietuke  smile.gif . Netoli visai gyvenu  smile.gif

O kuriam gale jūs gyvenat? 4u.gif Jeigu reik kompanijos pasivaikščiojimams, tai rašykit, aš visada už drinks_cheers.gif

Na, gal tikrai pripras, bus matyt, dar nesu visiškai apsisprendus, kad man jos tikrai reik, nes apskritai man šiuo metu antro šuns nereik biggrin.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cruella de Vil @ 2013 02 14, 09:50)
, dar nesu visiškai apsisprendus, kad man jos tikrai reik, nes apskritai man šiuo metu antro šuns nereik  biggrin.gif  smile.gif

Nesamonė, šunų nebūna per daug mirksiukas.gif
Atsakyti
Na taip, tas yra teisybė thumbup.gif Bet visada reik atsižvelgt ir į aplinkybes, bei galimybes smile.gif
Atsakyti
gal kas zino, kas galetu buti didelis (na, kaip puse citrinos) minkstas ir paslankus neskausmingas guzas prie priekines kojos, ant nugarytes? be abejo, leksim pas veterinara, bet tik po savaitgalio. bet labai pergyvenu. 'zmoniu' gydytojas sako, kad tai turbut isvarza, gal raumenu.
sad.gif gal kas buvot susidure? verysad.gif
Atsakyti
Gal skiepijot nesenai?
Atsakyti
QUOTE(DIva62 @ 2013 03 15, 13:11)
Gal skiepijot nesenai?

ne sad.gif
Atsakyti
Kokios formos ( taisyklingos ar ne ) ? Ar didėja kiek nors?
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2013 03 15, 14:25)
Kokios formos ( taisyklingos ar ne ) ? Ar didėja kiek nors?

na toks kaip balionelis, pailgai apvalus, bet tik vkr pamatem, tai nepadidejo, nieko
Atsakyti
Mano kalei buvo panašus ant kojos, tai operavo. Sakė, kad augliukas. Pasirodykit kokiam geresniam chirurgui
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2013 03 15, 14:47)
Mano kalei buvo panašus ant kojos, tai operavo. Sakė, kad augliukas. Pasirodykit kokiam geresniam chirurgui

dekui, pasirodysim daktarui, tikiuosi nieko rimto, juk dar jaunutis, ka tik metuku sulauke unsure.gif
Atsakyti