Įkraunama...
Įkraunama...

Taksai

Sveiki 4u.gif

Esame taksiukas su pekinuku maisyti, bet beveik kaip taksiukas atrodome smile.gif

Ismaudzius labai laksto po namus, kaip vejas duodasi. ir staiga biski suklyke, atejau paziureti sedi lyg niekur nieko. Tik paskui pastebejau kraujo demeliu ant grindu namuose, pakeliau paziureti, kojyte kruvina, nagas iskrites blink.gif nei nuskiles, nei nuluzes, bet atrodo kad istrauktas su visa saknim.
Dabar slubuojam, koja pakelus bega ant triju, valgo normaliai, viskas gerai.

Norejau pasiteirauti, ar jums yra buve panasiu bedu? gal kazkuom aptvarstyti? smile.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
sveikos,

vyro sesuo paėmė auginti 2m taksa,nes seimininke isvyko gyventi kitur ir suniui kvepejo prieglauda. suo labai meilus,draugiskas,labai greitai adaptavosi. moka sest,gult ir kitu nesvarbiu komandeliu. bet tokiu kaip-pas mane,i vieta,atiduok,salia schmoll.gif matosi,kad jam buvo viskas leidziama,vietos jis net neturi,nes miega su seimininkais ir ne tik miega,bet eina per lovas kaip kate kokia doh.gif didziausia beda-namie gamtinius reikalus varo kaip sunytis mazas. ryte vedamas ~8h ir vedziojamas apie pusvalandi,lauke buna kojos kilnojimas ir ciurskiojimas. vienas pabuna 5-6h ir randama 1 didziule arba kokios 3 mazesnes balos,neretai ir kruva... nelabai normalu sakyciau. ka patartumet? cia neismokinimas,stresas del nauju namu,ar pusle,inkstai? o gal diabetas koks? nes daug geria
Atsakyti
Perskaičius nusiskundimus apie komandas ir lovas, norėjosi šyptelėti - čia juk normalus taksas biggrin.gif. Dėl tuštinimosi tikrai neturėtų taip būti, jei šuvai jau 2 metai. Vertėtų pasiteirauti buvusios šeimininkės, ar šita problema buvo ir anksčiau. Bent jau paaiškėtų ar tai tik laikina bėda dėl pasikeitusių aplinkybių, ar kažkas rimčiau.
Atsakyti
QUOTE(jzuk @ 2013 07 19, 15:52)
Perskaičius nusiskundimus apie komandas ir lovas, norėjosi šyptelėti - čia juk normalus taksas biggrin.gif. Dėl tuštinimosi tikrai neturėtų taip būti, jei šuvai jau 2 metai. Vertėtų pasiteirauti buvusios šeimininkės, ar šita problema buvo ir anksčiau. Bent jau paaiškėtų ar tai tik laikina bėda dėl pasikeitusių aplinkybių, ar kažkas rimčiau.

kai mano kitoks-kazkiek keista man gal biggrin.gif seimininkes klause-atseit viskas normaliai,padarydavo,jei su kuo palikdavo ji
Atsakyti
QUOTE(pomada @ 2013 07 19, 16:30)
kai mano kitoks-kazkiek keista man gal biggrin.gif

Tada tai priklauso nuo šeimininko sugedimo laipsnio biggrin.gif. Pvz. man jie visiškai nemaišo savo buvimu ant lovų, o komanda "šalia" vedžiojant tik su pavadėliu iš vis nereikalinga. Taip kad kiekvienas išsimokina pagal savo poreikius, o kai šuvai 2 metai tikrai dar nevėlu įvesti naujas komandas wink.gif.
Atsakyti
Tokia sena ir uzmirsta tema, bet gal pamatys kas. Kuo sukuojate savo taksiukus? Nes tu suku tiek daug visokiu, kad nebezinau kurios tinka. Jei galite tai ikelkite nuotrauka kaip atrodo smile.gif
Atsakyti
O koks taksiukas pas jus: ilgaplaukis, trumpaplaukis ar šiurkščiaplaukis?
Atsakyti
Na jis takso misrunas, tai kazkas tarp surksciaplaukio ir trumpaplaukio. Bet labiau trumpaplaukis smile.gif
Atsakyti
Jei plaukas trumpas, tai nelabai ten yra ką šukuoti - aš savo trumpaplaukius tik maudymo metu ne tiek iššukuoju, kiek išmasažuoju tokiu guminiu šepečiu, kaip čia: http://www.pet24.lt/...ovalus-sepetys/.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jzuk: 26 spalio 2013 - 21:08
Atsiprasau, kad ne i tema rasau, bet gal is jusu yra vaziuojanciu i Kijevo parodas??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(pomada @ 2013 07 18, 16:45)
sveikos,

vyro sesuo paėmė auginti 2m taksa,nes seimininke isvyko gyventi kitur ir suniui kvepejo prieglauda. suo labai meilus,draugiskas,labai greitai adaptavosi. moka sest,gult ir kitu nesvarbiu komandeliu. bet tokiu kaip-pas mane,i vieta,atiduok,salia schmoll.gif  matosi,kad jam buvo viskas leidziama,vietos jis net neturi,nes miega su seimininkais ir ne tik miega,bet eina per lovas kaip kate kokia doh.gif  didziausia beda-namie gamtinius reikalus varo kaip sunytis mazas. ryte vedamas ~8h ir vedziojamas apie pusvalandi,lauke buna kojos kilnojimas ir ciurskiojimas. vienas pabuna 5-6h ir randama 1 didziule arba kokios 3 mazesnes balos,neretai ir kruva... nelabai normalu sakyciau. ka patartumet? cia neismokinimas,stresas del nauju namu,ar pusle,inkstai? o gal diabetas koks? nes daug geria

na kad per lovas karstosi ir miega tai ir mano taksas tai daro. Labai megsta ant lovos atloso vaikstineti biggrin.gif
del darymo namie, tai gali buti kad jis stresuoja. Kazkada cia rasiau kad maniske buvo pradejusi siusinti ant sofu, tai jau ko tik nedariau, o pasirodo ji stresavo palikta namie, kadangi pries tai as dekrete buvau ir istysai namie budavau. O isejus i darba ji pradejo stresuot. Tai mums labai labai padejo feromonai, na suo tiesiog pasikeite i geraja puse visu 100%, net i kitus sunis pradejo reaguoti visai kitaip.
Atsakyti
QUOTE(sugarr @ 2013 10 24, 22:18)
Tokia sena ir uzmirsta tema, bet gal pamatys kas. Kuo sukuojate savo taksiukus? Nes tu suku tiek daug visokiu, kad nebezinau kurios tinka. Jei galite tai ikelkite nuotrauka kaip atrodo  smile.gif

mes su pirštine šukuojam (tokio tipo http://www.vetvila.l...-magic-b189.jpg ) labai puikiai iššukuoja thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti