QUOTE(pomada @ 2013 07 18, 16:45)
sveikos,
vyro sesuo paėmė auginti 2m taksa,nes seimininke isvyko gyventi kitur ir suniui kvepejo prieglauda. suo labai meilus,draugiskas,labai greitai adaptavosi. moka sest,gult ir kitu nesvarbiu komandeliu. bet tokiu kaip-pas mane,i vieta,atiduok,salia

matosi,kad jam buvo viskas leidziama,vietos jis net neturi,nes miega su seimininkais ir ne tik miega,bet eina per lovas kaip kate kokia

didziausia beda-namie gamtinius reikalus varo kaip sunytis mazas. ryte vedamas ~8h ir vedziojamas apie pusvalandi,lauke buna kojos kilnojimas ir ciurskiojimas. vienas pabuna 5-6h ir randama 1 didziule arba kokios 3 mazesnes balos,neretai ir kruva... nelabai normalu sakyciau. ka patartumet? cia neismokinimas,stresas del nauju namu,ar pusle,inkstai? o gal diabetas koks? nes daug geria
na kad per lovas karstosi ir miega tai ir mano taksas tai daro. Labai megsta ant lovos atloso vaikstineti
del darymo namie, tai gali buti kad jis stresuoja. Kazkada cia rasiau kad maniske buvo pradejusi siusinti ant sofu, tai jau ko tik nedariau, o pasirodo ji stresavo palikta namie, kadangi pries tai as dekrete buvau ir istysai namie budavau. O isejus i darba ji pradejo stresuot. Tai mums labai labai padejo feromonai, na suo tiesiog pasikeite i geraja puse visu 100%, net i kitus sunis pradejo reaguoti visai kitaip.