Įkraunama...
Įkraunama...

Taksai

QUOTE(Kepu_blynus @ 2014 07 31, 06:34)
Sveiki,  jungiuos į temą, jei priimsit smile.gif Va mano mergina smile.gif

Sveika, priimam visus, maloniai prašom. smile.gif Prašom plačiau papasakoti apie šią mielą merginą. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Upė @ 2014 08 08, 20:05)
Sveika, priimam visus, maloniai prašom. smile.gif Prašom plačiau papasakoti apie šią mielą merginą.  4u.gif

Kadangi ji pilnateisis ir jauniausias šeimos narys (3,5 metų), tai pakankamai išlepinta ir chuliganė truputį biggrin.gif Mėgsta vogti ir slėpti katės žaislus, gerai sutaria su viso kiemo vaikais ir moka vieną ypatingą cypimo būdą, kurį namiškiai vadina "noriu pas vaikus" biggrin.gif Be galo mėgsta maudytis, pati šoka į bet kokį vandens telkinį, ir būna labai sunku ją iš ten išprašyti biggrin.gif O kai kokiam ežere mato besimaudančius šeimos narius - visus bando gelbėti ir traukia į krantą biggrin.gif Pasakot galima be galo apie taksų nuotykius, bet šitą visi taksų augintojai ir patys žino smile.gif
Atsakyti
Sveiki taksomanai,

temuke siek tiek pamirusi, bet noreciau pagaivinti.

Pas mus prieglaudoje yra labai miela ir zavinga taksyte, kuriai labai reikalingi mylintys namai... Gal kam uzklius uz akies ir sirdies... Mergaitei yra 3-4m., i naujus namus keliaus tik po sterelizacijos, kuri numatyta yra rytoj smile.gif

https://www.facebook.../...e=1
Atsakyti
QUOTE(Katute @ 2015 01 21, 00:23)
Sveiki taksomanai,

temuke siek tiek pamirusi, bet noreciau pagaivinti.

Pas mus prieglaudoje yra labai miela ir zavinga taksyte, kuriai labai reikalingi mylintys namai... Gal kam uzklius uz akies ir sirdies... Mergaitei yra 3-4m., i naujus namus keliaus tik po sterelizacijos, kuri numatyta yra rytoj smile.gif

https://www.facebook.../...e=1

jetus...aš taip vyliausi,kad visgi čia mano Hugo draugė Pupa ir šeimininkas atsiras,bet pasirodo ne verysad.gif
Atsakyti
Seimininkus mes atradom, bet kad ji pasirode jiems esanti nebereikalinga... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Katute @ 2015 01 21, 21:55)
Seimininkus mes atradom, bet kad ji pasirode jiems esanti nebereikalinga...  unsure.gif

o nesakė kalytės vardo? ne Pupa? nes sunku patikėt būtų...vyras ,kuris vedžiodavo ją,labai mylėjo, nuolat su mano Hugu žaisdavo po kelias valandas parkelyje wub.gif wub.gif liubov buvo wub.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nea, tikrai ne Pupa smile.gif Neira jos vardas smile.gif
Atsakyti
Sveiki taksiuku myletojai. Tema kazko apmirus, bet gal atsiras gyva dvasia ir man pasakys nuomone apie siuos suniukus:
http://www.skelbiu.l...u-21621371.html
Dekoju 4u.gif
Atsakyti
Daugintojai ir viskas tuom pasakyta
Atsakyti
Šuniukams dar tik mėnuo, o mergaičių jau nebeturi..Siaubas...Draugiškas patarimas-paieškokite prieglaudose jei negalite nusipirkti tikro takso arba būna netinkamų parodoms-parduodami pigiau...Bent jau įsigysite tikrą taksą, nes tai šunys su charakteriu-auginu tris, žinau, ką sakau.
Atsakyti
Gal galite patarti nykštukinių taksų veislynus? Geriausia būtų aplink Vilnių.
Atsakyti
QUOTE(Atlantė @ 2015 10 29, 10:53)
Gal galite patarti nykštukinių taksų veislynus? Geriausia būtų aplink Vilnių.

Kreipkitės į klubą.
Atsakyti