Įkraunama...
Įkraunama...

Taksai

sveikos,maniškis pakolkas sh... neskanavo smile.gif ,tik siaip puola visokias nesąmones ryt-amžinas nedaėdimas gi jam doh.gif ,bet išgirdęs mano fuuuu-meta,arba nebelenda.tik 1k,vos neišsivoliojo žmogšūdyje,laiku pamačiau-tai taip trūktelėjau,kad vos į orą nepakilo bičas.
apie tuos trūktelėjimus-kadangi išsinėrimo iš antkaklio profas jis.o prie mūsų namų judri gatvė,tai baisoka.ypač,kai išveda dukra.man jis beveik neišsineria,o ir jei kartais taip nutinka-nebėga jis nuo manęs.o ji puola gaudyt-tai tas neša mieles.pagauna,ar pats ateina,bet nenoriu,kad šitaip būtų.tad galvoju įsigyt šitokį antkaklį.ka manot?
user posted image
Papildyta:
rytas smile.gif
user posted image

smile.gif
user posted image
Atsakyti
Nu kokios gražios foto wub.gif man veterinaras patarė nusipirkti gero (brangesnio) dantų skalavimo skysčio, jį atskiesti ir išvalyti šuns dantis.
Atsakyti
QUOTE(Mil@na @ 2012 05 14, 10:25)
Nu kokios gražios foto  wub.gif man veterinaras patarė nusipirkti gero (brangesnio) dantų skalavimo skysčio, jį atskiesti ir išvalyti šuns dantis.

Grazutis takselis wub.gif As vakar Eludriliu isvaliau,jis is brangiuju,tai vadinasi gerai padariau smile.gif
Atsakyti
ooooOOOooo.. aktuali tema smile.gif Geras, niekad net nepagalvojau apie burnos skalavimo skystį ir pastą smile.gif Visad maniau, kad kenksminga šuniui, jei prisirytų.. O kuo jūs jiems tą procedūrą atliekat? Na, turiu omeny, dantų šepetėliu, tiesiog pilat į burną, ar kaip?.. unsure.gif
Atsakyti
Pomada, manau, kad iš tokio antkaklio bus sunkiau išsinerti.

Yra juk dantų pasta šunims, tai gal geriau būtų ją naudoti (turiu omnyje ne auklėjimo tikslu, o tiesiog valymui smile.gif). Nors aš tai nuo seniausių laikų naudoju baltarusiškus dantų miltelius (jie gaminami iš kreidos).
Atsakyti
QUOTE(Daiva D. @ 2012 05 14, 17:59)
Pomada, manau, kad iš tokio antkaklio bus sunkiau išsinerti.

Yra juk dantų pasta šunims, tai gal geriau būtų ją naudoti (turiu omnyje ne auklėjimo tikslu, o tiesiog valymui smile.gif). Nors aš tai nuo seniausių laikų naudoju baltarusiškus dantų miltelius (jie gaminami iš kreidos).

rytoj užsakysiu toki,nes va ir šiandien reikėjo man išlėkt,grįžau ir radau savo panelę su trumpakoju prie futbolo vartų.išvedė kavalierių,tas išsinėrė,bet nebėgo,bet vnž kažkaip sugebėjo i tuos vartus įsipainiot g.gif .bėdos abiems smile.gif .kieme daug vaikų būna-jis nepuola ant jų,bet lot pradeda kartais,žaist kviečia.išsigast gali. o kaip išmatuot dėl tokio antkaklio?

čia tie tarybiniai iš tokios pilkos dėžutės? smile.gif susimajačinau dabar doh.gif . aš tai nevalau jam dantų ir reikalo nematau-pagal baltumą dantu pastos reklamai galima dėt biggrin.gif kas pamato,stebisi ir giria,kad dantai toookie stambūs,gražūs,o jau baltumas!!!!! dėl baltumo-tai vyras visiems atšauna,kad va-ką reiškia natūraliai šert biggrin.gif nors pats retai būna namie ir nelabai nutuokia kaip ten kas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pomada @ 2012 05 14, 22:44)
o kaip išmatuot dėl tokio antkaklio?

Geriausiai aišku būtų matuoti ant šuns. Na, kad būtų lengva užmauti ir nuimti, kad ausys nekliūtų, o užveržtas nebūtų nei per laisvas, nei per ankštas...
čia tie tarybiniai iš tokios pilkos dėžutės? smile.gif

Dantų milteliai? Mano - apvalioje baltoje plastmasinėje dėžutėje, pirkau pas turgaus bobutes. Tik geriau būtų be priedų, ne kokie mėtiniai. O valau kūdikišku šepetuku, maunamu ant piršto.
Natūrali mėsa žinoma padeda išsaugoti švarius ir sveikus dantis, bet vis dėlto po truputį atsiranda apnašų, ypač vyresniam šuniui. Todėl geriau būtų pavalyti bent retkarčiais, o tai dar turi ir auklėjamąjį efektą, šuo pripanta prie visokių nesuprantamų manipuliacijų.
Štai čia vienas rusų veterinaras taksų augintojas davė išsamią instrukciją kaip valyti dantis http://www.ladovet.r...it-zuby-sobakam

Beje, jis turi taksę vardu Daiva smile.gif Kažkada manęs sutrikęs paklausė, ar neprieštarausiu biggrin.gif
Atsakyti
Tai, kad paprasta iš to antkaklio išsinerti... jei reikia patikimesnio tai paimti smaugtuką... galima net ne grandinėlę, o medžiaginį skaugtuką... ir trumpą visiškai, kad tik per galvą užsimautų ir viskas... aišku jei jūsų taksas netraukia ir nesikars...
Atsakyti
http://www.lrytas.lt...4...F-medÄÆ.htm
Gal kas numano, kur tas vargšas taksas yra, kaip susisiekti su jo globėjais?
Atsakyti
QUOTE(Daiva D. @ 2012 05 15, 00:06)
Geriausiai aišku būtų matuoti ant šuns. Na, kad būtų lengva užmauti ir nuimti, kad ausys nekliūtų, o užveržtas nebūtų nei per laisvas, nei per ankštas...

Dantų milteliai? Mano - apvalioje baltoje plastmasinėje dėžutėje, pirkau pas turgaus bobutes.
Beje, jis turi taksę vardu Daiva smile.gif Kažkada manęs sutrikęs paklausė, ar neprieštarausiu biggrin.gif

kaip nors surasim tą antkaklį,visvien dažniausiai bus paprastas nešiojamas.

taip,taip-apie šituos ir galvojau.is vaikystės pamenu truputį aš juos smile.gif tik pas mus grožio ar higienos procedūros labai nemėgiamos,nors ir nuo mažens daromos g.gif

as ne vieną kartą esu girdėjus šunį šaukiant žmogaus vardu.ką aš žinau...kažkada atsisukau pažiūrėt-kas dukrą mano kviečia.deja,ten šunį kvietė biggrin.gif

o dantų valymo instrukcijoms Daiva pozavo? smile.gif

QUOTE(Daiva D. @ 2012 05 15, 09:42)

pabandysiu per fb paieškot verysad.gif .Marijampolės gal globos namuose,nes yra ten berods.baisu.
Atsakyti
QUOTE(Daiva D. @ 2012 05 15, 08:42)

Daiva, aš tai siūlyčiau kreiptis į straipsnį rašiusius žurnalistus. Žiūriu, publikacija "kriminalų" skiltyje, galima pabandyti parašyti/paskambinti ten. Arba per kitus redaktorius ieškoti info. Nepaisant šlykštokos reputacijos, dalis žurnalistų - ne tokie jau blogi žmonės smile.gif Esu tikra, sutiks pagelbėti ir duoti reikiamus kontaktus.

http://www.lrytas.lt...lrredakcija.htm
Atsakyti
QUOTE(Otter @ 2012 05 14, 17:11)
ooooOOOooo.. aktuali tema smile.gif Geras, niekad net nepagalvojau apie burnos skalavimo skystį ir pastą smile.gif Visad maniau, kad kenksminga šuniui, jei prisirytų.. O kuo jūs jiems tą procedūrą atliekat? Na, turiu omeny, dantų šepetėliu, tiesiog pilat į burną, ar kaip?..  unsure.gif

Pastą/sodą su šepetuku,skalavimo skystį,tai su vata.Vatą sumirkau jame ir makaluoju po burną visą.
Atsakyti