Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 82 tema

QUOTE(SOFIJA5 @ 2012 04 24, 21:53)
O aš ir tų "Ambero kronikų" neskaičiau  tongue.gif
Susitiksim, papasakosi, kas tave taip sužavėjo  4u.gif

SOFIJA5, o tu serialą pažiūrėk wink.gif
Atsakyti
"Game of Thrones" - MB "saldainiukas" hihihi.gif , skaitė viską, ką rado, rusiškai ir angliškai. biggrin.gif Filmą (pirmą sezoną, antro dar nežiūrėjom) įvertino labai gerai, sakė, beveik ekranizacija, tik knygų batalines scenas filme pakeitė sekso scenomis. hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2012 04 24, 22:07)
"Game of Thrones" - MB "saldainiukas" hihihi.gif , skaitė viską, ką rado, rusiškai ir angliškai.  biggrin.gif  Filmą (pirmą sezoną, antro dar nežiūrėjom) įvertino labai gerai, sakė, beveik ekranizacija, tik knygų batalines scenas filme pakeitė sekso scenomis. hihihi.gif

na, esmė ta pati. amžina kova biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2012 04 24, 22:08)
na, esmė ta pati. amžina kova biggrin.gif
Aha. biggrin.gif

kinokopilka jau krauna antrą sezoną. Palauksiu visų serijų viename "pake". ax.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2012 04 24, 22:20)
Aha.  biggrin.gif

kinokopilka jau krauna antrą sezoną. Palauksiu visų serijų viename "pake".  ax.gif

auksinė kantrybė biggrin.gif aš tai žiūriu iš karto. toks jausmas, kad antras lėčiau įsibėgėja
Atsakyti
aš, kaip ir Klopedija, laukiu, kol visas sezonas pasirodys. Ten gi viso labo 10 serijų, ilgai laukt neteks smile.gif Po vieną man dar daugiau kantrybės reik, kai reik savaię sekančios serijos laukt doh.gif
Papildyta:
QUOTE(SOFIJA5 @ 2012 04 24, 20:53)
O aš ir tų "Ambero kronikų" neskaičiau  tongue.gif
Susitiksim, papasakosi, kas tave taip sužavėjo  4u.gif

eik jau? Neskaitei Ambero kronikų? blink.gif Tai didelis malonumas tavęs laukia.. pasiieškok bibliotekoj. Tik ten irgi serija, reik atsirinkt eiliškumą. Visos seniai išleistos, tęsinių laukt nereiks, nesijaudink smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 25 balandžio 2012 - 05:49
QUOTE(saintlina @ 2012 04 25, 05:47)
aš, kaip ir Klopedija, laukiu, kol visas sezonas pasirodys. Ten gi viso labo 10 serijų, ilgai laukt neteks  smile.gif  Po vieną man dar daugiau kantrybės reik, kai reik savaię sekančios serijos laukt  doh.gif

as irgi, nes kiekviena serija paprastai baigias kokiu nors "kabliuku" tai po to laukt savaite labai ilgu... rolleyes.gif

reiks kada ir knygas pabandyt paskaityt
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 04 25, 07:47)
eik jau? Neskaitei Ambero kronikų?  blink.gif  Tai didelis malonumas tavęs laukia.. pasiieškok bibliotekoj. Tik ten irgi serija, reik atsirinkt eiliškumą. Visos seniai išleistos, tęsinių laukt nereiks, nesijaudink  smile.gif

Neskaičiau ax.gif Bet reikės paskaityti, jeigu jau taip išgirtos, tik va, kaip jas reikės susirinkti g.gif nes mano bibliotekoj tai tikrai nėra verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2012 04 25, 07:19)
Neskaičiau  ax.gif Bet reikės paskaityti, jeigu jau taip išgirtos, tik va, kaip jas reikės susirinkti  g.gif nes mano bibliotekoj tai tikrai nėra  verysad.gif

negali būti, kad bibliotekoj nebūtų blink.gif
Paieškok prie fantastikos, tų seniai išleistų.
125 Roger Zelazny - DEVYNI AMBERO PRINCAI
126 Roger Zelazny - AVALONO GINKLAI
131 Roger Zelazny - VIENARAGIO ŽENKLAS
132 Roger Zelazny - OBERONO RANKA
134 Roger Zelazny - CHAOSO RŪMAI

tuoj paaiškės, kad vis dėlto skaitei biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 25 balandžio 2012 - 07:32
QUOTE(SOFIJA5 @ 2012 04 24, 15:13)
Tai susitinkam gegužės 02 dieną, trečiadienį, 18 val. Panoramoje 4u.gif Vilnietės, ar tinka?

O kur tiksliau, jei nieko prieš aš gal irgi prisijunčiau?

QUOTE(marakeš @ 2012 04 24, 20:33)
čiupk tiktai smile.gif tęsinių daug, dar rašomi. autorius George R. R. Martin. http://en.wikipedia....of_Ice_and_Fire

An rudens bus lietuviškai pirma dalis smile.gif

Oo, fainai kad bus lietuviškai. Gal žinai kas leis? Aš irgi susidomėjau, labai norėčiau paskaityt, bet man dar mistika kaip tas knygas reikia parsisiusti, kur ieškoti ir pan.
Atsakyti
Vasara, meetas "Gan bei cityje". Ane, miargos?

O "Sostų karus" išleis motulė Alma littera smile.gif
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2012 04 25, 09:36)
Vasara, meetas "Gan bei cityje". Ane, miargos?

O "Sostų karus" išleis motulė Alma littera smile.gif

manau, kad taip smile.gif Tik būkit žmonės, priminkit temoj kokią dieną iki meeto, kad neužmirščiau ax.gif

Ale kol išleis lietuviškai.. vieną knygą vienais metais, kitą - kitais. Pražilt galima belaukiant. Prisimenu, kaip Kingo 'Tamsųjį bokštą' leido doh.gif Tiesa, leidykla kita smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Vasara @ 2012 04 25, 09:32)
O kur tiksliau, jei nieko prieš aš gal irgi prisijunčiau?
Oo, fainai kad bus lietuviškai. Gal žinai kas leis? Aš irgi susidomėjau, labai norėčiau paskaityt, bet man dar mistika kaip tas knygas reikia parsisiusti, kur ieškoti ir pan.

prisijuk, žinoma smile.gif

Galėčiau persiųsti failiukus, bet rusiškai ir skirta skaityklėms. Gal galima kovertuot ir pritaikyt kompui?..
Atsakyti