Jūržole, su Gimtadieniu!
Jurzole,su gimtuku !
Sofija5,klausei kaip man patiks "Pries sviesa",tai galiu pasakyti,kad knyga labai nuspejama,iskart zinojau,kas kaip,bet tai nesugadino malonumo ja skaityti.Man tikrai patiko,maloniai vertesi lapai
QUOTE(klopedija @ 2012 04 28, 11:33)
Taip!!!
Raudonasis pirmadienis!
Dress kodas - raudonas
Kaunietės, kas tik galit, jei tik tinka, pirmadienį, balandžio 30 d., į "Drakoną" Ožeškienės g. po 16 val. Bus kuponų
Paskui paisysim Groovy pageidavimų
Papildyta:
P.s. Dress kodo nebūtina paisyt.
Raudonasis pirmadienis!
Dress kodas - raudonas
Kaunietės, kas tik galit, jei tik tinka, pirmadienį, balandžio 30 d., į "Drakoną" Ožeškienės g. po 16 val. Bus kuponų
Paskui paisysim Groovy pageidavimų
Papildyta:
P.s. Dress kodo nebūtina paisyt.
oi, kaip noru, bet...nesu tikra
ir raudoni tik taškučiai ant kelnaičių
Jūržole, su gimtadieniu!
O as negaliu si pirmadieni - kruva reikalu su vaikais...
KVIEČIU!
M. ir K. Petrauskų lietuvių muzikos muziejuje
(K. Petrausko g. 31)
Gegužės 3 d. 16 val. vyks kompozitorių Aleksandro Kačanausko, Stasio Šimkaus, Jono Dambrausko, Juozo Pakalnio jubiliejinių metų minėjimas-koncertas. Muziejininkės Vida Bingelienė ir Aušra Strazdaitė-Ziberkienė pristatys parodą. Dalyvaus Lietuvos kompozitorių sąjungos Kauno skyriaus pirmininkė Zita Bružaitė, VDU Muzikos akademijos dainavimo katedros profesorių Tomo Ladigos ir Vladimiro Prudnikovo studentai, M. Petrausko muzikos mokyklos fleitos mokytojos Vidos Adomavičienės mokinė Monika Ryškutė, koncertmeisterės Rita Kochanauskaitė, Giedrė Špečkauskaitė, Loreta Haidari. Koncerto vedėja Kristina Vaitkūnienė.
Renginio organizatoriai: M. ir K. Petrauskų lietuvių muzikos muziejus ir Lietuvos kompozitorių sąjungos Kauno skyrius.
Maloniai kviečiame. Įėjimas nemokamas.
M. ir K. Petrauskų lietuvių muzikos muziejuje
(K. Petrausko g. 31)
Gegužės 3 d. 16 val. vyks kompozitorių Aleksandro Kačanausko, Stasio Šimkaus, Jono Dambrausko, Juozo Pakalnio jubiliejinių metų minėjimas-koncertas. Muziejininkės Vida Bingelienė ir Aušra Strazdaitė-Ziberkienė pristatys parodą. Dalyvaus Lietuvos kompozitorių sąjungos Kauno skyriaus pirmininkė Zita Bružaitė, VDU Muzikos akademijos dainavimo katedros profesorių Tomo Ladigos ir Vladimiro Prudnikovo studentai, M. Petrausko muzikos mokyklos fleitos mokytojos Vidos Adomavičienės mokinė Monika Ryškutė, koncertmeisterės Rita Kochanauskaitė, Giedrė Špečkauskaitė, Loreta Haidari. Koncerto vedėja Kristina Vaitkūnienė.
Renginio organizatoriai: M. ir K. Petrauskų lietuvių muzikos muziejus ir Lietuvos kompozitorių sąjungos Kauno skyrius.
Maloniai kviečiame. Įėjimas nemokamas.
QUOTE(Brūkšniukas @ 2012 04 30, 08:50)
Bet turėsi parodyti visoms! QUOTE(klopedija @ 2012 04 30, 11:20)
Pritariu
Su gimtadieniu, Jurzole!
Nea, netinka, vėl tėvų susirinkimą sugalvojo tą pačią dieną padaryti. Bet šįsyk aš tuo labai pasipiktinau ir nutariau paignoruoti. Neisiu į susirinkimą, ateisiu pas jus
Taip, paskolinsiu ( tikiuosi sūnus neužprotestuos
Mat dar neskaitė, nes bibliotekinėm užsikasęs, visus Vinetu ryja.).
QUOTE(SOFIJA5 @ 2012 04 29, 13:58)
Shusha, tai ar tinka tau trečiadienis? Ateisi? Gal man Spiralę galėtum paskolinti?
Kuo daugiau, tuo smagiau. Pajauta žadėjo būti,o dėl Fati nežinau. Fati dalyvausi?
Kuo daugiau, tuo smagiau. Pajauta žadėjo būti,o dėl Fati nežinau. Fati dalyvausi?
Nea, netinka, vėl tėvų susirinkimą sugalvojo tą pačią dieną padaryti. Bet šįsyk aš tuo labai pasipiktinau ir nutariau paignoruoti. Neisiu į susirinkimą, ateisiu pas jus
QUOTE(SOFIJA5 @ 2012 04 29, 13:58)
Shusha, tai ar tinka tau trečiadienis? Ateisi? Gal man Spiralę galėtum paskolinti?
As irgi atbegsiu