Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės/ai"

QUOTE(dier @ 2012 04 27, 12:10)
aciu 4u.gif  pas mus irgi tip yra, bet dabar reikia veja perdaryti, tai galvoju gal ne taip reikejo daryti.. nes link pamatu laikosi vanduo, nera jam kur dingti kai stipriai palyja...

Pas mus irgi perdarinėjo 3 kartus žolininkai veją doh.gif ir vis tiek laikėsi vanduo, MB darė drenažą. Dabar vienoj vietoj irgi reikia užvežt truputį žemių, nes per žemai, pavasarį laikosi šiek tiek vanduo ir žolė skursta...Darysim šį kart patys, ten nedaug tereikia pasidarbuot...

QUOTE(nerikeri @ 2012 04 27, 12:10)
Naivus klausimas - o kas gali nutikti medeliams kol negyvenat?

QUOTE(BrAiVa @ 2012 04 27, 13:26)
nu kodel naivus g.gif as labiau nei zuikiu bijau vagiu ax.gif aisku, jei turit kaimynu pora zingsniu aplink tai ir nebijot. pas mus laukai miskai, ne sklypelis, o visa sodyba ir ''naktiniu zuikiu'' kaimynai net neuzuostu.

Iš tiesų gali pavogt, esu girdėjusi tokių atvejų, kai net iš gyvenamų namų kiemų brangesnius augalus iškasa vagys doh.gif
Kadangi pas mus, kol negyvenom, buvo netvarkyta aplinka, tai nesodinom...

Atsakyti
Rytine kava-pataisyk, VIZIJA jau gyvena:)

papildžiau albuma, tik aisku daug ko truksta ir nekreipkite dėmesio i ne vieta padėtus daiktus, paveiklavau tik atsikrauscius:)
Atsakyti
QUOTE(Vi_zija @ 2012 04 27, 15:21)

papildžiau albuma, tik aisku daug ko truksta ir nekreipkite dėmesio i ne vieta padėtus daiktus, paveiklavau tik atsikrauscius:)

faini labai vaiku kambariai thumbup.gif o terasoj gėlės wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ilonux @ 2012 04 27, 15:19)
Iš tiesų gali pavogt, esu girdėjusi tokių atvejų, kai net iš gyvenamų namų kiemų brangesnius augalus iškasa vagys  doh.gif 
Kadangi pas mus, kol negyvenom, buvo netvarkyta aplinka, tai nesodinom...

mums taip buvo. Nusipirkom 3 obelaites, pasodinom, kuoliukais sutvirtinom. Ryte MB atsikėlė pabėgioti, parbėgęs klausia, ar aš tas obelis į kitą vietą persodinau. Aš tik akis išpūčiau. Išeinu pažiūrėti- ogi tuščia. Su visais kuoliukais išrovė... doh.gif Namas gyvenamas, gyvenom kartu su tėvais..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 27 balandžio 2012 - 15:35
QUOTE(Vi_zija @ 2012 04 27, 15:21)

Fainiai smile.gif . O tulikuose laminatas ir tapetai? Kokia spalva visgi dukra nusprende ivesti savo kambary?
Atsakyti
QUOTE(dier @ 2012 04 27, 13:10)
aciu 4u.gif  pas mus irgi tip yra, bet dabar reikia veja perdaryti, tai galvoju gal ne ...Su visais kuoliukais išrovė...  doh.gif Namas gyvenamas, gyvenom kartu su tėvais..

šūdžiai gun_rifle.gif , kad tokie paspringtų tais vaisiais
Atsakyti
kazkuri is mergaiciu klauset musu terasos dydzio, tai va- ismatavau vienas sonas 3,40 *5, kitas 4*9, ji sueina kampu pas mus, tai viso apie 53 kv, o turejo buti 60 kv, truputi mazinom ja.... Vizija labai grazu pas jus, ypac mergaites kambarys ir terasa su gelem, faina, kai medeliai jau tokie dideli sklype wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dier: 27 balandžio 2012 - 17:40
QUOTE(dier @ 2012 04 27, 17:24)
kazkuri is mergaiciu klauset musu terasos dydzio, tai va- ismatavau vienas sonas 3,40 *5, kitas 4*9, ji sueina kampu pas mus, tai viso apie 53 kv, o turejo buti 60 kv, truputi mazinom ja....                Vizija labai grazu pas jus, ypac mergaites kambarys ir terasa su gelem, faina, kai medeliai jau tokie dideli sklype  wub.gif

Ar kartais ne Dier ėjo šį vakarą pro mano namuką su sūnumi? Ar aš sumaišiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritaram @ 2012 04 27, 18:57)
Ar kartais ne Dier ėjo šį vakarą pro mano namuką su sūnumi? Ar aš sumaišiau  blush2.gif

as as biggrin.gif zadejau lyg prieiti, bet paskui susimeciau, kad gal nelabai padaru lysti i akis blush2.gif darem garbes rata su sunum, oras puikus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dier @ 2012 04 27, 18:09)
as as biggrin.gif  zadejau lyg prieiti, bet paskui susimeciau, kad gal nelabai padaru lysti i akis  blush2.gif  darem garbes rata su sunum, oras puikus  thumbup.gif

Na ir aš kol susipratau, tai jūs jau buvote toli ax.gif galvojau gal grįšit tuo pačiu keliu, tai tada bučiau pakalbinus smile.gif specialiai ilgiau langus blizginau lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai užeikit, arbatos atsigersim rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritaram @ 2012 04 27, 19:37)
Na ir aš kol susipratau, tai jūs jau buvote toli  ax.gif  galvojau gal grįšit tuo pačiu keliu, tai tada bučiau pakalbinus  smile.gif specialiai ilgiau langus blizginau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif tai užeikit, arbatos atsigersim  rolleyes.gif

labai aciu uz kvietima 4u.gif kita karta busim dreasesni ir tikrai prieisim blush2.gif dabar prausiames po dukimo lauke ir vaziuosim teciaus parsivesti... vakar vyras mane su drauge isleido i koncerta, as siandien isleidau ji su draugu i alyna lotuliukas.gif tai vaziuosiu parsivesti alaus rezultato lotuliukas.gif ar geras tas tavo valytuvas langu ant koto? as neturiu, noriu nusipirkti..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dier: 27 balandžio 2012 - 19:09
Aciu Dier uz terasos matmenis, reiks lekt matuot iki namuko.
Atsakyti