Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės/ai"

QUOTE(BrAiVa @ 2012 04 27, 21:18)
prie kelio. mes labai gerai matomi del zvyru kalnu ir nuosavos juros lotuliukas.gif po kaire pamatysi tikrai mirksiukas.gif

rytoj važiuosim, bandysiu ,,suskaičiuoti " smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 04 27, 11:10)
Kiek teko sneket tai 80% turintys 2 aukstu, noretu 1 auksto namo.

o pas mus aplink kaimynai, kurie turi vieno auksto nama - sake daugiau niekada nesistaytu vieno auksto namo, nes isnaudojama daugiau zemes, daugiau medziagu,didesnis stogas,kas aisku brangiau kainuoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braske24: 27 balandžio 2012 - 21:20
prakalbot apie medelius,tai gal kas norit zagarvysnes ugliu,Ji taip rasykit i AZ galesit atvaziuot issikast.
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2012 04 27, 21:11)
mes Vanaguose  mirksiukas.gif

Kiek km. nuo Klaipedos cia ?

QUOTE(braske24 @ 2012 04 27, 21:43)
o pas mus aplink kaimynai, kurie turi vieno auksto nama - sake daugiau niekada nesistaytu vieno auksto namo, nes isnaudojama daugiau zemes, daugiau medziagu,didesnis stogas,kas aisku brangiau kainuoja.

Mazam sklype aisku neprotinga 1 auksto statyt, o del stogo tai dzin. As turejau omeny patoguma, kai nereik lakstyt aukstyn zemyn pastoviai. Aisku yra ir kam gerai toks sportas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 04 27, 22:54)
Kiek km. nuo Klaipedos cia ?

žiūrint iki kur matuoti.. iki vaikų mokyklos apie 25km.
Atsakyti
ir aš už vieno aukšto namą, nors dabar gyvenam dviejų, tai galvoju senatvėj tais laiptais gali ir neužlipti smile.gif
Atsakyti
Sveikos statybininkes,

Manau, savo namo projektus kiekviena pasirinko pagal savo poreikiu ir norus bei galimybes. Mes pvz. stome dvieju akstu del to, kad vieno auksto namas paprasciausiai butu netilpes del pacio sklypo, nes jis pas mus pailgas. Nor istiesu net galvojant apie nama nebuvo net minties vieno auksto nama statyti.
O del cerpinio stogo manau, kad jis geriau nei skarda vientik del garso (siaip man ir graziau cerpe atrodo). O jei jos gerai pritvirtintos neturetu buti kazkokiu problemu.
Vitrininiai langai - taip, per juos iseina daug silumos, bet man grazu ir sviesos daugiau. Galbut bus laikas kai keiksiu tuos vitrininius langus, bet dabar dziaugiuosi 4u.gif
Taip kad, visi mes skirtingi ir musu vizijos skirtingos smile.gif o butu ir neidomu jei visi vienodi butu 4u.gif

Na, o dabar klausimelis- gal kuri zinot fasado tinkuotoju? Jei galima kontaktelius i AZ. Aciukas! 4u.gif
Atsakyti
Sveikos statybininkes smile.gif Na va, praejo ziema ir vel prasidejo darbai...jau daromas namo apsiltinimas ir tiesiami visokie ten vamzdziai ...... ax.gif
Atsakyti
Statybų vadovės, gal galėtumėte parekomenduoti iš savo patirties, kur užsakinėti langus - kad būtų normalus kainos ir kokybės santykis ax.gif Ačiū, kurios atsakėt į mano ankstesnius klausimus 4u.gif Dėkui ir toms, kurios parašys ir apie langų gamintojus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamuliux cha cha @ 2012 04 28, 18:05)
Statybų vadovės, gal galėtumėte parekomenduoti iš savo patirties, kur užsakinėti langus - kad būtų normalus kainos ir kokybės santykis  ax.gif  Ačiū, kurios atsakėt į mano ankstesnius klausimus  4u.gif  Dėkui ir toms, kurios parašys ir apie langų gamintojus  4u.gif

Sveiki, aš ne per seniausiai buvau uždavusi šį klausimą 4u.gif Dauguma pasisakė apie Vinkelį - domėjausi ir kitais, bet Vinkelio produkcija atitinka A lygio standartus ir man priimtiniausia jų sandara, tad apsistojom ties šiais langais 4u.gif
Atsakyti
Kad mes uzsakinejome Megramej
Atsakyti
QUOTE(nerikeri @ 2012 04 27, 12:10)
Naivus klausimas - o kas gali nutikti medeliams kol negyvenat?

zuikiai nuvalgo sakas per ziema 4u.gif na ir nebent vagys kaip kad kui cia rase gali isisukt doh.gif
QUOTE(Cererakennel @ 2012 04 27, 19:19)
kadangi nebeturiu savo albumo tai pateršiu temą čia smile.gif

mūsų būsima sodybos vieta

ir va kokių kaimynų turėsim smile.gif dukra mano negali atsidžiaugt hihihi.gif

user posted image

man kate beveik kasdien situ kaimynu parnesa,tik puse uodegos nukanda vis doh.gif
QUOTE(Cererakennel @ 2012 04 27, 19:50)
dėkui.. atvažiavau, pamačiau ir ksakant susirgau. kažkaip labai užkabino šita vieta.. tai va ir tas atstumas  ištirpo smile.gif

kai trecia karta pasijunksi i sia tema bus itrauktas dar vienas punktas is pries tai isvardintu.....niekada nebestatyciau namo toli nuo miesto..... 4u.gif biggrin.gif
kaip dusele blush2.gif lotuliukas.gif

labas rytas 4u.gif
Atsakyti