Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis ant palangės, balkone, terasoje

QUOTE(smilga1972 @ 2012 06 08, 06:55)
Čia aš iš balto pavydo, nes pas mane dar nenoksta  blush2.gif ... Yra ant visų daigų pomidoriukų, bet dar žali. Vieno Venuso pomidorai jau minkštėja ir bąla, tai tuoj noks ir pas mane  mirksiukas.gif .

aš juokavau 4u.gif
žinoma, kad tuoj noks, visos turėsim 4u.gif

QUOTE(Velniuke @ 2012 06 08, 08:26)
mano aztek ir bajaja visi tokie gumbuoti. o valgom pomidoriukas jau antra savaite. gal nieko tokio jiems

nuotraukų!

QUOTE(Montera @ 2012 06 08, 11:02)
Niekaip atsigrozet negaliu smile.gif))) Nu kaip plasmasiniai tie pomidoriukai o spalvyte kokia faina  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Vis einu i savo pomidoriukus paziuret bet kaip zalios spalvos taip zalios sad.gif Nu galetu jau nors vienas pradeti spalva keiti  ax.gif

ačiū ačiū smile.gif
kartą man patarė tokius niekaip nenorinčius nokti šiek tiek paskatinti - padėt šalia jų jau sunokusį pomidorą. jie ten gauna "nokimo dujų" ir ima greičiau patys sirpt.
čia jei jau labai nekantru. o šiaip dabar saulutė išlindo, tuoj ir prasidės spalvos smile.gif

kitąmet manau pusę sėsiu iš anksto, kitą pusę - vėliau. t.y. vasario pradžioj ir kovo pradžioj.
Atsakyti
pas mane panasus,bet vaisiai stovi vietoj,kazkur 4cm,kazko man rodos,kad jiems sviesos per mazai,nes nugrudau prie sienos,o ant palanges pomidorai vesi smile.gif vien zo...,pasidariau dziungles,tai va dabar viens kitam sviesa uzstoja biggrin.gif o mano pomidorai ir idomiai auga g.gif sakiau po savo eksperimentu vasaros gale pateiksiu savo isvadas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MigleMama8: 08 birželio 2012 - 22:04
QUOTE(Partizanė @ 2012 06 08, 22:56)
kitąmet manau pusę sėsiu iš anksto, kitą pusę - vėliau. t.y. vasario pradžioj ir kovo pradžioj.

Ir aš planuoju panašiai daryti kitais metais drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2012 06 08, 22:56)
nuotraukų!
ačiū ačiū smile.gif

aš irgi norėčiau, bet fotikas kažkui Turkijoj poilsiauja..... ( o pvz šiandien tai priskyniau gal 15 gražuolių ))))

šių metų patirtis - 3 rūšių vazoniniais: Black cherry, Aztek ir Bajaja. BC ir dalis kitų auga balkone, tai dar tik vaisius augina. o namie ant pietinės palangės - valgom jau seniai.

kitamet BC tikrai neauginsiu, nu 2 metrų vazoninių nereikia

dėl Bajaja turbūt kitamet irgi NE, vaisiai labai smulkūs - ar ir pas kitas tas pats

o Aztec - tai patiko labai, geltoni, beveik kiaušinio nedicko dydžio - ir labai skanūs
Atsakyti
QUOTE(Velniuke @ 2012 06 10, 08:39)

dėl Bajaja turbūt kitamet irgi NE, vaisiai labai smulkūs - ar ir pas kitas tas pats

o Aztec - tai patiko labai, geltoni, beveik kiaušinio nedicko dydžio - ir labai skanūs

hmm.. kaip tik kai daigeliai buvo labiau popinau kad bajaja turėčiau , o aztecai, tokie mažiau mylimi buvo. Net nežinau kodėl g.gif
Na bajaja vienas mačiau jau tipo turi užsimezgusį pomidoriuką, bet kol kas dar kruopa ir ta kruopa jau kelias dienas. Nedidėja visai. Nors žiedynų viršūnėj matos vis daugiau sukrauta, tai jei nenubyrės gal ir bus kažkas panašaus kaip iš paveiksliuko..

Meldžiuos kad gismeteo prognozė visgi savo ilgalaikę prognozę meluoja ir savaitgalį nebus +27, nes penktadienį išvažiuojam ir grįšim turbūt tik kokį pirmadienį ar antradienį, tai bijau kad neis tiek prilaistyt pomidoriukų kad pilnai užtektų drėgmės per tą laiką.. unsure.gif Agurką dresiruoju gert iš indelio, tai jei išmoks, dėl jo bus ramu biggrin.gif

bardakėlis
user posted image

black sherry viršūnėj išsiskėtė.. kažkaip gaila pjaut tą kitą šakutę ypač kai matos jog žiedelių dar bus. Gal nieko tokio jei dvi viršūnės bus?

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2012 06 10, 20:07)
black sherry viršūnėj išsiskėtė.. kažkaip gaila pjaut tą kitą šakutę ypač kai matos jog žiedelių dar bus. Gal nieko tokio jei dvi viršūnės bus?

žiūrint kokio aukščio Jūsų BCh. nes maniškiam aš irgi leidau šakotis, tai paskui pasigailėjau ((( nes aukšti, o dar dviem stiebais, tai džiunglės gavosi, dabar visas viršūnes ir išsišakojimus išgenėjau
Atsakyti
QUOTE(Velniuke @ 2012 06 11, 08:20)
žiūrint kokio aukščio Jūsų BCh. nes maniškiam aš irgi leidau šakotis, tai paskui pasigailėjau ((( nes aukšti, o dar dviem stiebais, tai džiunglės gavosi, dabar visas viršūnes ir išsišakojimus išgenėjau

va toks g.gif

user posted image
Atsakyti
Labas rytas,

Nu jau nebezinau ka ir begalvot su tom musytem.... nu ir vel pomidorai jomis aplipe... dar tokios pavienes bet kas kart daugiau... nebezinau su kuo jas naikinti doh.gif
O vakar dar ir ant petrazoliu ju radau ant jaunu lapeliu palei saknis tiesiog tirstai aplipe buvo doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif Ir idomiausia kodel ju atsiranda ar cia is zemiu ar atskenda jos.
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2012 06 11, 11:23)
Labas rytas,

Nu jau nebezinau ka ir begalvot su tom musytem.... nu ir vel pomidorai jomis aplipe... dar tokios pavienes bet kas kart daugiau... nebezinau su kuo jas naikinti doh.gif
O vakar dar ir ant petrazoliu ju radau ant jaunu lapeliu palei saknis tiesiog tirstai aplipe buvo doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  Ir idomiausia kodel ju atsiranda ar cia is zemiu ar atskenda jos.

pomidorų temoj pabandyk užklaust smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2012 06 11, 12:28)
pomidorų temoj pabandyk užklaust smile.gif

tai jau anu metu cia problema. Jau pomidoru temoj bandem aiskintis kame reikalas bet taip ir nepriejom vieningos isvados ir nepavyko visiskai tu museliu isnaikinti. Dar tebera pomidoru temos pirmam lape mano museliu foto ir keli pasiulymai. doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti