Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis ant palangės, balkone, terasoje

QUOTE(Partizanė @ 2012 06 07, 20:27)
Čia anksti sėtas Venusiukas. Pirmąjį persprogusį skyniau, bet dukrai atidaviau smile.gif

Va cia tai darzininke thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Mano zydi ir tai dziaugiuosi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2012 06 07, 20:27)
Čia anksti sėtas Venusiukas. Pirmąjį persprogusį skyniau, bet dukrai atidaviau smile.gif

user posted image

Niekaip atsigrozet negaliu smile.gif))) Nu kaip plasmasiniai tie pomidoriukai o spalvyte kokia faina thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Vis einu i savo pomidoriukus paziuret bet kaip zalios spalvos taip zalios sad.gif Nu galetu jau nors vienas pradeti spalva keiti ax.gif
Atsakyti
super darzai pas visas thumbup.gif agurku augintoju norejau paklausti,ar nugnybiat virsunes jiems?mano kazkaip tie agurkeliaistovi vietoj,visai nedideja,apatiniai dziuna...gal sakau nugnybus greiciau jie augs man?
Atsakyti
QUOTE(MigleMama8 @ 2012 06 08, 16:02)
super darzai pas visas thumbup.gif agurku augintoju norejau paklausti,ar nugnybiat virsunes jiems?mano kazkaip tie agurkeliaistovi vietoj,visai nedideja,apatiniai dziuna...gal sakau nugnybus greiciau jie augs man?

Aš nugnybiau pagrindinio stiebo viršūnę - agurkiukai užderėjo. Pradėjo šonuos lyst nauji stiebeliai tai va ir mastaus kiek jiem reiks leist į įlgį tyst g.gif Na bet jei agurkai normaliai derės, galės sau šlaiužiot. Padavė šiandien šilumos tai vienas rods valandom auga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2012 06 08, 16:25)
Aš nugnybiau pagrindinio stiebo viršūnę - agurkiukai užderėjo. Pradėjo šonuos lyst nauji stiebeliai tai va ir mastaus kiek jiem reiks leist į įlgį tyst  g.gif Na bet jei agurkai normaliai derės, galės sau šlaiužiot. Padavė šiandien šilumos tai vienas rods valandom auga biggrin.gif

O aš nieko negnybiau, bet pas mane jie vistiek šakojasi mirksiukas.gif . Ir nesiruošiu nieko gnaibyti, nes mama augindama irgi nieko negnaibė ir agurkų buvo marios mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 06 08, 17:22)
O aš nieko negnybiau, bet pas mane jie vistiek šakojasi  mirksiukas.gif . Ir nesiruošiu nieko gnaibyti, nes mama augindama irgi nieko negnaibė ir agurkų buvo marios  mirksiukas.gif

Na aš agurkų temoj ir iš draugės gavau patarimą, kad nugnybt viršūnę kai jau gerokai užaugs ir iš apačios kelias agurko lapo pažastėles agurko augimo pačioj pradžioj išvalyt, kad pats agurkas sustiprėtų, o ne atžalas leistų. Man pasiteisino. Mano mama ir močiutė irgi nesicackina su agurkais. Bet vienok jų agurkai (ir netgi ne vienas ar du) auga darže, o ne dėžutėj balkone, kur maisto medžiagų pakankamai ir gali jis bujot į visas puses kur tik jam patinka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amise: 08 birželio 2012 - 16:39
QUOTE(Amise @ 2012 06 08, 17:38)
Na aš agurkų temoj ir iš draugės gavau patarimą, kad nugnybt viršūnę kai jau gerokai užaugs ir iš apačios kelias agurko lapo pažastėles agurko augimo pačioj pradžioj išvalyt, kad pats agurkas sustiprėtų, o ne atžalas leistų. Man pasiteisino. Mano mama ir močiutė irgi nesicackina su agurkais. Bet vienok jų agurkai (ir netgi ne vienas ar du) auga darže, o ne dėžutėj balkone, kur maisto medžiagų pakankamai ir gali jis bujot į visas puses kur tik jam patinka smile.gif

Tas irgi tiesa drinks_cheers.gif . Bet pas mane daigai atrodo taip kaip šiltnamyje - nematau skirtumo kolkas ax.gif . Jeigu bus problemų, tada spręsiu blush2.gifuser posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 08 birželio 2012 - 16:52
tai nugnybt kai pats agurko vaisius bus gerokai paauges,ar kai augalas ilgas bus?
Atsakyti
QUOTE(MigleMama8 @ 2012 06 08, 17:52)
tai nugnybt kai pats agurko vaisius bus gerokai paauges,ar kai augalas ilgas bus?

Augalas. Aš tai tiesiog padariau jiem "kabyklą" ir pasakiau sau, kai jau užlips iki ten nukirpsiu, nes paskui kabarotis kopėčiom agurko nuskint nepatogu bus lotuliukas.gif
va maždaug tokio ūgio (pats dešiniausias) jam leidau išstypt ir nugnybiau. Tegul kopėčiom ropoja smile.gif
user posted image
Atsakyti
Nu as siandien neapsikenciau ir nugnybiau vienam. Kur lipti i virsu neturiu as jiem vietos. O agurkas jau i ugi pavare koki 1.80m tai ziuresiu kas cia bus su juo. Nes ryskiai jam persunku jau palike nes pasviesejo lapai tam peraugusiam. O ir man juos tasyt i balkona i namus tai sudetinga. Vienas tas kur likes balokone per visa ta laika tai baisiai atrodo nuskures visas lapais apdraskytais kain ar kas is jo bus dar.

user posted image

user posted image

Nu bet jau derlius visai padorus jau 5 agurkai nuskinti dar trys jau gal savaitgaliui bus. dar kruva auganciu mazesniu.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2012 06 08, 09:03)
vajeeeee blink.gif pavydu  blush2.gif o tai kada sejote?

pirmi metai tai taaaaaip skubejau, kad vasari sejau )))))
Atsakyti
QUOTE(Velniuke @ 2012 06 08, 19:51)
pirmi metai tai taaaaaip skubejau, kad vasari sejau )))))

bijau kad aš taip skubėsiu antrais lotuliukas.gif
Atsakyti