QUOTE(SVETA K. @ 2012 08 21, 00:20)
GABIJA ,ir as tave apkabinu

tikrai norisi kad visoms butu gera...
Deganti ,labai labai labai tikiu ir linkiu kad apsirikai

Kada jau bus atsakymai? ka darei,krauja,KT ir echoskopija?
oi laukiu vis dar kol kur prieisiu, daba atmetinėju vėžį ir kurpiu kitus scenarijus, linksmiau taip, nes kraujas tik penktadienį imt (prieš tis mėnėsius darytas, nieko blogo nerodė, pagrindiniai rodikliai geri plius ENG, CRB buvo normoj), pirmadienį darysiu viso kūno echo privačiai pas labai gerą gydytoją ir tik tada į klinikas, nes kaip pati žinai iki hematologų sunku dasigaut greit, nesijaučiu labai jau blogai, neramina kairio šono skausmas, net ne skaumas, toks nepatogumas, lyg juosta sunki uždėta, tai dar tuo pačiu penktadienį keliausiu pas ginekologą, nes be recidyvo mano galva, gali būt cista kokia ir man nuo to šone tas nepatogumas, arba dar akmenligė, kurios simptomai ir panašūs į šiuos, jei tik tai - tai aš tada laimingai išsisukus būsiu, daba taip save raminu, užtat geriau miegu, na kad ir kas beasitiktų - dar nesu pasiruošus pasiduot, nes dar turiu tiek ir tiek ko nuveikti

vis tas mano optimizmas, kažkada pasakojau apie ligonių tipus - tai manasis yra DALYVIS, atrodo taip lyg vadinasi, tas kuris nesusitaiko, kuris dalyvauja procesuose ir t.t.