Na, Labukas visoms.

Kokia pagyvėjusi temutė. Nors ir šaltas tas mūsų pavasaris, bet vis tiek širdelės spurda. O kokių grožybių Jūs čia prirodėt.
SVETOS talentai skleidžiasi vienas po kito. Kokie gražūs žiedeliai ir idėja su tortu nuostabi. Man kaip tik artėja tokia proga. Pasinaudosiu būtinai. O toms torto dalelėms dėžutėms koks brėžinukas tikriausiai yra? Gal galima kur nusikopijuoti?
O
Arūnės nameliai - dar nesu mačiusi tokios kalėdiškos paslapties...

Tikriausiai jų nevalgote....
QUOTE(.GABIJA. @ 2012 05 12, 01:19)
Paskaičiau ir pagalvojau,kaip jums pasirodė, mano paskutinės vėžio dienos, tai buvo turėta mintį ,kad gimiau liepos 22d

., o jei būčiau dieną palaukusi būčiau liūtu gimusi.
Visaip pasirodė, bet palaikymo niekada nebūna per mažai. Toks tas žodžių skambesys - asociacija....

Gyvensi ,kaip sakoma, dar šimtą metų. ..

Man atrodo , kad nemažai mergaičių po šiuo ženkliuku slepiasi - tu, Arūniukas, aš - gal dar yra tik nežinome....
QUOTE(.GABIJA. @ 2012 05 12, 19:11)
Taigi sugrįžo ir vėl išlėlė, bet kad 4 metų kastruota katė sukvailėtų dar negirdėjau.
Nesvarbu, kad kastruota. Meilė yra meilė....

Gali ir platoniška būti, o gal labai įdomų stebėjimo objektą susirado. Mūsų katinukas irgi toks pats, o išeina į kiemą , atsisėda ant laiptų ir laukia kaimynų kieme pasirodančios katytės (ji irgi tokia). Kartais perlipa per tvorą į mūsų pusę. Sėdi kartais ilgai vienas prieš kitą, bet jos vienos neveja lauk iš kiemo, ko nepasakysi apie kitus katinukus pas mus atsilankančius.
Baigiasi mokslo metai - mums darbų įkarštis. Peržiūros, baigiamieji darbai, ekskursija, vakarėlis su šokėjais t.t.t.t.
Atsigaunu į daržą išėjusi ar į šiltnamį. Mūsų vienos pradinės mokyklos direktorę dviem parom sulaikė, įtariant nešvariais darbeliais. Vietinį laikraštį pasiimu ir negaliu patikėti

- mano busvusi vaikystės draugė ir klasiokė....

Svieto pabaiga. Kas pasidaro su žmogum, kai bent kiek aukščiau palipa... Ir tai ne pirmas atvejis mūsų miestelyje įvairiais variantais.
...........papletkinau.........
Visoms
Mergaitėms gero savaitgalio, sveikatos ir šilumos