Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(Gotiša @ 2012 05 22, 11:16)
neišlaikiau šeštą kartą  verysad.gif

O del ko,kokios klaidos? Patarciau susirasti instruktoriu,kuris moko ne egzamina islaikyti,o vaziuoti,pasiimti keleta ar keliolika pamoku-kiek reikes,ir vel sturmuot regitra 4u.gif Tik jokiu budu nenuleisk ranku!!! Karta pradejus,reikia "damusti" sita reikala... 4u.gif
Atsakyti
siek tiek apie apie mano laikymus. islaikiau tik is trecio karto.
prisiminus pirma karta kaip ejau, tai nesuprantu is vis ko ejau maniau kad pasiseks, nors praktiskai nemokejau nieko. antras kartas buvo jau geresnis bet nebuvau tikra del T formos, bet vistiek bandziau laime. trecias kartas: jau suvokiau kaip visus parkavimus galima padaryti pasitaisant jeigu matau kad uzvaziuosiu ant linijos, pradejau jausti gabaritus ir kaip sukasi vairas smile.gif padejo isvaziavimas su vyru i regitros aikstele. ir galiu pasakyti kad laikant trecia karta is viso buvau isvaziavusi su pertraukomis tas vyko nuo spalio apie 40 kartu. (nezinau kiek cia val) kitas momentas i regitra nuejau treciam kartui kai jau pratimus aiksteleje sugebejau padaryti desimta karta is eiles be klaidu (ir buvo 6 dienos nepertraukiamo vazinejimo su instruktoriumi, kiekviena diena buvo dirbama aiksteleje).
Ir pati dabar pagalvoju kaip reikejo naiviai savim tiketi kad pavyks kaip realiai nemoki gerai vaziuoti. O baime buvo sakyciau dar ir del to kad ne neislaikysi o kad neislaikysi is trecio karto ir gali laukti ketvirtas (ka cia pazystami apie tave pagalvos). jeigu nebutu to skaiciavimo trecicio ketvirto penkto karto butu tikrai emociskai lengviau.
Sekmes merginos!!!Stenkites praktikuokites ir eikit tada kada tikrai manot kad viska jau mokat. geriau tuos regitrai skirtus pinigelius skirkit dar vienam pravaziavimui jeigu manot kad dar siek tiek truksta, o neneislaikymui.
Atsakyti
QUOTE(Orange_Tiger @ 2012 05 22, 11:56)
Stenkites praktikuokites ir eikit tada kada tikrai manot kad viska jau mokat. geriau tuos regitrai skirtus pinigelius skirkit dar vienam pravaziavimui jeigu manot kad dar siek tiek truksta, o neneislaikymui.

drinks_cheers.gif Tikrai auksinis patarimas 4u.gif Eksperimentais sitoj srity uzsiimti nereiketu,ties sita vieta nesutaupysi...
Atsakyti
mūsų šeimoje niekada nebuvo automobilio, ir dabar nėra, kas iš šono pamokytų.
taigi, mokiausi tik su instruktoriais dviem, iš tos pačios firmos. jie mano akimis puikūs. bet aš negabi. baisu skaičiuoti, kiek išleidau... ne 2 ir net ne 3k daugiau nei kursai.
instruktoriai stebisi. bet aš turiu depresinių sunkių bėdų, nepadeda nei raminamieji. visa kratausi. šįkart pasimoviau ant šoninio parkavimo. nors negaliu paaiškinti, kas neleido taisytis...
dabar jau visai pasimečiau, mesti nenoriu tiek investavus ir teisių reikia. bet ir instruktoriui, išdavusiam mokyklos pažymėjimą negerai, nes, sakė, transporto instekcija papurto instruktorius, kai neišlaiko 7k žmogus Regitroje...
Atsakyti
QUOTE(Gotiša @ 2012 05 22, 12:21)
mūsų šeimoje niekada nebuvo automobilio, ir dabar nėra, kas iš šono pamokytų.
taigi, mokiausi tik su instruktoriais dviem, iš tos pačios firmos. jie mano akimis puikūs. bet aš negabi. baisu skaičiuoti, kiek išleidau... ne 2 ir net ne 3k daugiau nei kursai.
instruktoriai stebisi. bet aš turiu depresinių sunkių bėdų, nepadeda nei raminamieji. visa kratausi. šįkart pasimoviau ant šoninio parkavimo. nors negaliu paaiškinti, kas neleido taisytis...
dabar jau visai pasimečiau, mesti nenoriu tiek investavus ir teisių reikia. bet ir instruktoriui, išdavusiam mokyklos pažymėjimą negerai, nes, sakė, transporto instekcija papurto instruktorius, kai neišlaiko 7k žmogus Regitroje...

Matyt,nelabai puikus instruktoriai... g.gif Kas is tikruju yra puikus instruktorius,as pati supratau tik jau teises turedama,kai nuejau mokytis toliau...iki tol atrode,kad irgi su pukiais vazinejau,tik nei velnio neismokau kazkodel (matyt,nors ir geri buvo,nemate jie,ko man truksta...)... rolleyes.gif O nuejus pas gera instruktoriu per pora pamoku buvau pralauzta... rolleyes.gif
O is kur esi? Gal is Vilniaus?
Atsakyti
iš Vilniaus.
na nereikia versti instruktoriams, kai žmogus neturi talento.
be to, šiaip vairuoju be didelių bėdų, tai tie patys instruktoriai stebisi, ir aš stebiuosi savimi, kaip užpanikuoju Regitroje ir pridarau nesąmonių...
Atsakyti
QUOTE(Gotiša @ 2012 05 22, 12:42)
iš Vilniaus.
na nereikia versti instruktoriams, kai žmogus neturi talento.
be to, šiaip vairuoju be didelių bėdų, tai tie patys instruktoriai stebisi, ir aš stebiuosi savimi, kaip užpanikuoju Regitroje ir pridarau nesąmonių...

jei is Vilniaus,tada rasau tau i az,jei noresi-galesi pasinaudoti... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2012 05 21, 18:25)
is kur toks isibegejimas?kokie dar 45km/h su pirmu begiu?man laurynas sako begetis iki 35,bet regitroj tik 25-30km/h pasiekiu ir nieks nieko nezymi

Man instruktorius įsibėgėjimo juostoje liepdavo antru bėgiu važiuoti. Ir Regitroje pirmą kartą taip dariau. Tik iki 30 km/val ne visada išspaudžiu. Bijau, kad laiku nebesustosiu doh.gif
QUOTE(Gotiša @ 2012 05 22, 11:16)
neišlaikiau šeštą kartą  verysad.gif

console.gif
Atsakyti
Siandien islaikiau mokyklini vairavimo egzamina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2012 05 24, 12:54)
Siandien islaikiau mokyklini vairavimo egzamina biggrin.gif

sveikinimai 4u.gif ar sunku buvo ? manes sis smagumas laukia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2012 05 17, 15:41)
Na va, užsiregistravau trečiadienį dar vienam egzui Regitroje. Bliamba, jei vėl neišklaikysiu, vadinasi esu visiška žioplė.

Ar pavyko vakar įveikti Regitrą?
Atsakyti
QUOTE(sapetrausk @ 2012 05 24, 13:06)
sveikinimai  4u.gif  ar sunku buvo ? manes sis smagumas laukia  ax.gif

Drebejau kaip epuses lapas, tas tiesa, aikstelej vos koja valdziau. Bet visus pratimus idealiai padariau. Mieste buvo nekritiniu - nelaiku parodyti posukiai, su pavarom siokios tokios bedos (netinkamu laiku perjungineju), per arti desines puses vaziavau vienu momentu. Tikrai labai baisu buvo ir kol nesibaige egzaminas, tol nepatapo ramiau, zodziu, 1.30 val itampos. Jei 6dieni islaikau teorija regitroj, manau, antradieniui rasysiuos praktiniam.
Atsakyti