Bet čia dar nepasisekt taip... Nors šiandien nuo pat pradžių egzas nevisai ta linkme ėjo,kaip norėjau,pradedant tuo,kad gavau Golfą,kurio visai nenorėjau,na,tada viskas ok,tada iš Regitros sako suk kairėn,fuf galvoju,ačiū D,kad ne dešinėn,nes ten tiksliai nežinojau kada sukt reik,kad nekabint ištisinės.Tada jau buvau besukanti kairėn,kai jis šoktelėjo ir pasakė,kad suklydo ir man visgi dešinėn sukt reik
Nu ir tada visas tas reikalas su fūra
Būčiau galėjus-būčiau dantis išmušus tam fūristui,tikrai...
QUOTE(Joleks @ 2012 05 24, 18:30)
Sveikinu
Manęs šis etapas dar laukia.
Ar iš pirmo karto pavyko nusifilmuoti ir išlaikyti? Ar užteko tau privalomų važiavimų ar ėmei papildomų?
Aš jau 6 važiavimus pravažiavau, bet dar tikrai man daug mokytis reik. Aš irgi per lėtai perjunginėju pavaras ir užgesti vis dar sugebu. Aikštelėje dar nemokino parkuotis ir tų visų pratimų, kažin kaip seksis man.
Ar iš pirmo karto pavyko nusifilmuoti ir išlaikyti? Ar užteko tau privalomų važiavimų ar ėmei papildomų?
Aš jau 6 važiavimus pravažiavau, bet dar tikrai man daug mokytis reik. Aš irgi per lėtai perjunginėju pavaras ir užgesti vis dar sugebu. Aikštelėje dar nemokino parkuotis ir tų visų pratimų, kažin kaip seksis man.
Taip, is pirmo karto islaikiau. Emiau 2 papildomas pamokas, bet pilnai butu pakake ir be ju, jei ne instruktorius, su kuriuo puse pamoku isvazinejau ir nieko neismoke
Aikstele as mokinausi pagrinde savarankiskai, tik 2 pamokas buvau aikstelej su instruktorium. Del gesimo isvis nebuvo problemu, nuo pradziu kazkaip pavyko ismokt valdyti sankaba, per visa ta laika esu kokius 3-4 k uzgesus, ir tai paciomis pirmomis pamokomis.
Papildyta:
QUOTE(Magnifique @ 2012 05 24, 15:43)
O kaip vaziavot ant tos ikalnes? Nenaudojot greicio pedalo, tik su sankaba?
QUOTE(Caridian @ 2012 05 25, 11:27)
Regitriniu golfu labai jautrios sankabos,tai kad neuzgestu ikalnej,reiketu uzlaikyti sankaba ir minti gaza,ir tik uzvaziavus ikalnen (arba beveik uzvaziavus,bet kai jau masina normaliai vaziuot pradeda,o ne tik pajudejus) pradeti sankaba atleidineti.Mano vaikas neislaike pirma karta butent del to,neuzvaziavo i estakada su golfu,egzaminatorius pats pasake kad per anksti sankaba atleidinejo,reikejo uzlaikyt,nes golfu jautrios jos...Su Hundayum kai laike nei vieno gesimo nebuvo,net specialiai kai bandesi nelabai ejo uzgesint
QUOTE(Caridian @ 2012 05 25, 11:27)
Važiavimo būdu važiavau.Su gazu,atleidinėjant sankabą,bet įkalnėlė buvo laaaabai stati ir pariedėt nei kiek negalėjau ir bijojau tos fūros,tai taip ir gavosi.
Beje,egzaminuotojas liepė įsibėgėt tik iki 20km/h.Aš iki 25km/h įsibėgėjau,tai klausė ko taip lekiu
o aš dar tik pradėjau važinėti, vakar buvo pirma pamoka. Na ir jetaus mokytis yra kur
Atrodo, kad važiuoju, bet ženklų nematau, toks tunelinis matymas
O ir vairo labai nejaučiu, susuku ir atsukt po to nespėju
Bet supratau, kad mokausi vairuoti ne dėl regitros, o visų pirma dėl savo saugumo gatvėje. Tad kažkaip labai atsipūčiau ir dabar visai be streso ir skubos mokausi
Visoms kantrybės su regitra
Tikiu - nedaug beliko
Visoms kantrybės su regitra
Šiandien išlaikiau mokyklinį vairavimo egzaminą !
Yupyyyyy !
QUOTE(tjomuka @ 2012 05 28, 20:29)
sveikinu!
QUOTE(Gotiša @ 2012 05 28, 23:06)
ačiū !
Issilaikiau siandien regitroj vairavima
Kokia dziugi diena!
QUOTE(Caridian @ 2012 05 29, 10:11)
Dideliausi sveikinimai
Su mechanine laikei?
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 05 29, 09:18)
Dekui!!!
Taip, su hyundai, nors dabar vairuosiu automatine:)