Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(mėnulis @ 2012 05 30, 10:57)
bet kodel per tiek pamoku nesugebejau ismokti, kai aiksteles pratimus ismoke ne instruktorius, per 15 privalomu pamoku ir beveik tiek pat papildomu, o seimos narys....tik jau buvo daug laiko issvaistyta, tada tik emiau tobuleti aiksteleje. o instruktorius net ivaziuot normaliai neleisdavo, sankaba laikydavo. po 15 privalomu pamoku pratimu nemokejau. gal geriau laikyti 10 kartu egzamina regitroje tik, nei 10 regitroje ir 10 mokykloje.... g.gif

saudyti tokius instruktorius...vien uz tai,kad sankaba laiko,reiketu... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2012 05 30, 12:24)
saudyti tokius instruktorius...vien uz tai,kad sankaba laiko,reiketu... schmoll.gif

na, jis sake, kad bijo, kad i sniego kruva neivaziuociau, ir pan...tai as vis blakstienas nuleisdavau. masina saugau, tu jau nepyk....jei su vyru nebuciau pradejus, kiek as jo kaulijau!!!turbut po siai dienai taip butu. bet patobulejau per 1 karta su juo blink.gif nors ir toliau egzamino neislaikydavau g.gif sakau, sakyciau, kad as visiska durne, kad negabi, bet pasijutau jau, kad mausto mane g.gif arba pati save apgaudineju g.gif nes netobuledama su juo toliau sau galvodavau, kad visiems taip, arba negabi esu labai labai, pasiklausydavau jo nuomones, kad teisiu dar neduotu jis man, kad vis reikia DAR pamoku ir kai papasakodavau jam apie pvz tokius kaip brunete kur po 15 pamoku islaiko, jis sakydavo, kad nesamone biggrin.gif nebuna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 30 gegužės 2012 - 11:35
QUOTE(mėnulis @ 2012 05 30, 12:31)
na, jis sake, kad bijo, kad i sniego kruva neivaziuociau, ir pan...tai as vis blakstienas nuleisdavau. masina saugau, tu jau nepyk....jei su vyru nebuciau pradejus, kiek as jo kaulijau!!!turbut po siai dienai taip butu. bet patobulejau per 1 karta su juo  blink.gif nors ir toliau egzamino neislaikydavau  g.gif sakau, sakyciau, kad as visiska durne, kad negabi, bet pasijutau jau, kad mausto mane  g.gif arba pati save apgaudineju  g.gif nes netobuledama su juo toliau sau galvodavau, kad visiems taip, arba negabi esu labai labai, pasiklausydavau jo nuomones, kad teisiu dar neduotu jis man, kad vis reikia DAR pamoku ir kai papasakodavau jam apie pvz tokius kaip brunete kur po 15 pamoku islaiko, jis sakydavo, kad nesamone  biggrin.gif nebuna.

Tai vat jei instruktorius kisasi i masinos valdyma-ir neismoksi,kaip gali tobuleti,jei tau tiesiog neleidziama klysti ir is to mokytis? As tokia pacia beda su pirmuoju turejau,nei velnio neismoke,o susiradus kita instruktoriu tas kiekviena pamoka mano pirmaji keike,sake,lengviau jam butu visai nemokyta ismokyti,negu dabar permokyti... doh.gif Va dabar dukra teises issilaike,tai as kai laikiau nei penktadalio tiek kiek ji nemokejau,bet ji pas gera instruktoriu mokesi... smile.gif Skirtumas akivaizdus ax.gif
Atsakyti
Dar galiojantis kodas spresti arsleidiniai.lt ,gal kuriai reikes 324648764826171139750
Papildyta:
QUOTE(jurmarta @ 2012 05 30, 09:36)
sakykit,o koks dabar greitis isvaziavus is Regitros teritorijos?ten dabar gal visur 50 kai kelio darbai vyksta? g.gif

50, nebent yra zenklinimas kitoks (o siaip yra ir nemazai kur, tai 40, tai 70 ir pan.)
Atsakyti
Aš dėl savo instruktoriaus taip pat pradedu baimintis.. Nors man dar tik trečia pamoka, bet labai jau jis mėgsta koreguot mano važiavimą savo pedalais ir nieko nesako... tai aš kartais spaust pedalą, o jau žiūriu nuspausta.. Tai labai sunku, nes aš pati nejaučiu, kur klystu ir kaip. Aš suprantu jei kokia ekstremali situacija, tada turi instruktorius įsikišti, bet jei įmina sankabą ir vos ne pats permeta bėgį už mane, tai jau rimtai erzint pradeda doh.gif Bet labai tikiuosi, kad čia viskas dėl to, kad pirmos pamokos.. o gal aš ką nors ne taip suprantu? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2012 05 30, 10:57)
bet kodel per tiek pamoku nesugebejau ismokti, kai aiksteles pratimus ismoke ne instruktorius, per 15 privalomu pamoku ir beveik tiek pat papildomu, o seimos narys....tik jau buvo daug laiko issvaistyta, tada tik emiau tobuleti aiksteleje. o instruktorius net ivaziuot normaliai neleisdavo, sankaba laikydavo. po 15 privalomu pamoku pratimu nemokejau. gal geriau laikyti 10 kartu egzamina regitroje tik, nei 10 regitroje ir 10 mokykloje.... g.gif

Jokiais budai neteisinu jusu instruktoriu. As irgi pykciau jei mintu pedalus vietoj manes. Tiesiog sakau, kad jusu padarytos klaidos yra kritines, todel betkoks instruktorius turetu jums neiskaityt egzamino smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2012 05 30, 12:31)
na, jis sake, kad bijo, kad i sniego kruva neivaziuociau, ir pan...

Taigi ne į akmenų krūvą, o sniego lotuliukas.gif Jei rimtai, juk ne akla ar visiškai žiopla esi, kad įvažiuotum į sniego krūvą.

Kai aš mokinausi, mano instruktorius pačio pirmo važiavimo metu pasakė, kad jis yra tinginys ir nieko už mokinį nedaro- pedalų nespaudo, vairo nesukinėja. Aišku, jei nesusidaro avarinė situaciją. Nelabai paaiškindavo ir kai klausdavo. Liepdavo pačiai galvoti. Atseit, kad įpračiau, nes nuolat nebus šalia žmogaus, kuris patarinėja. Tiesa vieną kartą tas jo neaiškinimas mane sunervino. Net susipykom. Buvo situacija, kai nežinojau kaip elgtis ir beveik sustabdžiau eismą judrioje sankryžoje. Nors susinervinau beveik iki ašarų, pamoką gerai išmokau ir dabar tokiose situacijose puikiai žinau kaip vairuoti.
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2012 05 30, 15:38)
Taigi ne į akmenų krūvą, o sniego  lotuliukas.gif  Jei rimtai, juk ne akla ar visiškai žiopla esi, kad įvažiuotum į sniego krūvą.

Kai aš mokinausi, mano instruktorius pačio pirmo važiavimo metu pasakė, kad jis yra tinginys ir nieko už mokinį nedaro- pedalų nespaudo, vairo nesukinėja. Aišku, jei nesusidaro avarinė situaciją. Nelabai paaiškindavo ir kai klausdavo. Liepdavo pačiai galvoti. Atseit, kad įpračiau, nes nuolat nebus šalia žmogaus, kuris patarinėja. Tiesa vieną kartą tas jo neaiškinimas mane sunervino. Net susipykom. Buvo situacija, kai nežinojau kaip elgtis ir beveik sustabdžiau eismą judrioje sankryžoje. Nors susinervinau beveik iki ašarų, pamoką gerai išmokau ir dabar tokiose situacijose puikiai žinau kaip vairuoti.

tai vat, gal tau kitaip, o as nuolat cypdavau, "pati"!!!!!!labai masina aikstelej saugojo, i r ten mokymas budavo, kad liepdavo ziureti kaip jis gerai vaziuoja i pratima. Nu ir ka ten pamatysi...Dar tas stresas...gal biolaukai nesutampa g.gif
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2012 05 30, 17:10)
tai vat, gal tau kitaip, o as nuolat cypdavau, "pati"!!!!!!labai masina aikstelej saugojo, i r ten mokymas budavo, kad liepdavo ziureti kaip jis gerai vaziuoja i pratima. Nu ir ka ten pamatysi...Dar tas stresas...gal biolaukai nesutampa  g.gif

Ne biolaukai,o instruktorius netikes,jei nebutu istisai kisesis-seniai butum ismokus...as va savo vaika viena paleisdavau aiksteleje-ir vazinek per visus pratimus kol gausis smile.gif kai pavargdavo,pati privaziuodavo ir sakydavo,kad jau gana,namo vaziuojam biggrin.gif tai ismoko dar ir variklio temperatura stebet,ir su kaistanciu laiku susitvarkyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2012 05 30, 21:47)
Ne biolaukai,o instruktorius netikes,jei nebutu istisai kisesis-seniai butum ismokus...as va savo vaika viena paleisdavau aiksteleje-ir vazinek per visus pratimus kol gausis smile.gif kai pavargdavo,pati privaziuodavo ir sakydavo,kad jau gana,namo vaziuojam biggrin.gif tai ismoko dar ir variklio temperatura stebet,ir su kaistanciu laiku susitvarkyt ax.gif

na va, taip man gavosi, kad galbut nuo vilko ant meskos uzsokau...jis pakeistas mano buvo. doh.gif as irgi ismokau parkavima kai savarankiskai pradejau vaziuoti.
gal kas zinote, nuo kada tos kameros Regitroje, nes man jos tik stresa varo.
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2012 05 31, 06:34)
na va, taip man gavosi, kad galbut nuo vilko ant meskos uzsokau...jis pakeistas mano buvo.  doh.gif as irgi ismokau parkavima kai savarankiskai pradejau vaziuoti.
gal kas zinote, nuo kada tos kameros Regitroje, nes man jos tik stresa varo.

Instruktorius galvoja, kad bus tik rudenį, nes tik dabar konkursą skelbė joms įrengti, tai turėtų užtrukti. Tiksliai nežinau.
Atsakyti
QUOTE(Joleks @ 2012 05 31, 09:15)
Instruktorius galvoja, kad bus tik rudenį, nes tik dabar konkursą skelbė joms įrengti, tai turėtų užtrukti. Tiksliai nežinau.

o manasis gazdino, kad cia viena diena kameru nera, o kita diena jos jau pastatytos smile.gif)))
Atsakyti