aciu man jos tikrai prireiks . kazkaip negalejau susitvarkyt su stresu ,veidrodeliu net nemokejau nusireguliuot pamirsau ka turiu matyt per juos parkuodamasi,net dabar nezinau ar gerai nusireguliuociau
jo nusiteikiau kad man ta kamera dzin
bet kaip bus nzn ,labai daug kritiniu klaidu buvo ,o atrodo viskas ok
Visoms sėkmės tiek mokykliniuose egzaminuose, tiek regitroje !
Kitą savaitę perkuosi pravažiavimus kelis, ir vėl bandau laikyti mokyklinį filmavimą
Jau trečias kartas bus
Pirmą kartą padariau kritinę tik išvažiavus iš aikštelės, o antrą kartą neišlaikiau, nes labai blaškiaus kely, nervinaus ir daug pridariau klaidų, sako jei taip nervuosies gali net nelaikyt
Galvoju eik tu š.., nevadovavęs, kaip gali nesinervuot, kai kamera tiesiai prieš veidą pakabinta ir nieko daugiau aplinkui nematai
Oi, vieni nervai su tom teisėm, o dar dabar su pilviuku, tai negaliu draskytis taip jau labai, nežinau kaip čia bus, laikysiu šimtą kartų, bet vistiek išlaikysiu kažkaip.. iki sausio būtinai reikia
Sėkmės visoms
Kuo greičiau turėti rankose tą, ko norit
Sėkmės visoms
QUOTE(Neriliene @ 2012 06 08, 10:56)
Kitą savaitę perkuosi pravažiavimus kelis, ir vėl bandau laikyti mokyklinį filmavimą
Jau trečias kartas bus
Pirmą kartą padariau kritinę tik išvažiavus iš aikštelės, o antrą kartą neišlaikiau, nes labai blaškiaus kely, nervinaus ir daug pridariau klaidų, sako jei taip nervuosies gali net nelaikyt
Galvoju eik tu š.., nevadovavęs, kaip gali nesinervuot, kai kamera tiesiai prieš veidą pakabinta ir nieko daugiau aplinkui nematai
Oi, vieni nervai su tom teisėm, o dar dabar su pilviuku, tai negaliu draskytis taip jau labai, nežinau kaip čia bus, laikysiu šimtą kartų, bet vistiek išlaikysiu kažkaip.. iki sausio būtinai reikia
Sėkmės visoms
Sėkmės visoms
skaitau ir galvojau kad mano parasyta
QUOTE(Neriliene @ 2012 06 08, 10:56)
Jau trečias kartas bus
Sėkmės visoms
Sėkmės visoms
hm, o kokioje vairavimo mokykloje mokotes?
abc
QUOTE(neducio mamyte @ 2012 06 08, 12:08)
gal ka padetu instruktoriaus keitimas
QUOTE(neducio mamyte @ 2012 06 08, 11:08)
O kaip instruktorius per važiavimus, priekabus buvo labai? Man tai nuolat vis aiškindavo ir aiškindavo, ne tik ką aš turiu daryt, ką darau blogai, bet ką ir kiti prieš mane važiuojantys vairuotojai daro blogai. Kur papildomai važiavau su kitu instruktorium, tas tai kitų nekomentuodavo, ir tik pataisydavo ką ne taip darau.
Aš vakar tokią žioplą klaidą padariau, kad gėda net sakyt
Dabar sakykit, Regitroj prieš važiavimą, klausia ten tų teorinių klausimų apie tuos tepalus, protektorius ir t.t.?
Kaip elgias egzaminuotojas? Sėdi ir diktuoja kur sukt? Ar reikalauja kur sustot leistinoj vietoj?
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 06 07, 17:59)
Laikinas, 2 metams.
Ačiū
Papildyta:
QUOTE(Furtado @ 2012 06 08, 14:12)
Dabar sakykit, Regitroj prieš važiavimą, klausia ten tų teorinių klausimų apie tuos tepalus, protektorius ir t.t.?
Kaip elgias egzaminuotojas? Sėdi ir diktuoja kur sukt? Ar reikalauja kur sustot leistinoj vietoj?
Manęs Regitroj nieko neklausinėjo. Ir pats maršrutas kažkaip trumpas pasirodė.. Iš viso gal 40 min. sugaišau nuo pasisveikinimo.
Dukra klausinejo biski-liepe avarinius ijungti,o paskui paklause kaip stabdziu skysti patikrinti...
QUOTE(denaxa @ 2012 06 08, 17:28)
Dukra klausinejo biski-liepe avarinius ijungti,o paskui paklause kaip stabdziu skysti patikrinti... 
avarines sviesas?
bet nereikejo tikiuosi ten kapoto atidarinet ir stabdziu skyscio bakelio...
QUOTE(mėnulis @ 2012 06 09, 08:20)
avarines sviesas?
Ne,ji pradejo aiskinti kad ten po kapotu yra toks keturkampis mazas bakelis,dazniausiai su geltonu dangteliu (situo tai as nesu tikra,del spalvos