Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

aciu man jos tikrai prireiks . kazkaip negalejau susitvarkyt su stresu ,veidrodeliu net nemokejau nusireguliuot pamirsau ka turiu matyt per juos parkuodamasi,net dabar nezinau ar gerai nusireguliuociau doh.gif jo nusiteikiau kad man ta kamera dzin thumbup.gif bet kaip bus nzn ,labai daug kritiniu klaidu buvo ,o atrodo viskas ok doh.gif
Atsakyti
Visoms sėkmės tiek mokykliniuose egzaminuose, tiek regitroje ! smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tjomuka: 07 birželio 2012 - 20:43
Kitą savaitę perkuosi pravažiavimus kelis, ir vėl bandau laikyti mokyklinį filmavimą doh.gif doh.gif Jau trečias kartas bus doh.gif Pirmą kartą padariau kritinę tik išvažiavus iš aikštelės, o antrą kartą neišlaikiau, nes labai blaškiaus kely, nervinaus ir daug pridariau klaidų, sako jei taip nervuosies gali net nelaikyt biggrin.gif Galvoju eik tu š.., nevadovavęs, kaip gali nesinervuot, kai kamera tiesiai prieš veidą pakabinta ir nieko daugiau aplinkui nematai doh.gif biggrin.gif Oi, vieni nervai su tom teisėm, o dar dabar su pilviuku, tai negaliu draskytis taip jau labai, nežinau kaip čia bus, laikysiu šimtą kartų, bet vistiek išlaikysiu kažkaip.. iki sausio būtinai reikia biggrin.gif
Sėkmės visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Kuo greičiau turėti rankose tą, ko norit
Atsakyti
QUOTE(Neriliene @ 2012 06 08, 10:56)
Kitą savaitę perkuosi pravažiavimus kelis, ir vėl bandau laikyti mokyklinį filmavimą  doh.gif  doh.gif  Jau trečias kartas bus  doh.gif  Pirmą kartą padariau kritinę tik išvažiavus iš aikštelės, o antrą kartą neišlaikiau, nes labai blaškiaus kely, nervinaus ir daug pridariau klaidų, sako jei taip nervuosies gali net nelaikyt  biggrin.gif  Galvoju eik tu š.., nevadovavęs, kaip gali nesinervuot, kai kamera tiesiai prieš veidą pakabinta ir nieko daugiau aplinkui nematai  doh.gif  biggrin.gif  Oi, vieni nervai su tom teisėm, o dar dabar su pilviuku, tai negaliu draskytis taip jau labai, nežinau kaip čia bus, laikysiu šimtą kartų, bet vistiek išlaikysiu kažkaip.. iki sausio būtinai reikia  biggrin.gif
Sėkmės visoms  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Kuo greičiau turėti rankose tą, ko norit

skaitau ir galvojau kad mano parasyta biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif nu ziuriu ne thumbup.gif man tas pats doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Neriliene @ 2012 06 08, 10:56)
Kitą savaitę perkuosi pravažiavimus kelis, ir vėl bandau laikyti mokyklinį filmavimą  doh.gif  doh.gif  Jau trečias kartas bus  doh.gif  Pirmą kartą padariau kritinę tik išvažiavus iš aikštelės, o antrą kartą neišlaikiau, nes labai blaškiaus kely, nervinaus ir daug pridariau klaidų, sako jei taip nervuosies gali net nelaikyt  biggrin.gif  Galvoju eik tu š.., nevadovavęs, kaip gali nesinervuot, kai kamera tiesiai prieš veidą pakabinta ir nieko daugiau aplinkui nematai  doh.gif  biggrin.gif  Oi, vieni nervai su tom teisėm, o dar dabar su pilviuku, tai negaliu draskytis taip jau labai, nežinau kaip čia bus, laikysiu šimtą kartų, bet vistiek išlaikysiu kažkaip.. iki sausio būtinai reikia  biggrin.gif
Sėkmės visoms  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Kuo greičiau turėti rankose tą, ko norit

hm, o kokioje vairavimo mokykloje mokotes? g.gif
Atsakyti
abc
Atsakyti
QUOTE(neducio mamyte @ 2012 06 08, 12:08)

gal ka padetu instruktoriaus keitimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(neducio mamyte @ 2012 06 08, 11:08)

O kaip instruktorius per važiavimus, priekabus buvo labai? Man tai nuolat vis aiškindavo ir aiškindavo, ne tik ką aš turiu daryt, ką darau blogai, bet ką ir kiti prieš mane važiuojantys vairuotojai daro blogai. Kur papildomai važiavau su kitu instruktorium, tas tai kitų nekomentuodavo, ir tik pataisydavo ką ne taip darau.
Aš vakar tokią žioplą klaidą padariau, kad gėda net sakyt blush2.gif Varnių gatve važiuojant, ties Kalniečių liepia apsisukt ir leistinoj vietoj sustot. Sustoju. Ir tik tada dašuto, kad posūkio tai nerodžiau blush2.gif

Dabar sakykit, Regitroj prieš važiavimą, klausia ten tų teorinių klausimų apie tuos tepalus, protektorius ir t.t.?
Kaip elgias egzaminuotojas? Sėdi ir diktuoja kur sukt? Ar reikalauja kur sustot leistinoj vietoj?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Furtado: 08 birželio 2012 - 14:13
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 06 07, 17:59)
Laikinas, 2 metams.

Ačiū smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Furtado @ 2012 06 08, 14:12)
Dabar sakykit, Regitroj prieš važiavimą, klausia ten tų teorinių klausimų apie tuos tepalus, protektorius ir t.t.?
Kaip elgias egzaminuotojas? Sėdi ir diktuoja kur sukt? Ar reikalauja kur sustot leistinoj vietoj?

Manęs Regitroj nieko neklausinėjo. Ir pats maršrutas kažkaip trumpas pasirodė.. Iš viso gal 40 min. sugaišau nuo pasisveikinimo.
Atsakyti
Dukra klausinejo biski-liepe avarinius ijungti,o paskui paklause kaip stabdziu skysti patikrinti... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2012 06 08, 17:28)
Dukra klausinejo biski-liepe avarinius ijungti,o paskui paklause kaip stabdziu skysti patikrinti... ax.gif

avarines sviesas?
bet nereikejo tikiuosi ten kapoto atidarinet ir stabdziu skyscio bakelio...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 09 birželio 2012 - 07:20
QUOTE(mėnulis @ 2012 06 09, 08:20)
avarines sviesas?
bet nereikejo tikiuosi ten kapoto atidarinet ir stabdziu skyscio bakelio...

Ne,ji pradejo aiskinti kad ten po kapotu yra toks keturkampis mazas bakelis,dazniausiai su geltonu dangteliu (situo tai as nesu tikra,del spalvos lotuliukas.gif ),ir kad turi buti skyscio tarp min ir max...egzaminatorius sustabde,sako,gerai gerai,vaziuojam... lotuliukas.gif O siaip butu gerokai paprasciau jeigu atidarytu kapota ir lieptu parodyt,aiskint nereiketu tada... ax.gif
Atsakyti