Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(zeizdre @ 2012 06 11, 12:59)
Del laiko, pati manau, kad geriausias laikas sestadienio rytas ir dar prastesniu oru smile.gif
Pati visus kartus laikiau darbo dienom apie 13 val, pirma karta nzn, antra karta pasirode, kad nera eismas intensyvus, o trecia karta labai dideli srautai savanoriu prospekte buvo, kitur irgi normaliai...

aciu uz linkejimus smile.gif
13 h gal pats tas laikas kai griztama i darba po pietu pertraukos....
Atsakyti
Man irgi labai toks techniškas pasitaikė. Viską nuosekliai paaiškino: kaip atbulinį įsijungt, kokiu maršrutu važiuosim, informavo, kad esame gyvenvietėje (greitis išvažiavus 50).. Tai tik jo paklausiau ar labai griežtas yra smile.gif
Nebijokite bendrauti - geriau kelis kartus perklausti, nei dėl drovumo neišlaikyti.. mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(mėnulis @ 2012 06 11, 12:05)

Nebijokite jūs didesnio eismo - ramiai sau su srautu ir važiuokite, o persirikiuot visada kas nors užleis smile.gif
Aš laikiau darbo dieną 15 val. Eismas vidutinis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tolyn: 11 birželio 2012 - 12:17
QUOTE(mėnulis @ 2012 06 11, 12:05)

Nnz is kur ju ten tiek buvo, gal nelabai kas pietu vaziuoja su masina, nepatogu sukinetis tam savanoriu prospekte. Siaip srautas nieko blogo nera vaziuoji leistinu greiciu ir tiek. Man bjauriausia vieta buvo, Savanoriu prospekte nuo paneriu link gerosios vilties ziedo vaziuojant (ta kryptimi), kai sustojom prie raudono sviesoforo, paciu paneriu gale, as aisku sustojau prandzioj, antroji, kadangi srautas didelis masinu daug pristojo, pajudejom kartu, o man rikiuotis i kaire, nes uz tilto reikia apsisukti, va jei taip pakliuna bjauroka lysti, bet lendi nes reikia, nespesi ilyst neislaikysi (as lindau i tarpa kuris man nebuvo saugus, bet pasirinkimo nebuvo, nes nespeciau persirikiuot)... Siaip ten atstumas tikrai nemazas persirikiuot ir mazai tiketina, kad taip paklius kaip man... Kitur tai sustoji ir palauki jei reikia isvaziuot, kol tavo manymu bus saugus tarpas.

p.s. del greicio, Vilniuje netoli nuo regitros pavaziavus yra uzmiestis, tad greitis 70, o toliau i zenklus reikia ziuret.
Atsakyti
Sveikos merginos, turiu klausimėlį. tos kurios praktikavotės su šeimos nariais, ar yra reikalingas papildomas draudimas?
Atsakyti
QUOTE(astuškinas @ 2012 06 11, 14:10)
Sveikos merginos, turiu klausimėlį. tos kurios praktikavotės su šeimos nariais, ar yra reikalingas papildomas draudimas?

Is esme taip,reikalingas,tas vadinamas seimos draudimas (kad gali vairuoti bet kuris asmuo nepriklausomai nuo stazo). Siaip mazai kas ji darosi,policija irgi neziuri to,tokio kaip ir reikalavimo draudimui lyg ir ner... g.gif bet atsitikus eismo ivykiui,jei prie vairo sedejo mokinys be teisiu ir tai suzinos draudimas-zalos neatlygins...tai mes ta draudima daremes,tiesiog taip,apsidraudimui...a mazu kas... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2012 06 11, 14:17)
Is esme taip,reikalingas,tas vadinamas seimos draudimas (kad gali vairuoti bet kuris asmuo nepriklausomai nuo stazo). Siaip mazai kas ji darosi,policija irgi neziuri to,tokio kaip ir reikalavimo draudimui lyg ir ner... g.gif  bet atsitikus eismo ivykiui,jei prie vairo sedejo mokinys be teisiu ir tai suzinos draudimas-zalos neatlygins...tai mes ta draudima daremes,tiesiog taip,apsidraudimui...a mazu kas... ax.gif

Ačiū, už informaciją smile.gif Manau, reikės pasidomėti ir apsidrausti, pati saugiau ir ramiau jausiuosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zeizdre @ 2012 06 11, 13:48)
Nnz is kur ju ten tiek buvo, gal nelabai kas pietu vaziuoja su masina, nepatogu sukinetis tam savanoriu prospekte. Siaip srautas nieko blogo nera vaziuoji leistinu greiciu ir tiek. Man bjauriausia vieta buvo, Savanoriu prospekte nuo paneriu link gerosios vilties ziedo vaziuojant (ta kryptimi), kai sustojom prie raudono sviesoforo, paciu paneriu gale, as aisku sustojau prandzioj, antroji, kadangi srautas didelis masinu daug pristojo, pajudejom kartu, o man rikiuotis i kaire, nes uz tilto reikia apsisukti, va jei taip pakliuna bjauroka lysti, bet lendi nes reikia, nespesi ilyst neislaikysi (as lindau i tarpa kuris man nebuvo saugus, bet pasirinkimo nebuvo, nes nespeciau persirikiuot)... Siaip ten atstumas tikrai nemazas persirikiuot ir mazai tiketina, kad taip paklius kaip man... Kitur tai sustoji ir palauki jei reikia isvaziuot, kol tavo manymu bus saugus tarpas.

p.s. del greicio, Vilniuje netoli nuo regitros pavaziavus yra uzmiestis, tad greitis 70, o toliau i zenklus reikia ziuret.

Del pietu - tai kazkaip pastebejau, kad apie 12 mieste masinu padaugeja...
Ir del persirikiavimo - tai man sake, jei jau nieks neleidzia, reikia sustot g.gif ir laukt jei srautas didelis. Baisiausia man kai daug masinu, o taip ziuri i zenklus ir viskas...
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2012 06 11, 14:51)
Del pietu - tai kazkaip pastebejau, kad apie 12 mieste masinu padaugeja...
Ir del persirikiavimo - tai man sake, jei jau nieks neleidzia, reikia sustot  g.gif ir laukt jei srautas didelis. Baisiausia man kai daug masinu, o taip ziuri i zenklus ir viskas...

Bent toj vietoj man atrodo sustoti negalima, juk dvieju juostu kelias i viena puse, negali sustoti ir uztverti pirma juosta, nes nesugebi persirikiuos. As manau, kad tokiu atveju neislaikytum, nors tiksliai nzn. Nors kai reikejo apsisukti, kadangi visi norintys netilpome i letejimo juosta, tam paciam savanoriu prospekte antra juosta uztveriau, bet siuo atveju man reikejo sukti i kaire, tad taip galima.

p.s. antra karta kai laikiau pradzia marsruto buvo ta pati, su persirikiavimu toj vietoj jokiu problemu nebuvo, tad jei reiks ir tau tuo marsrutu vaziuot gal nebus tokio masinu susigrudimo. Siaip marsrutas nera sudetingas...
Atsakyti
Oh my god, padariau Regitrą thumbup.gif Bijojau Hyundajaus, bet super mašina. Bijojau šoninio parkavimo - be problemų įvairavau, o mieste irgi viskas ok. Jokios nekritinės klaidelės...Negaliu atsigaut...
Atsakyti
QUOTE(Furtado @ 2012 06 12, 10:20)
Oh my god,  padariau Regitrą  thumbup.gif Bijojau Hyundajaus, bet super mašina. Bijojau šoninio parkavimo - be problemų įvairavau, o mieste irgi viskas ok. Jokios nekritinės klaidelės...Negaliu atsigaut...

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif sveikinu
Atsakyti
QUOTE(Furtado @ 2012 06 12, 10:20)
Oh my god,  padariau Regitrą  thumbup.gif Bijojau Hyundajaus, bet super mašina. Bijojau šoninio parkavimo - be problemų įvairavau, o mieste irgi viskas ok. Jokios nekritinės klaidelės...Negaliu atsigaut...

Sveikinimai thumbup.gif
Atsakyti
dideliausi sveikiniai:) Saunuole:)
man siand mokiklinis su kamerom antras kartas,nzn kaip pasiseks laikas 14:30
vaje vaje
Atsakyti