Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(neducio mamyte @ 2012 06 12, 12:00)
na taip sunku is mokiklos isikrapstyt doh.gif
Papildyta:
su manim berniokas 8 kart laike ir neislaike  verysad.gif

kiek tavo mokykla marsrutu turi, tas berniokas jau visus turetu but isbandes. Mano lyg ir 2 marsrutus turi.
Atsakyti
3 cia ABC kaune
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2012 06 12, 12:02)
zinau, yra tokia galimybe. bet idomu, kokios salygos, mane tai domintu. labai nebenoriu kisti i ta reikala dar daugybes pinigu. gali reikti paimti kursa.  g.gif dar uz koki tukstanteli. reiktu pasidometi cia nesvarscius. butu idomu suzinoti, kas taip dare, kaip buvo.

as nedariau, bet sitoj temoj anksciau kazkas rase, tai jam ar jai ir parasyk, gal susizinosi. Gal paskambinus i kokia regitra pasakytu. Arba paskambinus i svetima mokykla paklausk ar galiu ateit tokiom ir tokiom salygom?
Atsakyti
QUOTE(zeizdre @ 2012 06 12, 13:05)
as nedariau, bet sitoj temoj anksciau kazkas rase, tai jam ar jai ir parasyk, gal susizinosi. Gal paskambinus i kokia regitra pasakytu. Arba paskambinus i svetima mokykla paklausk ar galiu ateit tokiom ir tokiom salygom?

kokia mokykla jus baigete?
Atsakyti
QUOTE(neducio mamyte @ 2012 06 12, 12:04)
3 cia ABC kaune

tai berniukas toks negabus, ar labai priekabus instruktoriai? Juk jau zino kur vaziuot, na nebent aikstelej nesiseka.
Atsakyti
istikro kaip sudetinga.leistinos 7 nekritines,posukis neparodytas,sankaba neatleista vel sankaba dar kazkas tai per peti nepersizvalgai nu ir susirenka per marsruta OMG kiek ju doh.gif doh.gif doh.gif
nezinau man net jo pagailo iskart pagalvojau OMG kas manes laukia ... o atrodo toks nu ne dundukas,nezinau tiksliu priezasciu ,vakar pirkausi vaziavima tai padariau 5 kritines ir 15 nekritiniu blush2.gif geda nu o ka darysi pati nezinau kaip ju tiek prisirinko
Papildyta:
kauno merginoms liuks nuoroda ira ir 2 dalis
http://www.youtube.c...226290CDC0A579B
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neducio mamyte: 12 birželio 2012 - 12:08
QUOTE(neducio mamyte @ 2012 06 12, 12:09)
istikro kaip sudetinga.leistinos 7 nekritines,posukis neparodytas,sankaba neatleista vel sankaba dar kazkas tai per peti nepersizvalgai  nu ir susirenka per marsruta OMG kiek ju doh.gif  doh.gif  doh.gif
nezinau man net jo pagailo iskart pagalvojau OMG kas manes laukia ... o atrodo toks nu ne dundukas,nezinau tiksliu priezasciu ,vakar pirkausi vaziavima tai padariau 5 kritines ir 15 nekritiniu blush2.gif geda nu o ka darysi pati nezinau kaip ju tiek prisirinko
Papildyta:
kauno merginoms liuks nuoroda ira ir 2 dalis
http://www.youtube.c...226290CDC0A579B

net regitroj nezymi kiekvienos smulkmenos, retas man atrodo regitroj virsyja klaidu skaiciu, daugiau kritines daro, tada stabdo egzamina.
Atsakyti
na ka einu kavytes isgert ,raminuku ir minu ziuresim kas gausis ,sunervins kaip vosiu per ta kamera gun_bandana.gif gun_rifle.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(neducio mamyte @ 2012 06 12, 13:19)
na ka einu kavytes isgert ,raminuku ir minu ziuresim kas gausis ,sunervins kaip vosiu per ta kamera gun_bandana.gif  gun_rifle.gif  hihihi.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(neducio mamyte @ 2012 06 12, 12:19)
na ka einu kavytes isgert ,raminuku ir minu ziuresim kas gausis ,sunervins kaip vosiu per ta kamera gun_bandana.gif  gun_rifle.gif  hihihi.gif

Sekmes....

Labai baisiai priekabus jusu instruktoriai, o gal kameros superines kurios filmuoja sankabos laikyma. Tegu i kelia ziuri, o ne sekundes skaiciuoja... O kai mokino ar akcentavo, kad sankaba nelaikyti ilgiau nei 3 s., ar tokie reikalavimai tik egzamino metu atsiranda?

Atsakyti
QUOTE(zeizdre @ 2012 06 12, 13:37)
Sekmes....

Labai baisiai priekabus jusu instruktoriai, o gal kameros superines kurios filmuoja sankabos laikyma. Tegu i kelia ziuri, o ne sekundes skaiciuoja... O kai mokino ar akcentavo, kad sankaba nelaikyti ilgiau nei 3 s., ar tokie reikalavimai tik egzamino metu atsiranda?

mano tai visko reikalavo ir vairavimo metu. ir isties sekundes skaiciuodavo, kiek as laiko per ilgai laikau posuki ijungta!!!!(kitas nieko panasaus nedare)is esmes, gal ir gerai. ismustravo tai neblogai per ta laika. tik kad potiek pamoku ir burundukas jau turbut gerai vairuotu. tik daugiau taip negaliu. kitas instruktorius sake, kad gerai vairuoti su savo masina pradedama tik po kokiu dvieju metu ja vazinejant...
o man kelia kerta itampa ir jaudulys "egzamino" metu. Jau ten nebe egzaminas o kvaila parodija. Kai iprastai vairuoji neblogai, o jo metu susimauni.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 12 birželio 2012 - 13:02
QUOTE(neducio mamyte @ 2012 06 12, 12:19)

Sekmes 4u.gif
Aš mokaus būtent toje mokykloje, kurios vairavimo pamoką įdėjai.
Man dar jaučiu teks nemažai mokytis kol galėsiu bandyt mokyklinį laikyt.
Nors pamokų jau nedaug liko, tik 4, bet manau man jų bus mažai. verysad.gif
Atsakyti