Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(Magnifique @ 2012 05 04, 10:59)
Oj,gatvėm dar ir kaip pavažinėjam doh.gif  Tokiais maršrutais,kad pati net nesugalvočiau tokių...O važiuojam labai įvairiom gatvėm ir kur lėtai ir visokiom geležinio vilko,savanorių pr ir panašiai,kiekvieną pamoką bent 1 kartą tenka žiedu važiuoti...Kalbant apie greitį,tai šliaužt neleidžia,o greitis ir pavara priklauso nuo posukio,jei astrus,staigus posukis,tai 2 pavara,jei nuozulnus- 3.Kitą kartą gal dar važiuosim į aikštelę,bet paskutines 2 pam. (jei visgi nuspręsiu 15d.Regitron eit) tikrai prie Regitros važiuosim.

del pavaru teisingai parasei, ir mane taip mokino, tik va kai nezinai kelio, nezinai ir koks posukis bus...
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 05 04, 11:57)
Kodel isdrozta? Labai smagi astrute  biggrin.gif Beja, berods jo kolega mokina su Hyundai  smile.gif
Nesutikciau su jumis, mokomes vairuoti ne tam, kad islaikyti egzamina Regitroje, o tam, kad moketumem vairuoti. Todel nematau tikslo "kalti" Regitros marsrutu smile.gif
Beja, Laurynas tikrai nemokins Regitros marsrutu, nes tiesiog jis labai nemegsta tokio kalimo, nori kad stebetum kelia ir reaguotum i situacija. Aisku, paskutine pamoka pries egzamina nuves prie Regitros ir pasakys kur reikia atkreipti demesi smile.gif

Man atrodo, kad Magnifique tiesiog neturi pasitikejimo nueit i ta egzamina. Prie ko cia kalimas, tiesiog reikia susipazindinimui pavazinet, visada sunkiau yra vaziuot nepazistamais keliais, ir galima nereikalingu klaidu pridaryt per egza ir kam to reikia? Magnifique, pavazinekit tais keliais, ir eikit i egza, daugiau Jums pasitikejimo savim, o tu klaidu nedaro, kas nevazineja, viskas su praktika ateis.
B.r.i.u.n.e.t.e, cia jau dauguma ir taip zino, kad Jus teisi. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zeizdre @ 2012 05 04, 11:06)
del pavaru teisingai parasei, ir mane taip mokino, tik va kai nezinai kelio, nezinai ir koks posukis bus...

teks matyt atmerkt man akeles ir vietoj pamatyt,nes instruktorius tikrai ne iš tų,kurie mokins posukius,kur,koks,kokio staigumo.Gatvėj man irgi nieko nesako,va,va,dabar bus staigus,pamatai ir žinai 2 ar 3 bėgis.Taip ir Regitroj teks pamatyt.
Atsakyti
QUOTE(chuchundra @ 2012 05 04, 12:13)
Man atrodo, kad Magnifique tiesiog neturi pasitikejimo nueit i ta egzamina. Prie ko cia kalimas, tiesiog reikia susipazindinimui pavazinet, visada sunkiau yra vaziuot nepazistamais keliais, ir galima nereikalingu klaidu pridaryt per egza ir kam to reikia? Magnifique, pavazinekit tais keliais, ir eikit i egza, daugiau Jums pasitikejimo savim, o tu klaidu nedaro, kas nevazineja, viskas su praktika ateis.

Is jusu parasymo supratau, kad jus siulote iskalti Regitros marsrutus, o jau vairuoti realiam kelyje ismokti kada nors po teisiu gavimo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Magnifique @ 2012 05 04, 12:05)
Kolega sirgo,tai kaifavau su Hyundajum  lotuliukas.gif  Astrutė išdožta neatrodytų,jei nebūčiau pradžiai pavažinėjus su Hyundai.Nes skirtumas yra DIDŽIULIS ir nėra ko norėti.

Neteko su Hyundai vaziuoti, bet Astra labai patiko, nors pradzioj bijojau, nes tokia didele atrodo biggrin.gif Mielai dabar sau tokia isigyciau, bet deja brangu man blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(chuchundra @ 2012 05 04, 11:13)

Pavažinėsiu,jei instuktorius pritars lotuliukas.gif lotuliukas.gif Viskas nuo jo priklauso lotuliukas.gif Iš kur pasitikėjimo gaut-klausimas didelis.Daug kas sakė,kad Laurynas prideda jo,bet man-nepridėjo verysad.gif unsure.gif Žodžiu,kažkaip reiks prisiverst nueiti,perlipus nepasitikėjimo savimi ir savikritiškumo nerealaus kalnus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2012 05 04, 12:13)
teks matyt atmerkt man akeles ir vietoj pamatyt,nes instruktorius tikrai ne iš tų,kurie mokins posukius,kur,koks,kokio staigumo.Gatvėj man irgi nieko nesako,va,va,dabar bus staigus,pamatai ir žinai 2 ar 3 bėgis.Taip ir Regitroj teks pamatyt.

Nesunkus Regitros marsrutai palyginus su kitais marsrutais kur Laurynas vezioja smile.gif
Yra tik bjauri vieta vienoj vietoj kur nera isibegejimo juostos, o eismas ten pakankamai intensyvus. Ir paprasykit, kad nuveztu prie ziedo mazo Lazdynuose, man jis toks keistas pasirode smile.gif Iki siol pravaziuojant stebiuosi, kad ten kiekvienas vaziuoja kaip kam uzplaukia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 05 04, 11:17)
Is jusu parasymo supratau, kad jus siulote iskalti Regitros marsrutus, o jau vairuoti realiam kelyje ismokti kada nors po teisiu gavimo  smile.gif
Papildyta:

Neteko su Hyundai vaziuoti, bet Astra labai patiko, nors pradzioj bijojau, nes tokia didele atrodo  biggrin.gif Mielai dabar sau tokia isigyciau, bet deja brangu man  blush2.gif

Vat būtų tekę "paragaut" Hyundai,apie Astrą net galvot nesinorėtų lotuliukas.gif lotuliukas.gif Man dydis ir panašiai dzin,bet Hyundai turi navarotų smagių.Tokių,kaip,jei užgęsti,pastatai laisvą,įmini sankabą ir variklis užsidega,rodo,kada pavarą keist,jei netyčia pamiršti lotuliukas.gif Sankaba ne tokia jautri,lengviau bėgiai persijungia,nes Astros pavarų svirtis išdrožta konkrečiai,vairas Hyundai manevringesnis,tiksliau lengviau ir greičiau sukasi.
Papildyta:
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 05 04, 11:19)
Nesunkus Regitros marsrutai palyginus su kitais marsrutais kur Laurynas vezioja  smile.gif
Yra tik bjauri vieta vienoj vietoj kur nera isibegejimo juostos, o eismas ten pakankamai intensyvus. Ir paprasykit, kad nuveztu prie ziedo mazo Lazdynuose, man jis toks keistas pasirode  smile.gif Iki siol pravaziuojant stebiuosi, kad ten kiekvienas vaziuoja kaip kam uzplaukia  doh.gif

Mažas žiedas,tai čia ta mažuliukas,kur iš lazdynų link Regitros,greitosios pagalbos ligoninės ir tt.važiuojant jį pravažiuoji?Po Lazdynus mes su juo 2 ar 3 pamokas važinėjom nemažai,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnifique: 04 gegužės 2012 - 11:28
Šiandien laikiau Kauno regitroje egzaminą, pasitaikė senoji astra, kurios stabdžiai be stiprintuvo, reik mint išsišiepus, kad sustot. Palyginus su naujo golfo stabžių jautrumu, tai tos astros stabdžiai tokie, kad geriau jau su kojom stabdyt per asfaltą biggrin.gif

Egzaminatorius neblogas pasitaikė, toks su kepure, mano bendravardis.

Susimoviau lygiagrečiam parkavime prie bordiūro, įvažiavau tvarkingai, bet per daug pavažiavau į priekį, ir buferis suslygino su priekine ištisine linija ir bah... tiesiog visiškai nesimatė man automobilio priekio ir sugrybavau ;D

Žodžiu geriau jau devynis kartus pamatuot, neskubėt ir dešimtą kartą pjauti biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 05 04, 12:19)
Iki siol pravaziuojant stebiuosi, kad ten kiekvienas vaziuoja kaip kam uzplaukia  doh.gif

Cia tai jau tikrai, net paskutine pamoka kazkoks vyras a le asas vos i mus neilieke.
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2012 05 04, 09:55)
Uzsiregistravom su dukra i ta nauja aikstele pasimokyt sestadieniui vakare (rytoj smile.gif ).Tik idomu ar ten dokumentus tikrins,as medicinines neturiu,ji darbe guli,tai kad neprisiknistu... g.gif

Ir pačiame Regitros puslapyje parašyta, kad tik svarbūs automobilio valstybiniai numeriai. Kiek supratau jų puslapyje, vienu metu gali praktikuotis max 10-imt automobilių? Parašykite prašau, kai pasipraktikuosite, ar didelė ta aikštelė ir ar daug automobilių vienu metu buvo, žodžiu ar patiko. Galvoju reik vyrą imti ir važiuoti pasipraktikuoti pačiai. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grmarti: 04 gegužės 2012 - 13:10
Šiandien man mokyklinis. Iki šiol važiavau gerai, bet vakar doh.gif doh.gif doh.gif Kažkas man smegenis tuo metu atjungė. Miegojau tik 4 val. Esu apsvaigusi ir abejoju, kad išlaikysiu. Bliamba per tas teises jau netekau beveik 5 kg svorio. Kažkada dar bus ir Regitra doh.gif Tikiuosi iki to laiko nesudžiūsiu. Keisčiausia, kad niekada gyvenime nebijojau jokių egzaminų ar pasitaikančių problemų, o štai dabar visai suskystėjau verysad.gif
Atsakyti
Labas smile.gif

QUOTE(Nireglina @ 2012 05 05, 08:33)
Šiandien man mokyklinis. Iki šiol važiavau gerai, bet vakar  doh.gif  doh.gif  doh.gif  Kažkas man smegenis tuo metu atjungė. Miegojau tik 4 val. Esu apsvaigusi ir abejoju, kad išlaikysiu. Bliamba per tas teises jau netekau beveik 5 kg svorio. Kažkada dar bus ir Regitra doh.gif  Tikiuosi iki to laiko nesudžiūsiu. Keisčiausia, kad niekada gyvenime nebijojau jokių egzaminų ar pasitaikančių problemų, o štai dabar visai suskystėjau  verysad.gif

Kuo didziausios sekmes 4u.gif

O kad man pavyktu 5 kg atsikratyti ir padziuti, tai butu super biggrin.gif Nes su savo 60 kg biski meskute jauciuosiu. g.gif

As kursus pradesiu uz savaites. Vakar jau sutarti pasirasiau. Na ziuresim kaip cia man seksis.

Ai tiesa, pasakykit, ar daug ka prarasiu jei ne visose paskaitose sudalyvausiu. Seip noreciau, bet nevisada bus kam vaika palikti. g.gif

Ir dar, vakar toje mokykloje man parode teorijos knygute uz 20 Lt. Kaip manot ar verta pirkti. Nes seip internete maciau galima parsisiusti kazkokiu knyguciu.
Atsakyti