QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 05 04, 11:17)
Is jusu parasymo supratau, kad jus siulote iskalti Regitros marsrutus, o jau vairuoti realiam kelyje ismokti kada nors po teisiu gavimo
Papildyta:
Neteko su Hyundai vaziuoti, bet Astra labai patiko, nors pradzioj bijojau, nes tokia didele atrodo

Mielai dabar sau tokia isigyciau, bet deja brangu man
Vat būtų tekę "paragaut" Hyundai,apie Astrą net galvot nesinorėtų

Man dydis ir panašiai dzin,bet Hyundai turi navarotų smagių.Tokių,kaip,jei užgęsti,pastatai laisvą,įmini sankabą ir variklis užsidega,rodo,kada pavarą keist,jei netyčia pamiršti

Sankaba ne tokia jautri,lengviau bėgiai persijungia,nes Astros pavarų svirtis išdrožta konkrečiai,vairas Hyundai manevringesnis,tiksliau lengviau ir greičiau sukasi.
Papildyta:
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 05 04, 11:19)
Nesunkus Regitros marsrutai palyginus su kitais marsrutais kur Laurynas vezioja
Yra tik bjauri vieta vienoj vietoj kur nera isibegejimo juostos, o eismas ten pakankamai intensyvus. Ir paprasykit, kad nuveztu prie ziedo mazo Lazdynuose, man jis toks keistas pasirode

Iki siol pravaziuojant stebiuosi, kad ten kiekvienas vaziuoja kaip kam uzplaukia
Mažas žiedas,tai čia ta mažuliukas,kur iš lazdynų link Regitros,greitosios pagalbos ligoninės ir tt.važiuojant jį pravažiuoji?Po Lazdynus mes su juo 2 ar 3 pamokas važinėjom nemažai,