Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(Fera82 @ 2012 05 05, 11:12)
Labas smile.gif
Kuo didziausios sekmes  4u.gif

O kad man pavyktu 5 kg atsikratyti ir padziuti, tai butu super  biggrin.gif Nes su savo 60 kg biski meskute jauciuosiu.  g.gif

As kursus pradesiu uz savaites. Vakar jau sutarti pasirasiau. Na ziuresim kaip cia man seksis.

Ai tiesa, pasakykit, ar daug ka prarasiu jei ne visose paskaitose sudalyvausiu. Seip noreciau, bet nevisada bus kam vaika palikti.  g.gif

Ir dar, vakar toje mokykloje man parode teorijos knygute uz 20 Lt. Kaip manot ar verta pirkti. Nes seip internete maciau galima parsisiusti kazkokiu knyguciu.

Kai as pradejau lankyti kursus, bent toj mokykloj i kuria as ejau, jei ejau i teorijos paskaitas knygute taisykliu ir testu dave nemokamai. Ta knygute tikrai nebloga ir paveiksliukai ganaiskus, gal yra panasiu ir internete, nesidomejau. Testukai kur turi mokykloj irgi geri, bet matyt galesi nemokamai juos kompiuteriu sprest. Identiski knygutes testukams apie 5 klausimus buvo per regitros teorijos egamina. Regitroj gal net paprastesni nei mokykloj pateikia.

Lankyti visas pamokas nera butina, kiek galesi tiek eisi, bet man jos visai patiko ir suprantamai aiskino, tai nelabai reikejo savarankiskai mokytis.
Atsakyti
QUOTE(Fera82 @ 2012 05 05, 12:12)
Kuo didziausios sekmes  4u.gif

Dėkui. Išlaikiau. Vis tik padariau 5 klaidas. Net tris kartus sugebėjau neparodyti posūkio doh.gif Jei tai būčiau padariusi dar kartą, egzo būčiau neišlaikiusi.
Atsakyti
QUOTE(grmarti @ 2012 05 04, 14:09)
Ir pačiame Regitros puslapyje parašyta, kad tik svarbūs automobilio valstybiniai numeriai. Kiek supratau jų puslapyje, vienu metu gali praktikuotis max 10-imt automobilių? Parašykite prašau, kai pasipraktikuosite, ar didelė ta aikštelė ir ar daug automobilių vienu metu buvo, žodžiu ar patiko. Galvoju reik vyrą imti ir važiuoti pasipraktikuoti pačiai. Ačiū 4u.gif

Tai va,buvom-aikstele puiki,labai erdvi,atstumai tarp pratimu dideli (matyt,kad butu kuo mazesne susidurimo tikimybe).Registruojantis rodo,kiek laisvu vietu like,tai registravomes ten kur buvo daugiausia,kad kuo maziau masinu butu.Be musu buvo dar dvi (o gali buti iki 10) ax.gif Paskui dar nuejom po regitros egzaminu aikstele pasivaiksciot,dukra apsiziurejo ten viska smile.gif Vnz.,verta ten vaziuoti.Isvis Regitra-saunuoliai,padare miestui nemokama aikstele,super thumbup.gif
Atsakyti
mastau,mastau apie busima egzamina ir pasistojo toks klausimas.ar as galiu atsisakyti vaziuoti gestanciu golfu (kaip zinia,Vilniuje yra tokie 2,praejusi karta viena is ju gavau) ir reikalauti pakeisti masina i techniskai tvarkinga?nes tetis sako,kad per jautri sankaba rodo,kad masina nera tvarkinga ir jis mano,kad turiu teise prasyti normaliai veikiancio golfo arba hyundai (taaaip jo noreeeciau!).jau beveik sau isiteigiau,kad viskas bus ok,nors mama visai nepadrasinamai salia ciulba apie teisiu pirkima doh.gif doh.gif nes tipo tetis nusivyles jau ir siaip zino,kad as su nervais susitvarkyt negaliu,visa tirtu regitroj,belaukdama vairavimo isgeriu litra vandens,kokius 5k.i wc lekiu ir vis tiek noriu i tulika,kai jau pakviecia,tada keliai sulinksta,rankos,kojos dreba,sirdis kalatojas.ir taip jau 2k.buvo.nemoku su egzu baime kovoti visiskai...butu faina,jei lt butu tokia tvarka kaip seniau (o gal ir dabar) Amerikoj buvo.egzaminuojama yra su ta masina,su kuria mokeisi vairuot,salia sedi egzaminuotojas,o ant galines sedynes-tavo vairavimo instruktorius.butu viskas visai kitaip!bet ske sakant svajuko drambliones,ale nieks nedraudzia pasvajot biggrin.gif ok,lekiu toliau sapnuot,kaip Regitroj kysius duodu doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
laba diena visoms besimokancioms,
gal ir ne laiku as cia prisijungiu, bet pamasciau, kad gal ka naujo pas jus suzinosiu smile.gif . taigi, teorija issilaikiau savarankiskai. vazinejima mokausi autoakademijoj. pas Michaila. siaip instruktorium per daug skustis negaliu. nes neturiu su kuo lygint. atvazinejau sesias pamokas. vaziuoju prastai. bet turiu pora klausimu. po mokyklinio egzamino kaip man sake instruktorius pasakius kad neislaikiau (sventai tikiu kad taip ir bus) jis ar ten kazkas kitas pasako kiek man papildomu pamoku reikia. taigi klausimas: ar galiu pasirinkti kita vairavimo mokykla? ar kita man neisduotu popierelio reikalingo regitrai jei kitoj tas kelias pamokas atvazineciau? autoakademijoj nusprendziau, kad tikrai tik privalomas atvazinesiu, nes labai pykstu ant ju...
Atsakyti
QUOTE(milda.25 @ 2012 05 07, 07:00)
gal ir ne laiku as cia prisijungiu, bet pamasciau, kad gal ka naujo pas jus suzinosiu smile.gif . taigi, teorija issilaikiau savarankiskai. vazinejima mokausi autoakademijoj. pas Michaila. siaip instruktorium per daug skustis negaliu. nes neturiu su kuo lygint. atvazinejau sesias pamokas. vaziuoju prastai. bet turiu pora klausimu. po mokyklinio egzamino kaip man sake instruktorius pasakius kad neislaikiau (sventai tikiu kad taip ir bus) jis ar ten kazkas kitas pasako kiek man papildomu pamoku reikia. taigi klausimas: ar galiu pasirinkti kita vairavimo mokykla? ar kita man neisduotu popierelio reikalingo regitrai jei kitoj tas kelias pamokas atvazineciau? autoakademijoj nusprendziau, kad tikrai tik privalomas atvazinesiu, nes labai pykstu ant ju...

Tiksliai nežinau, bet kiek girdėjau turi turėti baigimo pažymėjimą mokyklos, kad kur kitur eiti.
Atsakyti
QUOTE(milda.25 @ 2012 05 07, 07:00)

as paa michaila "mokiausi" vairuot.pasirodo nieko neismoke beveik.pasakyk,kad nenori mokyklinio laikyt ir vsio biggrin.gif as pasakiau,kad nenoriu ir nelaikiau.gavau pazymejima baigimo ir vsio.dabar papildomose pas Lauryna is pyyp mokinuosi is naujo vairuoti.ypac statyti masina mokinuos.
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2012 05 07, 00:36)
mastau,mastau apie busima egzamina ir pasistojo toks klausimas.ar as galiu atsisakyti vaziuoti gestanciu golfu (kaip zinia,Vilniuje yra tokie 2,praejusi karta viena is ju gavau) ir reikalauti pakeisti masina i techniskai tvarkinga?nes tetis sako,kad per jautri sankaba rodo,kad masina nera tvarkinga ir jis mano,kad turiu teise prasyti normaliai veikiancio golfo arba hyundai (taaaip jo noreeeciau!).

Golfai yra techniskai tvarkingi, cia tiesiog ju tokia sankaba. Teko vaziuoti neregitriniu 5 golfu, sankaba tokia pat jautri. Todel del sios priezasties masinos nepakeis. O ir bendrai del masinos pakeitimo butu problema, nes kompiuteris parenka tam tikra masina butent jums ir visos kitos tuo metu gali buti uzimtos. Bet kazkas is merginu rase, kad pamacius masina (t.y. nepradejus vaziuoti) bendrai galima atsiskayt laikyti egzamina ir sumoketus pinigelius galima panaudoti kita karta.

QUOTE(milda.25 @ 2012 05 07, 08:00)

Mano ziniomis tam, kad imti papildomas pamokas kitur reikia gauti mokyklos baigimo liudijima, jis yra neisduodamas neislaikius mokyklinio egzamino.
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 05 07, 10:10)
Mano ziniomis tam, kad imti papildomas pamokas kitur reikia gauti mokyklos baigimo liudijima, jis yra neisduodamas neislaikius mokyklinio egzamino.

Galima paimti pazymejima tik apie isklausyta kursa,ir tada imti vairavimo pamokas kitoj mokykloj,o ten jau laikysi mokyklini egzamina ir gausi baigimo liudijima.
Papildyta:
QUOTE(Magnifique @ 2012 05 07, 00:36)
mastau,mastau apie busima egzamina ir pasistojo toks klausimas.ar as galiu atsisakyti vaziuoti gestanciu golfu (kaip zinia,Vilniuje yra tokie 2,praejusi karta viena is ju gavau) ir reikalauti pakeisti masina i techniskai tvarkinga?nes tetis sako,kad per jautri sankaba rodo,kad masina nera tvarkinga ir jis mano,kad turiu teise prasyti normaliai veikiancio golfo arba hyundai (taaaip jo noreeeciau!).

Viskas gerai su tais golfais,tvarkingi jie,tiesiog ju labai minkstos sankabos.Pradedama vaziuoti tiesiog uzlaikyk sankaba ir mink gaza neatleisdama-tada neuzgesi.Gerai butu su benzinine pries egza pasitreniruoti-su tais golfais kaip su benzinu vaziuot reikia ax.gif Man ta pati beda buvo,du kartus neislaikiau su golfu,trecia gavau polo tai jau gerai buvo,o dabar tai juokas ima kai prisimenu... ax.gif Jei gausi golfa-gali atsisakyt visai laikyt ir uzsirasyt kitam kartui,nes siaip masinos jie nekeis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 05 07, 09:10)
Golfai yra techniskai tvarkingi, cia tiesiog ju tokia sankaba. Teko vaziuoti neregitriniu 5 golfu, sankaba tokia pat jautri. Todel del sios priezasties masinos nepakeis. O ir bendrai del masinos pakeitimo butu problema, nes kompiuteris parenka tam tikra masina butent jums ir visos kitos tuo metu gali buti uzimtos. Bet kazkas is merginu rase, kad pamacius masina (t.y. nepradejus vaziuoti) bendrai galima atsiskayt laikyti egzamina ir sumoketus pinigelius galima panaudoti kita karta.

Reiks bandyt klaust ar galiu panaudot ceki kita karta,jei uzmatysiu,kad golfas pakliuvo.Kazkaip negundo vel egza pabaigt ties estakada.. doh.gif unsure.gif Jauciu pries egza nakti melsiuos,kad tik Hyundai butu...Su golfu vazinejau su Michailu autoakademijoj,tik ten 5 golfas.Sankaba toli grazu ne is jautriuju buvo,tai labai nustebau,kai susiduriau su 6 golfu regitroj tokiu doh.gif Laurynas sako,kad Astra jo kiek uznesa i Regitros golfus tuos gestancius...bet ir su Astra kelis kartus gesau,tik ne ant estakados.Ant jos per pamokas vairavimo paskutini karta esu uzgesus kai koki antra karta aikstelej vaziavau,tai tas ivykis regitroj su estakada buvo kazkas pritrenkiancio blush2.gif unsure.gif
dexana-deja galimybiu pavazinet su benzinine neturiu.Isvis-visas mano vazinejimas yra tik su instruktorium.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnifique: 07 gegužės 2012 - 10:53
Pasitaisau, su 6 golfu vaziavau smile.gif
As Regitroje gavau astra, tai sakyciau kad Lauryno automobilio sankaba buvo jautresne.
Estakadoj nebijok gazo duot, jei jauti kad gesta bandyk daugiau gazuot, turetu "istraukt" masina.
Bet siaip man su gesimu besimokant nebuvo problemu, kazkaip pavykdavo susitvarkyt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B.r.i.u.n.e.t.e: 07 gegužės 2012 - 11:13
Noriu pasikonsultuoti del statmeno parkavimo pratimo. Gal kas zinote. Cia sm kitose temose suradau aprasyma kad galima daryti kampu, o ne taip, kaip moko instruktorius mano. Reik pavaziuoti kol desinys veidordelis sutampa su 1 gairele, tada susukti vaira i kaire ir pavaz priekin, tada ijungti atbulini begi ir susukus vaira desinen vaziuoti atgal. Instruktorius sako, kad realiame gyvenime taip parkuojasi visi, o regitroje neva taip negalima!!! Bet jis neva tiksliai nezino ir bla bla bla. Man tas budas labai lengvas. Bet taip ne ne ne schmoll.gif g.gif doh.gif negalima. Va stai tas budas:
Ar jus darote taip ar kitaip ?
user posted image

1) važiuoji, kol pirma gairelė sutampa su dešiniu veidrodėliu
2) susuki vairą į kairę iki galo
3) važiuoji, kol pirma gairelė tik pasislepia už mažo langelio
4) susuki vairą į dešinę iki galo
5) jungi atbulinę pavarą ir važiuoji atgal žiūrėdama į veidrodėlį (patogiau į kairį, bet iš pradžių kol įsukinėji, tai ir į dešinį pasižiūrėk, ar nekliudai gairelių) važiuoji atgal, kol mašina atsistoja lygegriečiai linijoms
6) ištiesini ratus (kad ištiesintum, reikia vairą atsukt atgal 1,5 karto)
7) važiuoji atgal iki galinės linijos

Dar sake kad man jau yra 50 proc tikimybe islaikyti egzamina regitroje tongue.gif tai galvoju cia daug ar mazai lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 07 gegužės 2012 - 11:45