Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(Fera82 @ 2012 05 07, 19:54)
Kolkas laukiu, bet jau labai vairuoti noriu  smile.gif Kazin galvoju kiek bus tu teorijos paskaitu?
Jei 2 kart per savaite, tai kazin kokio ilgio tas visas ju kursas.  g.gif

Turetu sutarty but parasyta kiek sioj mokykloj bus privalomu teorijos valandu, kiek praktikos smile.gif Atrodo neturetu buti maziau negu 40 valandu... gal klystu, nes keiciasi viskas...
Atsakyti
Sveikos merginos, pradeda artėti ir man egzaminai. norėjau paklausti kiek maximum klaidų galima padaryti teorijoje ir vairavime? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fera82 @ 2012 05 07, 18:54)
Kolkas laukiu, bet jau labai vairuoti noriu  smile.gif Kazin galvoju kiek bus tu teorijos paskaitu?
Jei 2 kart per savaite, tai kazin kokio ilgio tas visas ju kursas.  g.gif

jei instruktorius neprasaibins pamoku del ligos ir tt.tai teorija turetu 10sav.uztrukt.
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2012 05 07, 19:26)
jei instruktorius neprasaibins pamoku del ligos ir tt.tai teorija turetu 10sav.uztrukt.

Sutartyje parasyta, kad ji galioja 9 men, bet apie teorijos isdestymo trukme nieko.

Bet 10 sav tai man daugokai atrodo. Oho g.gif 2.5 men. g.gif O tai tik isklausius kursa galesiu pradeti vairuoti su isntruktoriumi? Ar reiks ir teorijos egza issilaikyti?
Atsakyti
Man rodos, ar tik ne sesias savaites teorija trunka... g.gif
Atsakyti
na man teorija truko nuo balandžio penktos iki gegužės aštuntos, tai kiek daugiau nei mėnesį smile.gif O vairavimo mokymas prasidės tik baigus teoriją ir išlaikius teorijos mokyklinį egzaminą smile.gif
Atsakyti
Mokinuos ir aš vairuot....
Viskas mokkloj išlaikyta prieš 6 mėnesius, bet dėl savo ligos negalėjau Regirtros laikyt. Dabar jau atsigavusi, bet bijau klaikiai....o jau tos kameros, kuriomis grasina....nežinau, aš jau vien jų bijosiu. Gal kas žinot, nuo kada jos tiksliai bus?
Atsakyti
QUOTE(astuškinas @ 2012 05 07, 20:39)
na man teorija truko nuo balandžio penktos iki gegužės aštuntos, tai kiek daugiau nei mėnesį smile.gif O vairavimo mokymas prasidės tik baigus teoriją ir išlaikius teorijos mokyklinį egzaminą smile.gif

Aciu uz informacija 4u.gif Taip ir maniau, kad virs menesiuko turetu but. smile.gif
Atsakyti
kaip gali teorija trukti 4 ar 5sav.jei per sav.vyksta 2 pamokos po 2val.2x2 lygu 4.4x5sav.lygu 20,o teorijos valandu 40.idomus skaiciavimas.... g.gif nebent kazkoki fiti miti suka mokykla,nes 40val.yra privalomos.
Atsakyti
QUOTE(Fera82 @ 2012 05 07, 18:03)
Ar neapsisunkinsiu saves labiau jei auto yra nemazu gabaritu (Alfa Romeo 166) ? Ar tai kaip tik bus privalumas ismokti su tokiu vazineti?

Mūsų mašina taip pat gerokai didesnė nei vairavimo mokyklos golfiukas. Mieste važiuoti įpratau greitai, bet aikštelėje parkuotis sunkiau.
QUOTE(astuškinas @ 2012 05 07, 20:24)
Sveikos merginos, pradeda artėti ir man egzaminai. norėjau paklausti kiek maximum klaidų galima padaryti teorijoje ir vairavime?  g.gif

Vairavime galima padaryti ne daugiau nei 8 klaidas, o teorijos klaidų nepamenu. Lyg ir 6 g.gif
QUOTE(Kolibriukė @ 2012 05 07, 21:45)
o jau tos kameros, kuriomis grasina....nežinau, aš jau vien jų bijosiu. Gal kas žinot, nuo kada jos tiksliai bus?

Nuo birželio mėn. Tik nepamenu, kurios dienos.
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2012 05 07, 23:05)
Vairavime galima padaryti ne daugiau nei 8 klaidas, o teorijos klaidų nepamenu. Lyg ir 6 g.gif

Su praktika neviskas taip vienareiksmiskai, gali ir vienintele klaida padaryt ir ji bus paskutine, jei tai kritine klaida...dar buna nekritines klaidos, nekritines pasikartojancios(atrodo kazkaip taip vadinasi).
Atsakyti
QUOTE(chuchundra @ 2012 05 08, 00:37)
Su praktika neviskas taip vienareiksmiskai, gali ir vienintele klaida padaryt ir ji bus paskutine, jei tai kritine klaida...dar buna nekritines klaidos, nekritines pasikartojancios(atrodo kazkaip taip vadinasi).

tai reikia pasiskaityti apie tas klaidas, man instruktorius pats ju sarasa atspauzdino, kad zinociau del ko neislaikoma smile.gif kad nebutu paskui, kad sukirto smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Nireglina @ 2012 05 07, 23:05)
Mūsų mašina taip pat gerokai didesnė nei vairavimo mokyklos golfiukas. Mieste važiuoti įpratau greitai, bet aikštelėje parkuotis sunkiau.

Nuo birželio mėn. Tik nepamenu, kurios dienos.

idomu nuo kurios g.gif kazin kaip cia daryt, ar laukti tu kameru ar skubeti kaip tik be ju dar g.gif
Atsakyti