Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(mėnulis @ 2012 05 08, 09:46)
tai reikia pasiskaityti apie tas klaidas, man instruktorius pats ju sarasa atspauzdino, kad zinociau del ko neislaikoma smile.gif kad nebutu paskui, kad sukirto  smile.gif
Papildyta:

Reikia pasiskaityt, bet ne man, cia kazkas klause ir kazkas neteisingai atsake.
Atsakyti
QUOTE(chuchundra @ 2012 05 08, 10:04)
Reikia pasiskaityt, bet ne man, cia kazkas klause ir kazkas neteisingai atsake.

ne tave turejau omeny, atsimenu, kad islaikei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2012 05 08, 10:14)
ne tave turejau omeny, atsimenu, kad islaikei  smile.gif

Dabar tik pagalvojau,kad beveik puse metu praejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2012 05 07, 14:40)
na jo, kai mokaisi tai visagalis ir instruktorius, ir mokykla ir Regitra. Nu sakys, nemoki tu, ir viskas, ir turi dar papildomu pamoku imti. bet is esmes jei moki labai gerai tai niekas taves nesukirs. Tik kad po vairavimo mokyklos ir be patirties tokiu tikrai mazuma. Nebent dar ir labai didelis pasitikejimas savimi yra...
Man idomu jei Regitroj irgi tas kameras pastatys tai bus mums geriau ar ne? Cia tie negrazus gandai, kad sukerta Regitra, kad apsimoka jiems...jei tiketi jais tai kameros gerai, o jei netiketi, kameros tada gal ir pasunkins situacija.

manau kameros gerai. jei kysi nest zadi tada sunkiau, o jei saziningai laikytis tai pliusas. cia mano nuomone...nes tada gali jei kas ne taip aiskintis kas. nelieka neatsakytu kabliuku. o del sukirtimo ir su kamera sukirst manau gali. pasakys kad stok kur negalima ar vaziuok kur negalima jei uzsiziopsosi ir vaziuojam atgal... kai mano sesuo laike tai sake mete tokius namiokus kad nu nezinau nezinau kaip cia su tavim bus. bet kai piktybiskai kysio nedave vis tiek pasirase cool.gif
Atsakyti
QUOTE(milda.25 @ 2012 05 08, 12:41)
manau kameros gerai. jei kysi nest zadi tada sunkiau, o jei saziningai laikytis tai pliusas. cia mano nuomone...nes tada gali jei kas ne taip aiskintis kas. nelieka neatsakytu kabliuku. o del sukirtimo ir su kamera sukirst manau gali. pasakys kad stok kur negalima ar vaziuok kur negalima jei uzsiziopsosi ir vaziuojam atgal... kai mano sesuo laike tai sake mete tokius namiokus kad nu nezinau nezinau kaip cia su tavim bus. bet kai piktybiskai kysio nedave vis tiek pasirase cool.gif

oho blink.gif kysio unsure.gif
Atsakyti
Skaidrumo padaugės su kamerom,bet neabejoju,kad kai viskas eis jų nenaudai filmuota medžiaga "netyčia" išsitrins ir tt.Lietuviai moka pasukti reikalus jiems palankia kryptimi.
Atsakyti
QUOTE(astuškinas @ 2012 05 07, 20:39)
O vairavimo mokymas prasidės tik baigus teoriją ir išlaikius teorijos mokyklinį egzaminą smile.gif

Aš pradėjau mokytis vairuoti išklausius teoriją, bet neišlaikius mokyklinių teorijos. Kelis testus reikėjo atsiskaityti, bet jie nelaikomi egzaminu, nes nespausdina jokių protokolų. Gal čia nuo mokyklos tvarkos priklauso. g.gif
Kadangi buvau apsirgus, tai po dviejų vairavimo pamokų gavos 3 sav. pertrauka, tai tik kitą savaitę pradėsiu vėl vairuoti. Turbūt bus vėl kaip pirmą kart atsisėdus prie vairo. Viskas užsimiršo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(chuchundra @ 2012 05 08, 00:37)
Su praktika neviskas taip vienareiksmiskai, gali ir vienintele klaida padaryt ir ji bus paskutine, jei tai kritine klaida...dar buna nekritines klaidos, nekritines pasikartojancios(atrodo kazkaip taip vadinasi).

Savaime aišku, kad ne visos klaidos yra vienodos. Užtenka vienos kritinės klaidos ir egzas bus neišlaikytas. Taip pat egzas bus neišlaikytas, jei 4 kartus pasikartos ta pati klaida. Kritinės klaidos yra ištisinės linijos kirtimas, pėsčiojo nepraleidimas per perėją, jei egzaminuotojas vietoj vairuojančiojo sustabdo mašiną ir pan.
Atsakyti
Cia Jus raset.
QUOTE(Nireglina @ 2012 05 07, 23:05)

Vairavime galima padaryti ne daugiau nei 8 klaidas, o teorijos klaidų nepamenu. Lyg ir 6 g.gif

Atsakyti
QUOTE(chuchundra @ 2012 05 08, 15:41)
Cia Jus raset.

Taip aš. Ką tuo norite pasakyti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2012 05 08, 15:59)
Taip aš. Ką tuo norite pasakyti?  g.gif

Kad komentavau butent ta zinute, ir ji buvo nevisai tikslinga. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chuchundra: 08 gegužės 2012 - 15:19
QUOTE(Digse @ 2012 05 08, 19:52)
Sveikos, atsiprašau, kad "spaminu", bet labai reikia ekologišku gyvenimo būdu besidominčiųjų atsakymų į mano bakalaurinio anketą  4u.gif  Reikia ištrinti tarpelį po žodžio "apklausa" Ačiū visoms!

http://apklausa .lt/f/ekologisku-kalakutienos-produktu-pirkimo-ketinimu-atskleidimo-tyrimas-yer2gf4/answers/new.fullpage

man anketos nerodo ax.gif
Atsakyti