Įkraunama...
Įkraunama...

Tiem, kas išgyveno..... 90-uosius

Timpas ir aš turėjau - ryškiai ružavas lotuliukas.gif Ir aišku į pilną komplektą dvi dryžuotos maikutės (viena salotinė, kita ružava) hihihi.gif
Ir skarbonkes rinkdavau - sustatydavom ant spintos visą kolekciją biggrin.gif

Atsimenat, buvo tokių pūkuotų bumbulų į plaukus mada - susisuki kuoduką, užsimauni tą pūkuotą bumbulą ir labai krūtai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hestija @ 2006 04 17, 21:34)

Džinsiniai sijonai su kvarbatkom apačioj

ant , kuriu parasyta lambada...

o apie snicers tai mano atsiminimai tokie... manao tevu perkamoji galia buvo super bloga, taigi tokiu sokoladuku niekas nepirkdavo. mes su broliu taupydavom, priduodavom butelius dar ka,po to nusipirkdavome ta issvajotaji ir VISA seima, 4 zmones pasidalindavom ir paragaudavom.....

dar atsimenu zaidimu kompiuteriukus. po ilgu svajoniu tetis nupirko . mano buvo tas kur vilkas kiausinius gaudo.

dar pamenu tokius zieminius batus. pustus(kazkas i striukes poanasaus). garbes reikalas buvo turet tokius:)
Atsakyti
Dar plaukus klaikiai suvelti kirpčiukus į šoną ir lako tiek privaryti, kad prieš vėją piestu atsistotų buvo mada biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Salomeja @ 2006 04 18, 15:51)
dar atsimenu zaidimu kompiuteriukus. po ilgu svajoniu tetis nupirko . mano buvo tas kur vilkas kiausinius gaudo.

Mano toks pats drinks_cheers.gif Vėliau atsirado jungiami prie teliko su tom oranžinėm disketėm ir tetriai smile.gif
Atsakyti
Atimenu kramtoma guma "donald" ,"turbo" kokie burbulai geri iseidavo, ir popieriukus buvo galima rinkti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Salomeja @ 2006 04 18, 15:51)
dar atsimenu zaidimu kompiuteriukus. mano buvo tas kur vilkas kiausinius gaudo.

thumbup.gif rolleyes.gif as dar ir dabar pazaisciau tuo..

dar gi budavo zaidimas tankai kur prie televizoriaus prijungt reikejo biggrin.gif
Atsakyti
O prisimenat pustas pukines striukes? As turejau viena su Mikimauzu ant nugaros lotuliukas.gif

Dar prisimenu visuos tuos sagtukus i plaukus su kaspineliais ir dar pakabuku su kryziais mada buvo. Ai, ir visos silkines smutkes su daug kvarbatku. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Freja @ 2006 04 18, 06:54)

Tada man patiko M. Jacksonas  biggrin.gif 

Tai Freja, gal mes iš tos pačios chebros? Jackson'o mylėjimu mano didesnė dalis praeito dešimtmečio pažymėta... doh.gif doh.gif doh.gif Tos maikės su jo galva, fanų susibūrimai, medžiagos rinkimas ir kopijavimas viens iš kito, vėliau jau koncertai... Kai atsimenu, kiek pinigų visa tai kainuodavo... Nu bet ir smagu būdavo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Aš nežinau, gal ir šiais laikais paaugliai taip "fanuoja", bet 90-aisiais, man atrodo, ypač gyvas buvo tas žvaigždžių garbinimas. Atsimenat Take That, Backstreet Boys? Tai va, Jackson'o fanai labai nemėgsdavo tų "berniukų" grupių fanų lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Dar buvo tokių vasarinių pliaženkių mada - dvi guminės juostos per viršų pėdos, kita per kulną smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Merguzele @ 2006 04 18, 17:05)
Atsimenat Take That, Backstreet Boys?

Dar East 17 į tą pačią kompaniją mirksiukas.gif
Atsakyti
Apie 91-uosius pirmą kartą išgirdau apie pampersus- draugė iš Vokietijos parsivežė..Tai buvo stebuklų stebuklas- vaikas prisidaro ir, įsivaizduokit, sausas lieka...Naudodavom tik superšvenčių progom..
Atsakyti
QUOTE(Hestija @ 2006 04 17, 21:34)
spalvotos gėlėtos kelnės su juosta per padą- 3000 talonų  doh.gif :

Prisimenu ir aš tas kelnes tongue.gif , bet man jau tada kažkaip jos ne prie širdies buvo, todėl puskei atidaviau biggrin.gif .
Labai gerai prisimenu kokia skani gira buvo iš bačkų rolleyes.gif .O dabar kai pašnekėjau apie tą girą su vienu prijatieliu, tai sake kad matė kas jų viduj dėjosi (pasitelkit fantaziją) - kaip suprantu labai retai jas praplaudavo doh.gif .
Atsakyti
Atsimenat, buvo tokių pūkuotų bumbulų į plaukus mada - susisuki kuoduką, užsimauni tą pūkuotą bumbulą ir labai krūtai biggrin.gif

Mes juos kūšiukais vadindavom hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti