Įkraunama...
Įkraunama...

Tiem, kas išgyveno..... 90-uosius

QUOTE(laumir @ 2009 02 14, 02:19)
dar atsiminiau kino tetrus ir INDU filmus,po 10 kart bi ta paty eidavom blush2.gif
soki,soki,
disko sokejas smile.gif

ir sijonkelnes turejau,bet jos nelipo man,nes ir seip sijonu nelabai uzdedavo

aha eidavo po 10 kartų į tą patį šoki šoki žiauriai geras thumbup.gif

dar šaltmėtinis gėrimas atrodo likeris brrrrrrr....blink.gif
Atsakyti
Atsimenu, kad per "labanakt vaikuciai" kazkoks nupiestas menulis dainuodavo: "kai namie nemiega niekas, atkeliauja dede miegas..." biggrin.gif
Papildyta:
o aš pasiilgstu ano meto diskotekų: trečiadienį būdavo Perkūno alėja, ketvirtadienį - Trestas, penktadienį/šeštadienį - Gesta... Jau tokie beveik neformalūs pažįstamų klubai buvo thumbup.gif (čia apie Kauną)
ir HALEJ keli buvo tongue.gif
Papildyta:
dar sios is diskanu laiku
http://www.youtube.c...h?v=KpXbZJMKckE
http://www.youtube.c...h?v=Ey6KmDY0dcg
lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(naitas @ 2006 09 19, 22:22)
O raudoni vyrų švarkai? Pageidautina, kad per vestuves ir jaunikis taip rėdytųsi hihihi.gif Baltos kojinės  doh.gif

O tos eilės prie gazuoto vandens? Trys kapeikos! Kaip brangu.. Kartais ir pagailėdavau.. pirkdavau už vieną kapeiką..
Prieina tavo eilė, išsiplauni stiklinę, ir meti monetą.. išgeri, padedi atgal.. sekantis.. ir įsivaizduojat, per naktį tos stiklinės ten stovėdavo.. tiesiog niekam jų nereikėjo..

pienas trikampiuose tetrapakuose..
pienas stiklo buteliuose, užspaustas folijos dangteliu...neši tarą atgal..

konservai parduotuvėj sukrauti piramide, pardavėjai už nugaros, ant lentynos.

maisto parduotuvės dirbdavo iki 20 val, pram prekių - iki 18 val doh.gif, savaitgaliais uždarytos. Galėjai būti iškoliota, jeigu būtum pirkus tik 200 gr sausainių ar mėsos, o gal porą bulvių ar morkų.. viską griebdavo kilogramais.

juodai baltas TV

juodai baltos foto atelje.

vyrai neįleidžiami pas gimdyves. tik išrašant iš GN susitikdavo.

oi, laikai thumbup.gif

as kaskaip irgi viska taip pamenu biggrin.gif ir lyg tas gyvenimas ne toks spalvotas buvo kaip dabar ,bet vistiek thumbup.gif laikai
Papildyta:
o cia jau visai sentimentai biggrin.gif
http://www.youtube.c...h?v=DLpnemgoEM8
Atsakyti
QUOTE(laumir @ 2009 02 14, 02:25)

oooo vaikeliuk... wub.gif wub.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
Oooooo!!!!!!!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
http://www.youtube.c...h?v=Eeawig2PL2g
Papildyta:
http://www.youtube.c...vKPzyl_ljw&NR=1
Atsakyti
Aš labai gerai prisimenu tokius pūstus, mes vadindavom "trilitriniais" batus jie dažniausia būdavo tokios sidabrinės spalvos, dar prisimenu šokoladinius vaflius su rože po 27 kapeikas 4u.gif dabar man atrodo, kad tokių skanių nebūna.... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmuliux @ 2006 10 07, 07:16)
Gal ir 50, visko gali būt. kad aš tų kainų dorai neprisimenu... ax.gif
Bet būdavo smagu. Prisimenu, kaip kinuose rodydavo indų filmus ir kaip pirmą kartą rodė king kongą, o mama manęs neišleido. Ir dar baubo vėlai vakare neleido žiūrėt...

Baisios eiles budavo,del bilietu unsure.gif
QUOTE(vilma77 @ 2006 10 07, 21:32)
Oi, "Baubo" as ir pati bijojau ziuret. Vienintelis ir pats baisiausias tuo metu tarybinis siaubakas smile.gif.

jo BAUBAS doh.gif

dar Kaune toks trulikas vazinejo,vaikam gimtadienio multikus rode,kaskokiu ratu apsugdavo biggrin.gif
Atsakyti
o kaune lasives alejoje, vienoje kavineje buvo pradeje tik rodyti multikus uzsienietiskus..tomas ir dzeri, dar kazka...as net ta kvapa iejus i kavine atsimenu....o kokia Laisves aleja buvo....
jei kas bent valandai i tuos laikus sugrazintu viska atiduociau:))))
Atsakyti
QUOTE(MilliVanilli @ 2009 01 12, 20:26)
Buvo laikai...
žvelgiant atgal, sunku patikėti, kad mums pavyko išgyventi iki šių laikų. Vaikystėje mes mašinose važinėjome be saugos diržų ir pagalvių.Mūsų lovytės buvo išmargintos ryškiais dažais, turinčiais didelį švino kiekį. Ant vaistų buteliukų nebuvo slaptų dangtelių, durys dažnai neužsirakindavo, o spintos neužsirakindavo niekada. Mes gėrėm vandenį iš kolonėlės ant kampo, o ne iš plastikinių butelių. Niekam negalėjo šauti į galvą dviračiu važinėti su šalmu. Siaubas.
Mes išeidavom iš namų ryte ir žaidėm visą dieną, grįždami tada, kai užsidegdavo gatvės žibintai ant medinių stulpų, ten, kur jie buvo. Visą dieną niekas negalėjo sužinoti, kur mes. Mobilių telefonų nebuvo! Sunku įsivaizduoti. Mes pjaustėmės rankas ir kojas, laužydavomės kaulus išsimušdavome dantis, ir niekas nieko už tai nepaduodavo į teismą. Visko buvo. Buvome kalti tik mes, ir niekas kitas. Atsimenate?
Mes valgėm pyragėlius, ledus, gėrėm limonadą, bet nuo to niekas nestorėjo.
Iš vieno butelio gėrė keli žmonės ir niekas nuo to nenumirė. Mes neturėjom žaidimų priedėlių, kompiuterių, 165 palydovinės televizijos kanalų, kompaktinių diskų, mobilių telefonų, interneto... Žiūrėti multiplikacinio filmo visu būriu nešdavomės į artimiausius namus, juk videomagnetofonų taip pat nebuvo!
Užtai mes turėjom draugų. Išėję iš namų mes juo rasdavom. Mes važinėjom dviračiais, pavasario upeliuose plukdydavom degtukus, sėdėdavom ant suoliuko, ant tvoros ar kiemuose žaisdavom futbolą. Kai mums kas nors buvo reikalingas, mes pašaukdavom po langais, ar tiesiog užeidavom pasimatyti.
Atmenat? Be išankstinio skambučio!
Mes sugalvodavom žaidimus su pagaliais ir konservų dėžutėmis.
Kai kurie mokiniai nebuvo tokie supratingi, kaip likusieji, todėl likdavo antriems metams. Kontroliniai ir egzaminai nebuvo dalinami į 10 lygių, o pažymiai teoriškai apimdavo 5, o iš tikro 3 balus.
O tokį stebuklą, kaip automobilio Moskvič 412 tiuningą? Atsimenate?: kapeikos, priklijuotos viso priekinio stiklo pakraštyje, kailiu aptrauktas vairas, pavarų lazdelės galas iš epoksidinės dervos su rožyte viduje.
Arba ši stebuklinga močiutės frazė – „Tik stiklainius grąžinkit!" O šaldytuvą ZIL atsimenat, su TOKIA rankena? Tiesiog vienarankis banditas!Nemokama medicina – irgi stebuklas. Gydytojas vienas, o eilės dvi – viena su talonais, kita – užsirašiusiųjų eilė. Dar yra ir trečia – „aš tik paklausiu!"
Mažas langelis iš virtuvės į vonią – į ką pro jį žiūrėti, paaiškinkit? Avalynės šaukštas – arkliukas...Dantų milteliai – valo ir dantis, ir sidabrą... Sysiojantis berniukas ant tualeto durų... Televizorius „Rubin" – imi reples ir bim-bim-bim! Glaudės su inkariuku... atsimenat? Pienas trikampiuose paketuose!Mes anksčiau darėme tai, ko dabar niekada ir nedrįstume padaryti.Na, pavyzdžiui, gazuoto vandens automatus atsimenat? Juose stovėdavo stiklinė – visiem viena. Šiandien niekam ir į galvą neateitų gerti iš bendros stiklinės! O anksčiau juk visi juk gerdavo iš tos stiklinės, papurškę į ją vandeniu iš fontanėlio. O juk vandens fontanėlis kartais neveikdavo... Vis tiek gerdavo! Tarp kitko, aplinkui besisukiojantys mėlynanosiai naudojo tą stiklinę savo gėrimams. Įsivaizduokit, tik įsivaizduokit – jie SUGRĄŽINDAVO stiklinę. Netikit? Tačiau tada tai buvo įprasta!Mergaitės, o jūs atsimenat gumytes? Nuostabu, bet nei vienas berniukas pasaulyje nežino šio žaidimo taisyklių!Daug buvo tokių įprastų dalykų – talkos pavasarį, darbas kolūkyje rudenį, skiestas alus aludėje.
Štai ka pavyko rasti internete,super  thumbup.gif

man tiesiog labai patiko sis aprasimas,tikrai taip gyvenom ir buvo gerai,o dabar paskaitai ir sirdis suvyrpa wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Gabii__ @ 2009 02 14, 15:52)
o kaune lasives alejoje, vienoje kavineje buvo pradeje tik rodyti multikus uzsienietiskus..tomas ir dzeri, dar kazka...as net ta kvapa iejus i kavine atsimenu....o kokia Laisves aleja buvo....
jei kas bent valandai i tuos laikus sugrazintu viska atiduociau:))))

ir mane pasiimk ir as noriu verysad.gif
Atsakyti
as vis pagalvoju...ar tie laikai man tokia nostalgija kelia, nes maza buvau, ar istikro geri buvo...bet pasneku su mama, kitais vyresniais zmonem...jie irgi ilgisi tu laiku...tad visgi gal neblogai buvo.... wub.gif

kai uzsimerkiu tai daznai kazkodel dangu matau, toki zydra zydra...ir pagalvoju...kad tada net dangus melynesnis buvo:)))))))))
Atsakyti
Nu cia kas do per tema!!! Stebuklu stebuklas!!! Kiek prisijuokiau, net graudu pasidare siek tiek, viskas pries akis iskilo. Labai graziai cia kai kurios parase. Jauciu antra karta skaitysiu visa tema ir i koki dok nusikopijuosiu pasisakymus, kad netycia ko nors pati nepamirsciau lotuliukas.gif
Savaime aisku turejau lambada sijona, tas blizgancias apteskes, violetines spalvos, dar turejau trikotazines su barbem - o ten tai lygis buvo! Ir maikes ilgas dryzuotas su barbem, ir bliuzona su barbem toki pat pilkai dyzuota turejau, nesiojau su tom barbiskom apteskem, jos irgi pilkos buvo, tai jau ziauriai derejo lotuliukas.gif Nu as barbiu fane buvau, turejau kokias 5 min wub.gif
1990 tai visai maza buvau, bet puikiai atsimenu ir gira, ir piena stikliniuose buteliuose ir semkas i susukta laikrasti supiltas ir visa kita...
O tu madu man baisiai norejosi visada... Kad jus zinotumet kaip as to ciubo norejau, ziuredavau i paneles vyresnes ir man jos tokios grazios atrode... o as grifkos neturejau, mama neleido kirpt, nes turejau plaukus iki liemens, o grifkos kirpimas jai buvo = plauku gadinimui, o ir maza buvau, sake, kad ta sukuosena panelem skirta lotuliukas.gif
Grupes... SEL - nes grupe sel, tai grupe well, kiemas cia yra mano kiemas - salin rankas! lotuliukas.gif Su jais atejusi lenaru ir havasu mada... doh.gif
FOJE, ju isiskyrimas Vingo parke cray.gif (SEL, FOJE - Andriui Mamontovui as istikima iki siol wub.gif )
XXL Junior, Pompa, RSA...
O kur dar Pop Art festivaliai!!! Pamenat? Dinamika, Viktorija ir Vitrazas, Mercy dance, 16 Hz, kas be ko, musu Dzordza lotuliukas.gif it kt... Dar buvo tokios grupes Kvint'M, Mink taka, bet situ grupiu nei vienos dainos neatgamiciau.
Paziurekit koks judesiukas ivaldytas lotuliukas.gif
http://www.youtube.c...h?v=r6i6Lij-7_k
Tiksliai, gi dar tos paltformos kokios buvo, ir kaip pavykdavo neapgriut su tokiais batais doh.gif ?!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo manti: 14 vasario 2009 - 20:30
QUOTE(Naktibalda @ 2009 02 14, 00:49)
kaip viskas pažįstama  lotuliukas.gif , eh man tai ir geri ir blogi, geri todėl ,kad tuo laiku buvau paauglė ir tada buvo man pats gražiausias laikas, pirma meilė, pirmas bučinys, šokiai, diskotekos  wub.gif ...
drinks_cheers.gif lyg aš čia viską būčiau parašius... thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif benski sou 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti