Įkraunama...
Įkraunama...

Raganės

Mano VAGABOND kiekvienais metais užauga tik apie 1,20m, maniau vieta netinka, bet radau kažkuriam lenkų tinklapį, kad ji tokia ir tebūna unsure.gif
Atsakyti
temos pagyvinimui smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo looo: 06 birželio 2013 - 10:43
QUOTE(looo @ 2013 06 06, 10:42)
temos pagyvinimui smile.gif

nerealu thumbup.gif
Atsakyti
Oho kaip graziai zydi.
Maniskems dar toli iki ziedu. blush2.gif Ka netaip darau?Gal reik daug daug tresti?Ar gal pas mane kokios velyvosios raganas? g.gif Pernai vasaros gale pirkau,sodinau-tai nezinau kada realiai turetu zydeti.
Atsakyti
tikrai gali buti kad velyvesne...pas mane kita dar tik stiebus auguna, net ne i ploti-kieki, o kolkas i virsu duoda...bet zydi ji iki kokio spalio pabaigos...gal ir veliau, kol RIMTI salciai neuzmusa

SITA KUr foto ikeliau, is maximos "verbickienes, sodo rozes".

o del tresimo, tresiau geguzes pradzioje, kai isalas isejo, standartinem trasom zydincioms gelems smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo looo: 07 birželio 2013 - 07:00
As pernai pirkau dvi raganes. Viena mugej is augintoju, kita maximoj per ispardavima. Tai maximine siemet taaaaip isbujojo thumbup.gif ziedais apsikrovus visa. O siltnamine du ziedukus susikrovus ir i ugi nelabai tista unsure.gif Nieko netresiau, abi salia viena kitos auga toj pacioj zemej.
Jau galvoju gal dar kokia maximoj nusipirkti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(looo @ 2013 06 07, 07:56)
tikrai gali buti kad velyvesne...pas mane kita dar tik stiebus auguna, net ne i ploti-kieki, o kolkas i virsu duoda...bet zydi ji iki kokio spalio pabaigos...gal ir veliau, kol RIMTI salciai neuzmusa

SITA KUr foto ikeliau,  is maximos "verbickienes, sodo rozes".

o del tresimo, tresiau geguzes pradzioje, kai isalas isejo, standartinem trasom zydincioms gelems smile.gif

Tai maniskes visos trys i virsu tebeauga,jau tikrai virs 1m,tik,kad tokios "skystokos",jokiu ziedeliu dar lygtais nekrauna.
Mano visos is MAXIMA.
QUOTE(murmur @ 2013 06 07, 07:56)
As pernai pirkau dvi raganes. Viena mugej is augintoju, kita maximoj per ispardavima. Tai maximine siemet taaaaip isbujojo  thumbup.gif  ziedais apsikrovus visa. O siltnamine du ziedukus susikrovus ir i ugi nelabai tista  unsure.gif  Nieko netresiau, abi salia viena kitos auga toj pacioj zemej.
Jau galvoju gal dar kokia maximoj nusipirkti  biggrin.gif

Mano irgi is MAXIMOS,dvi zydros,viena lyg melynai violetine(bentjau pagal paveiksleli),ziedu dar nemaciau.Patresiau biriomis trasomis neseniai(universaliomis),bet bijojau trest,nes nezinau kaip arti saknu galima pilt.Pyliau labai nedaug,kokiu5-10cm atstumu nuo saknu.Gal kas patarsite-gal galima arciau pilt?Ar geriau skystomis trasomis laistyt?
Atsakyti
Manosios visos atsigavo, net ta, kuri galvojau, kad nušalo (į jos vietą, jau buvau pasodinus tabaką), o vakar žiūriu - išlindo. Visos auga į aukštį ir į šonus thumbup.gif , tik 2 nedidukės, bet žiedai thumbup.gif .

Nuotraukos telefonu nelabai kokybiškos, bet įkeliu - nepykit. Ta pavytusi jau truputį, bet delną pridėjau žiedo palyginimui thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2013 06 08, 00:45)
Patresiau biriomis trasomis neseniai(universaliomis),bet bijojau trest,nes nezinau kaip arti saknu galima pilt.Pyliau labai nedaug,kokiu5-10cm atstumu nuo saknu.Gal kas patarsite-gal galima arciau pilt?Ar geriau skystomis trasomis laistyt?

GALITE NET PURKŠI ANT PAČIO AUGALO, SVARBU LAIKYTIS INSTRUKCIJOS DĖL TRĄŠŲ KONCENTRACIJOS, NEPADIDINTI. Skystos pasisavina greičiau, birių poveikis pasimatys po ilgesnio laiko.
loo ir Juračiuks - labai gražios raganės. wub.gif
user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nijole0619: 08 birželio 2013 - 15:06
QUOTE(nijole0619 @ 2013 06 08, 15:59)
GALITE NET PURKŠI ANT PAČIO AUGALO, SVARBU LAIKYTIS INSTRUKCIJOS DĖL TRĄŠŲ KONCENTRACIJOS, NEPADIDINTI. Skystos pasisavina greičiau, birių poveikis pasimatys po ilgesnio laiko.
loo ir Juračiuks - labai gražios raganės. wub.gif

AČIŪ 4u.gif

Jūsų taip pat gražios, o balta wub.gif . Neturiu baltų visai.Vienos šviesiai žydros, jos vyrui nelabai patinka, sako kaip nuplautos. Aišku, su tom ryškiažiedėm nereik lyginti, etman jos visos thumbup.gif . Pastebėjau, kad šiemet žiedai ryškesni ir didesni nei pernai.
Atsakyti
Grazuole didziaziede
user posted image
Atsakyti
vau koks grozis thumbup.gif .sakykit mergaites,kaip perziemoja jusu augaliukai ?Kazkada isigeidziau baltos,pirkau mugeje,pirmos ziemos neatlaike sad.gif .nejaugi jos istikruju lepesnes,nei musu iprastines
Atsakyti