Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija

QUOTE(Ramune! @ 2012 05 02, 08:19)
As irgi tikiu, tuo labiau, kad ir tas laimingasis ciklas buvo labai panasus. Bet esu optimiste, jei ir nepasiseks dabar, tai kita cikla  4u.gif

Pasiseks dabar wub.gif 4u.gif Labai labai linkiu nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(megztukas @ 2012 05 02, 09:28)
Pasiseks dabar  wub.gif  4u.gif  Labai labai linkiu  nestuke.gif

na tada buciau viena is tu retu egzemplioriu, kurioms pasiseka iskart po persileidimo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 05 02, 08:35)
na tada buciau viena is tu retu egzemplioriu, kurioms pasiseka iskart po persileidimo  bigsmile.gif

Man irgi taip buvo smile.gif nezinau, ar pameni, kai rasiau, kad pastojau, HCG rode 4 savaiteliu nestuma, nors turejo buti 5. Echo, aisku, dar nieko nemate... Bet, deja, ivyko persileidimas. Net maciau, kaip iskrito toks mesos gumuliukas... sad.gif Ir tada kita menesi is karto pastojau vel - nors net neplanavom ir galvojom pailseti.. Netyciukas buvo ax.gif Bet nustojo vystytis 8 savaite.... Sako, kad gamtos klaida buvo, bet bus matyt, po visu tyrimu, kas ir kaip smile.gif nes jau itariu daugiau uz savo buvusi daktara zinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(megztukas @ 2012 05 02, 09:42)
Man irgi taip buvo smile.gif nezinau, ar pameni, kai rasiau, kad pastojau, HCG rode 4 savaiteliu nestuma, nors turejo buti 5. Echo, aisku, dar nieko nemate... Bet, deja, ivyko persileidimas. Net maciau, kaip iskrito toks mesos gumuliukas... sad.gif Ir tada kita menesi is karto pastojau vel - nors net neplanavom ir galvojom pailseti.. Netyciukas buvo  ax.gif Bet nustojo vystytis 8 savaite.... Sako, kad gamtos klaida buvo, bet bus matyt, po visu tyrimu, kas ir kaip smile.gif nes jau itariu daugiau uz savo buvusi daktara zinau  biggrin.gif

Neduok D to...Labiausiai ir bijau, kad situacija nesikartotu. Bet as vis tiek tikiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 05 02, 08:46)
Neduok D to...Labiausiai ir bijau, kad situacija nesikartotu. Bet as vis tiek tikiu  ax.gif

As zinok kartais pagalvoju, kad as per savo nervus ta karta irgi galejau sugadinti viska... Labai nervinausi tada ar viskas gerai bus, stresavau, o tai, kaip zinia, tikrai ne i gera... Dabar sakiau, jei pastoti pavyks, labai save mylesiu ir mintys bus tik pozityvios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(megztukas @ 2012 05 02, 09:52)
As zinok kartais pagalvoju, kad as per savo nervus ta karta irgi galejau sugadinti viska... Labai nervinausi tada ar viskas gerai bus, stresavau, o tai, kaip zinia, tikrai ne i gera... Dabar sakiau, jei pastoti pavyks, labai save mylesiu ir mintys bus tik pozityvios  thumbup.gif

Ir as taip galvoju, bet nemanau, kad pavyks... Todel valerijona gersiu nuo pat pirmu dienu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 05 02, 08:55)
Ir as taip galvoju, bet nemanau, kad pavyks... Todel valerijona gersiu nuo pat pirmu dienu  biggrin.gif

Kai turim skaudzios patirties, normalu, kad baime didesne smile.gif Bet viskas turi buti ir bus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(megztukas @ 2012 05 02, 09:57)
Kai turim skaudzios patirties, normalu, kad baime didesne smile.gif Bet viskas turi buti ir bus  thumbup.gif

Tikiuosi smile.gif Jei nesulauksiu mmm anksciau laiko, tai koki sestadieni reikes pagadinti NT, nes laukia baliukas, tai nei taures sampano negalesiu ramiai isgerti.
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 05 02, 10:30)
Tikiuosi  smile.gif  Jei nesulauksiu mmm anksciau laiko, tai koki sestadieni reikes pagadinti NT, nes laukia baliukas, tai nei taures sampano negalesiu ramiai isgerti.

Kada tau turėtų būti mmm diena? jau šį savaitgalį?
vajej, kaip greitai laikas eina.
Atsakyti
QUOTE(pusniuke @ 2012 05 02, 10:40)
Kada tau turėtų būti mmm diena? jau šį savaitgalį?
vajej, kaip greitai laikas eina.

Pagal mane, tai tik ateinani antradieni. Sestadieni dar tik 12 DPO bus.
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 05 02, 10:42)
Pagal mane, tai tik ateinani antradieni. Sestadieni dar tik 12 DPO bus.

O aš savaitgalį keliausiu pažiūrėt, kiek man ko užaugino trys letrozlio tabletės smile.gif visada gerdavau po dvi. Įdomu, kaip bus dabar.
Atsakyti
baigiu iseiti is proto.... 38 cd mmm vis dar nesimato.... verysad.gif
testai neigiami schmoll.gif nuo vakar ryto pradejau BT matuot 36.9 abu rytus bet as niekad nematuodavau, daktarui rasiau bet jokio atsakymo unsure.gif
Atsakyti