Mergaitės, man jau beveik mmm atsivilko
Pastebejau, kad jau yra keli lasiukai. Normaliai prasides rytoj ir tai bus 28 CD. Nebesuprantu, kas cia su manim daros, bet tai jau bus antras is eiles 28 dienu ciklas
Gal, sakau, cia kazkas gero su manim vyksta, kas ciklas reguliuojasi, nes visa laika budavo ciklas iki 36 dienu, pradedant nuo 33, ir panasiai. O gal tas sutrumpejimas kaip tik nieko gero?
Ka jus manot?
Negi gali staiga imti ir pagereti viskas?
QUOTE(Ramune! @ 2012 05 02, 12:45)
kad Tavo zodziai D i ausi
QUOTE(kristule27 @ 2012 05 02, 12:46)
QUOTE(megztukas @ 2012 05 02, 12:46)
Pastebejau, kad jau yra keli lasiukai. Normaliai prasides rytoj ir tai bus 28 CD. Nebesuprantu, kas cia su manim daros, bet tai jau bus antras is eiles 28 dienu ciklas
Gal, sakau, cia kazkas gero su manim vyksta, kas ciklas reguliuojasi, nes visa laika budavo ciklas iki 36 dienu, pradedant nuo 33, ir panasiai. O gal tas sutrumpejimas kaip tik nieko gero?
Ka jus manot?
nieko cia blogo, bus lengviau O diena atsekti, ir ji visa kita ok greit bus geri rezultatai
QUOTE(TrioSSS @ 2012 05 02, 12:49)
kad Tavo zodziai D i ausi
nieko cia blogo, bus lengviau O diena atsekti, ir ji visa kita ok greit bus geri rezultatai
Tai va, as pas gine net issiziojau, kai pasake, kad gleivine ir folis uzaugo lyg niekur nieko, o dar ir ovuliacija ivyko
QUOTE(megztukas @ 2012 05 02, 11:46)
Ka jus manot?
Viskas eina tik geryn! kantrybes tau
Dar klausimuka klaipedietems turiu, na antra klausimo dalis visoms
Noreciau likusius hormonu tyrimus, kuriuos reikia daryt 3-5 CD pasidaryti sestadieni, 3 ciklo diena. Bet matau, kad Sorpo nedirba. Jolsana irgi. Gal yra dar kas nors Klaipedoj, kas daro tuos tyrimus? Is bedos galiu ir pirmadieni darytis, bus 5 ciklo diena, arba penktadieni, kada bus 2. Kaip galvojat, kada geriau, kad butu tikslesni atsakymai? Jau visai protas susisuko
QUOTE(megztukas @ 2012 05 02, 14:02)
Dar klausimuka klaipedietems turiu, na antra klausimo dalis visoms
Noreciau likusius hormonu tyrimus, kuriuos reikia daryt 3-5 CD pasidaryti sestadieni, 3 ciklo diena. Bet matau, kad Sorpo nedirba. Jolsana irgi. Gal yra dar kas nors Klaipedoj, kas daro tuos tyrimus? Is bedos galiu ir pirmadieni darytis, bus 5 ciklo diena, arba penktadieni, kada bus 2. Kaip galvojat, kada geriau, kad butu tikslesni atsakymai? Jau visai protas susisuko 
Jei 3 CD nieks nedirba, tai as turbut geriau 5 CD daryciau.
Bet jau ***** mano savijauta
QUOTE(Ramune! @ 2012 05 02, 13:10)
Lyg vel buciau
nes atrodo tuoj tuoj pramus mmm. O budama
taip ir jauciausi. Tik deja viena diena eme ir pramuse 
kaip saunu butu Ramune
QUOTE(Ramune! @ 2012 05 02, 13:10)
Lyg vel buciau
nes atrodo tuoj tuoj pramus mmm. O budama
taip ir jauciausi. Tik deja viena diena eme ir pramuse 
Gal tada rimtai 5 CD reikia darytis... aciu
QUOTE(TrioSSS @ 2012 05 02, 14:11)
Taip... tik dabar vis lakstau i WC, ziuriu ar nepramuse. Butu puiku, bet bijau isisvajoti. Praejusi karta per implantacija jokiu tepimu nebuvo
Papildyta:
QUOTE(megztukas @ 2012 05 02, 14:14)
Si karta viskas tau bus ok
Auginsi pilvelio gyventoja ir vargo nematysi - va tokie mano linkejimai 
Aciu
QUOTE(Ramune! @ 2012 05 02, 13:15)
Taip... tik dabar vis lakstau i WC, ziuriu ar nepramuse. Butu puiku, bet bijau isisvajoti. Praejusi karta per implantacija jokiu tepimu nebuvo
Ir vakar ne sviezias kraujas, o toks rudas tepimas 
Papildyta:
Aciu
Papildyta:
Aciu
Man atrodo kaip tik gerai, kad ne sviezias kraujas, o rudas
QUOTE(megztukas @ 2012 05 02, 13:18)
Tiesa, dar man pasakykit, prasau, jeigu susergu 28 CD, tai ta pati diena gaunas kaip ir 1 CD?
Ar kaip cia skaiciuot reikia?
taip
QUOTE(TrioSSS @ 2012 05 02, 13:21)
taip
dekui