Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija

QUOTE(Ramune! @ 2012 05 04, 12:14)
Sako, kad nestumas yra, kai skaiciukai ne mazesni nei 5. Bet tai tikrai dar nereiskia, kad tu ne  nestuke.gif  4u.gif  As vietoj taves Dupho nenutraukciau. Jei ka, mmm ateis ir ji geriant. Bent jau kabintis, tai kazkas kabinasi manau  4u.gif
O kelinta DPO siandien?

Aš tai dėl nestuke.gif jokių vilčių nededu net, be to, kai yra taip jau buvę, tik žinau vieną, kad jei nutrauksiu duphą, tai sąžinė ir abejonės užgrauš negyvai, todėl nusprendžiau iki pirmadienio pagersiu, o pirmadienį vėl pasidarysiu HCG, kad galėčiau ramiai nutraukti vaistus. O dėl O tai didelis klaustukas, kadangi nesistimuliavau, tai nieko ir nesekiau, man natūraliai niekas neauga,bent jau manau taip iki šiol g.gif
Atsakyti
QUOTE(Geida @ 2012 05 04, 13:29)
Aš tai dėl  nestuke.gif jokių vilčių nededu net, be to, kai yra taip jau buvę, tik žinau vieną, kad jei nutrauksiu duphą, tai sąžinė ir abejonės užgrauš negyvai, todėl nusprendžiau iki pirmadienio pagersiu, o pirmadienį vėl pasidarysiu HCG, kad galėčiau ramiai nutraukti vaistus. O dėl O tai didelis klaustukas, kadangi nesistimuliavau, tai nieko ir nesekiau, man natūraliai niekas neauga,bent jau manau taip iki šiol g.gif

As irgi taip maniau, o po persileidimo praejus dviems savaitems gine uztiko naturaliai uzaugusi 18 mm foli. Stebuklu buna bigsmile.gif 4u.gif Jei turi galimybe, tai pasidaryk dar pirmadieni. Bet kaip sakiau, jei bus lemta, tai mmm ateis ir su duphu.
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 05 04, 12:31)
As irgi taip maniau, o po persileidimo praejus dviems savaitems gine uztiko naturaliai uzaugusi 18 mm foli. Stebuklu buna  bigsmile.gif  4u.gif Jei turi galimybe, tai pasidaryk dar pirmadieni. Bet kaip sakiau, jei bus lemta, tai mmm ateis ir su duphu.

Pas mane niekada nėra atėjusios begeriant, aš kai nutraukiu man ir tai tik po 5 dienų pasirodo. O aš jau taip noriu pradėti naują stimuliaciją wub.gif spyrgu visa
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Geida: 04 gegužės 2012 - 12:54
QUOTE(Geida @ 2012 05 04, 13:53)
Pas mane niekada nėra atėjusios begeriant, aš kai nutraukiu man ir tai tik po 5 dienų pasirodo. O aš jau taip noriu pradėti naują stimuliaciją wub.gif spyrgu visa

Tai tada butinai pasidaryk HCG dar karta pries nutraukdama 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 05 04, 12:55)
Tai tada butinai pasidaryk HCG dar karta pries nutraukdama  4u.gif

jep, taip ir padarysiu, ačiū, kad pasidalinote nuomone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 05 04, 10:10)
Jau keletas puslapiu atgal parasyta, kad pasiskambinau S ir pasiklausiau, pasake atvirkstini varianta, sako sesele matomai tame lapelyje sumaise kainytes.  4u.gif
O kasos cekiukai pas juos be vaistu pavadinimu musami. Kaip ir kraujo tyrimai nera parasyti kokie, tik paprastai ISVEZIMAS
Idomiai ten kasos cekyje vardina:
Konsultacija 90
Ultragarsas 80
Isvezimas 35
Isvezimas 45
.........................
Papildyta:
As pardaviau pries savaite 4 pakuotes Utrogest N90, uz 300 lt. Pati dabar ieskausi Utrogestan. Bet jauciu busiu padariusi didziule klaida, nes as negaunu Utrogestano, buciau bent su tabletem draugavusi. Kad tik netektu pirktis LT uz pakuote po 170 lt  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Laba,
susidomėjau dėl vaistų ir aš blush2.gif Prisiskaičiau ir nebeaišku, kuom skiriasi Utrogest ir Utrogestan? g.gif Tik tuom, jog Utrogest tabletės, o Utrogestan- ovulės? Aš vasario mėn. pirkau Vilniuje Utrogest ir man atrodo, jos ten ne tabletės, o mažos ovulytės, kurios tinka ir gerti, ir dėti į makštį blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Geida @ 2012 05 04, 12:56)
Mergaitės padėkite man 4u.gif šiandien man 25 cd, paskutinį kartą dariau ND 13 cd, pasidariau šiandien HCG, nes norėjau nutraukti duphą, kad greičiau ateitų naujas ciklas, kad vėl galėčiau pradėti stimuliacijas (nes šitas ciklas nestimuliuotas) ir atsakymas HCG 2,75, tai dabar bijau duphą nutraukti (nors yra man prieš porą ciklų irgi buvęs atsakymas apie 3, bet pasikartojau ir buvo šnipštas, mažiau už 1), kaip manote ar gali man būti tokia vėlyva inplantacija ir čia bando kažkas kabintis?? g.gif

Nenutrauk dupho. Jei hcg mažiau už 1, tada drąsiai galima sakyti, kad nėštumo nėra. Bet dabar, nėštumo užuomazgos yra, bando kabintis.
Man praeitą ciklą ir antrą juostelę NT rodė, bet skaičiai pakilo tik iki 5 ir to nėštumu nelabai buvo galima pavadinti verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pusniuke: 04 gegužės 2012 - 13:46
QUOTE(Jautruolė @ 2012 05 04, 14:39)
Laba,
susidomėjau dėl vaistų ir aš blush2.gif Prisiskaičiau ir nebeaišku, kuom skiriasi Utrogest ir Utrogestan? g.gif Tik tuom, jog Utrogest tabletės, o Utrogestan- ovulės? Aš vasario mėn. pirkau Vilniuje Utrogest ir man atrodo, jos ten ne tabletės, o mažos ovulytės, kurios tinka ir gerti, ir dėti į makštį blush2.gif

Labsia, kas pas tave naujo, kokie planai? bigsmile.gif 4u.gif

Utrogest yra tabletytes, bet jas galima det ir i maksti, o Utrogestan yra grynai ovules i maksti.
As ir Estrofem tas melynas mazytes tablelytes turejau detis i maksti, sake zymiai geresnis poveikis ju butent toks.
O Utrogestant skirtas grynai i apatine kuno dali isidet, ju biski kitokia sudetis. Didesnio poveikio jos.

Arteja 15 val, o as jau bijau skambint i klinika doh.gif
Labiausiai domina prolaktino tyrimo atsakymas, su situo hormonu as vis kariauju doh.gif Pries 3 men buvo 14, kai norma iki 22 pagal ju matavimus. Bromkriptina geriu po pilna tablete. Gal siandien susimazins bent to vaisto kiekis
Atsakyti
Orchiduke ir mes labai laukiame naujienu mirksiukas.gif

mergaites, turbut daug kas jau prisidejo, bet gal yra dar neprisidejusiu.. kiekvienas litas svarbus

Augustei
Atsakyti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 05 04, 14:50)
Arteja 15 val, o as jau bijau skambint i klinika  doh.gif 
Labiausiai domina prolaktino tyrimo atsakymas, su situo hormonu as vis kariauju  doh.gif Pries 3 men buvo 14, kai norma iki 22 pagal ju matavimus. Bromkriptina geriu po pilna tablete. Gal siandien susimazins bent to vaisto kiekis

Oi kaip laukiam geru atsakymu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

O as jau vel isijauciau i nestuke.gif vaidmeni. Vis isivaizduoju, kad gimtadienio proga pamatysiu II nors tu ka doh.gif lotuliukas.gif Ir isskyru daug, kaip ir per nestuma. Jau turbut per daug isisvajojau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(TrioSSS @ 2012 05 04, 14:53)
Orchiduke ir mes labai laukiame naujienu  mirksiukas.gif
mergaites, turbut daug kas jau prisidejo, bet gal yra dar neprisidejusiu.. kiekvienas litas svarbus

Augustei

Skaiciau jau as siandien 15min.lt. O cia tikrai ne apgaule? nes neseniai skaiciau, kad sukciai taip pasipelnyti bando blush2.gif
Man sirdi tiesiog drasko del tokiu vaikuciu, negaliu ramiai ziureti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 05 04, 13:56)
Skaiciau jau as siandien 15min.lt. O cia tikrai ne apgaule? nes neseniai skaiciau, kad sukciai taip pasipelnyti bando  blush2.gif
Man sirdi tiesiog drasko del tokiu vaikuciu, negaliu ramiai ziureti  verysad.gif

ne tikrai neapgaule.. viena is mano pazistamu mamu padeda, tai mamai.. verysad.gif verysad.gif verysad.gif
pati pervedziau kiek galejau..

ir FB yra grupe apie Auguste sukurta..

Auguste
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TrioSSS: 04 gegužės 2012 - 14:00
QUOTE(TrioSSS @ 2012 05 04, 14:59)
ne tikrai neapgaule.. viena is mano pazistamu mamu padeda, tai mamai..  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
pati pervedziau kiek galejau..

ir FB yra grupe apie Auguste sukurta..

Auguste

verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti