QUOTE(*MONAMI* @ 2006 04 19, 09:29)

kai daug auginančių ir kiekviena rašo patarimus kaip ją prižiūrėti
Jasmin,susidėk savo gėlių foto į albumą,norim paspoksoti
labas, pati noriu pasigirti

, bet kad aš kaip šiais laikais nebūdinga neturiu skaitmeninio fotiko.Draugė turi bet kad mes abi tundros dar nemokam. Be to vakar persodinau savo abu kiškiakopūsčius tai dabar nuleipę, jokio grožio

Palaukit kai atsigaus gal jau išmoksim įdėti tai kad girsiuosi
Papildyta:
QUOTE(alvara @ 2006 04 20, 10:10)
Ir aš pasigirsiu, kad auginu jau treti metai šią gėlytę. Įdomi istorija buvo su ja . Pirkau Kaziuko mugėje iš labai simpatingos moterytės svogūnėlius, kurie buvo pavadinti "Meilės gėlė".

Labai jau įdomu buvo, kas išdygs. Kai klausiau, kaip ta gėlė atrodys, moterytė paslaptingai šypsojosi ir sakė-pasodink ir pamatysi. Įsivaizduojat kaip laukiau?

Kai išdygo, tai buvo dar nematyta gėlė, parduotuvėse dar tokiu pirkti nebuvo. Na o po pusmečio pamačiau tikrąjį jos pavadinimą-kiškiakopūstis, kuris skamba ne taip gražiai kaip mano , bet vis tiek man ši gėlytė labai graži.
Aš kaip ir emcia šią gėlytę ateinant žiemai nustoju lieti, nukerpu visus lapus ir pastatau kur tamsiau (kambary). Pavasary po truputį pradedu lieti ir ji vėl atsigauna. Turiu kelis vazonėlius. Kai noriu šių gėlių padovanoti draugams, tai maždaug dviejų metų senumo gėlę pavasarį iškasu, jau būna priaugę daug svogūnėlių. Iš vieno vazonėlio priaugusių svogūnėlių užtenka dviems naujiems vazonėliams. Na o taip patarė daryti ta moterytė, kuri pardavė man meilės sėklas.
va čia tai geras

Ir aš tada savo žiemai marinsiu, o tai vistiek jokio grožio iš tų kelių lapelių