Įkraunama...
Įkraunama...

Kiškiakopūstis

QUOTE(Aina @ 2006 04 25, 14:14)
radau lauke auganciu bordo kiskiakopusciu bigsmile.gif . viena sakele pabandziau israut blush2.gif . truktelejau ir issirove, su saknelem, bet jokiu svoguneliu nera schmoll.gif . ar taip gali buti? gal netikras? g.gif  ikisau iskart i zeme, nuleipo smarkiai, bet va po valandos atsigavo ir vel auga kaip auges blink.gif  tongue.gif  ax.gif  thumbup.gif  wub.gif

user posted image

cia labiau į kiškiakopūstį žaliais lapais panašus g.gif . Bet jis taip pat kaip bordo turi svogūnėlius o ne šakneles. Tiesa tie svogūnėliai ne tokie kaip pvz. tulpes, jie kitokie, pailgi ir man panašūs į supintą kasą, bet tikrai ne šaknelės. Čia pas tave kitoks, paaugink daugiau gal visai patiks 4u.gif
Atsakyti
Šitas auga lauke,o jau veisiasi kaip velnias,reikia labai apgalvotai pasodint,nes prilenda kur reikia ir nereikia.Ir pas jį nėra bulvyčių-tik šaknys...
Atsakyti
QUOTE(Fikuselis @ 2006 04 25, 20:21)
Šitas auga lauke,o jau veisiasi kaip velnias,reikia labai apgalvotai pasodint,nes prilenda kur reikia ir nereikia.Ir pas jį nėra bulvyčių-tik šaknys...

psio. nusprendziau. raunu lauk blush2.gif . vietoj jo sodinsiu avokada tongue.gif rolleyes.gif
Atsakyti
va mano abu kiškiai, dar truputį nuleipę po persodinimo
user posted image

http://images.bite.l...4fe551d21d2.jpg
Atsakyti
QUOTE(Jasmin @ 2006 04 27, 00:28)
user posted image

http://images.bite.l...4fe551d21d2.jpg

Ar bulvytes persodinai, ar visą seną šaknį su prilipusiomis bulvytės iš vieno vazonėlio į kitą persodinai?
Atsakyti
QUOTE(Jasmin @ 2006 04 27, 00:28)

bigsmile.gif kaip žalias įdomiai atrodo bigsmile.gif ,gaila,kad pervėlai susigriebiau doh.gif
o pas tave jos tokios mažos ar tu išdalinai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(alvara @ 2006 04 27, 08:03)
Ar bulvytes persodinai, ar visą seną šaknį su prilipusiomis bulvytės iš vieno vazonėlio į kitą persodinai?

persodinai kaip buvo kas sulipę tas sulipę - nedraskiau
Papildyta:
QUOTE(*MONAMI* @ 2006 04 27, 09:27)
bigsmile.gif kaip žalias įdomiai atrodo bigsmile.gif ,gaila,kad pervėlai susigriebiau doh.gif
o pas tave jos tokios mažos ar tu išdalinai ax.gif

jos pas mane ir nebuvo didelės, be to augo (kai persodinau pamačiau) gan suspaustoje žemėje (juknevičiaus žemės į gumulą susimušė), be to gal ir perlaisčiusi buvau. Jie dar nebuvo intensyviai augti pradėję kai aš juos persodinau, o dar persodinant ir po persodinimo nemažai lapų nugeibo.
Palauk kai paaugs įdėsiu kitą nuotrauką (jau išmokau).
Beje žalias kiškiakopūstis žydi baltais žiedeliais, forma tokia pati kaip bordo 4u.gif
Atsakyti
palauksim palauksim ax.gif gal ir man koks teks blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2006 04 27, 14:01)
palauksim palauksim ax.gif gal ir man koks teks blush2.gif

kitų metų palauksi?
Atsakyti
QUOTE(Jasmin @ 2006 04 27, 15:31)
kitų metų palauksi?

TAI AIŠKU mirksiukas.gif
Atsakyti
sutarta 4u.gif
Atsakyti
Nu gražūs tavo kiškiakopūsčiai,o tai gal pamanys kas kad pati lapus į slotas sudėjai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti