Labai gražūs visi darbeliai ir procesai
. Aš šiandien baigiau skirtuką knygai
QUOTE(Florestina @ 2012 05 15, 18:16)
Labai gražūs visi darbeliai ir procesai
. Aš šiandien baigiau skirtuką knygai
Labai dailus
Gavau siandien ireminta darba, tai pasirodau jusu teismui remeli, priimu belekokias kritikas, nes is ju mokaus ir kita karta stengsiuos padaryt kuo geriau
Mano nuomone pats remas per prabangus, ir kaip Uodegyte minejo, gal reikejo imt pacius paprasciausius sviesaus medzio.
Siaip ir fotografes is manes ne kokia, nelabai pavyko perteikt tikra vaizda.
Ireminti nameliai
Remas is arciau
Siaip ireminta mano nuomone neblogai, itempta gerai, gal galejo dar desine puse kiek patempt labiau, bet is esmes as buciau prasciau padarius
foto gana dideles, tad idedu tik nuorodas
Ireminti nameliai
Remas is arciau
Siaip ireminta mano nuomone neblogai, itempta gerai, gal galejo dar desine puse kiek patempt labiau, bet is esmes as buciau prasciau padarius
QUOTE(Katu @ 2012 05 15, 19:22)
Gavau siandien ireminta darba, tai pasirodau jusu teismui remeli, priimu belekokias kritikas, nes is ju mokaus ir kita karta stengsiuos padaryt kuo geriau
Mano nuomone pats remas per prabangus, ir kaip Uodegyte minejo, gal reikejo imt pacius paprasciausius sviesaus medzio.
nu nerealus remelis
vis paziuriu ir seile varvinu
QUOTE(Katu @ 2012 05 15, 19:22)
Man tai labai labai
QUOTE(Katu @ 2012 05 15, 19:36)
Tai sakot, baigt gailet tu 130 usd?
Vis sazine grauzia, kad tiek suplojom
Cia pusiau i tema, bet kam nesiska prancuziski mazgeliai, galima va sitaip pasipraktikuot ir turet nebloga dekoracija. Foto ne mano, is
Cia pusiau i tema, bet kam nesiska prancuziski mazgeliai, galima va sitaip pasipraktikuot ir turet nebloga dekoracija. Foto ne mano, is
grazu,bet atsbostu taip mazginti
Katu - nugi labai viskas dera puikiai
Rėmas galbūt galėtų būti kiek plonesnis idealiu atveju. Bet šiaip jis puikiai papildo darbą, ir tikrai su paprastu mediniu vaizdas būtų buvęs daug prastesnis.
QUOTE(Katu @ 2012 05 15, 16:22)
Gavau siandien ireminta darba, tai pasirodau jusu teismui remeli, priimu belekokias
pasakiskai grazu!ir labai dera su nameliais,ir atskirai rema paemus be galo graziai atrodo
QUOTE(Uodegyte @ 2012 05 15, 15:12)
1 variantas pervadint lietuviskom raidem,kitas padet ant darbalaukio,is aplanko,arba kartais ismeta lentele,spaudi ne,ar kazka panasaus .ir tada atsidaro.
Ir pervardinau, ir ant darbalaukio padėjau, bet nieko
QUOTE(Dantiste @ 2012 05 15, 15:47)
gal su PCstitch reik atidarinėt? gal failas ne .xsd, o .pat?
arba tada su pattern viewer peržiūrėt. man paskutiniu metu pradėjo neveikt, kažkaip susekė, kad nulaužta, pradėjo dėl licenzijos aiškint, bet perinstaliavau ir vėl veikia
arba tada su pattern viewer peržiūrėt. man paskutiniu metu pradėjo neveikt, kažkaip susekė, kad nulaužta, pradėjo dėl licenzijos aiškint, bet perinstaliavau ir vėl veikia
Ne, failas xsd..
Niekaip nepavyksta
Papildyta:
Ir dar, mergaitės, sesuo nori tokį siuvinėti, bet nerandu, kad būtų parašyta kokie siūlai naudoti (įtariu, kad DMC, bet noriu pasitikslinti)

QUOTE(cindy @ 2012 05 15, 23:22)
Ir pervardinau, ir ant darbalaukio padėjau, bet nieko
Ne, failas xsd..
Niekaip nepavyksta

Papildyta:
Ir dar, mergaitės, sesuo nori tokį siuvinėti, bet nerandu, kad būtų parašyta kokie siūlai naudoti (įtariu, kad DMC, bet noriu pasitikslinti)
Ne, failas xsd..
Niekaip nepavyksta
Papildyta:
dimensions rinkinio siulai,konverteris i dmc 1 psl.
QUOTE(Uodegyte @ 2012 05 15, 21:55)
dimensions rinkinio siulai,konverteris i dmc 1 psl.
Ačiū