Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 119 tema

Labai gražūs visi darbeliai ir procesai wub.gif . Aš šiandien baigiau skirtuką knygai

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2012 05 15, 18:16)
Labai gražūs visi darbeliai ir procesai wub.gif . Aš šiandien baigiau skirtuką knygai

Labai dailus wub.gif
Atsakyti
Gavau siandien ireminta darba, tai pasirodau jusu teismui remeli, priimu belekokias kritikas, nes is ju mokaus ir kita karta stengsiuos padaryt kuo geriau smile.gif Mano nuomone pats remas per prabangus, ir kaip Uodegyte minejo, gal reikejo imt pacius paprasciausius sviesaus medzio.
Siaip ir fotografes is manes ne kokia, nelabai pavyko perteikt tikra vaizda.

Ireminti nameliai

Remas is arciau

Siaip ireminta mano nuomone neblogai, itempta gerai, gal galejo dar desine puse kiek patempt labiau, bet is esmes as buciau prasciau padarius biggrin.gif

foto gana dideles, tad idedu tik nuorodas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katu: 15 gegužės 2012 - 17:23
QUOTE(Katu @ 2012 05 15, 19:22)
Gavau siandien ireminta darba, tai pasirodau jusu teismui remeli, priimu belekokias kritikas, nes is ju mokaus ir kita karta stengsiuos padaryt kuo geriau smile.gif Mano nuomone pats remas per prabangus, ir kaip Uodegyte minejo, gal reikejo imt pacius paprasciausius sviesaus medzio.
Siaip ir fotografes is manes ne kokia, nelabai pavyko perteikt tikra vaizda.

nu nerealus remelis bigsmile.gif ,labai tinka thumbup.gif tikrai labai skoningai ax.gif

vis paziuriu ir seile varvinu hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 15 gegužės 2012 - 17:32
QUOTE(Katu @ 2012 05 15, 19:22)
Siaip ireminta mano nuomone neblogai, itempta gerai, gal galejo dar desine puse kiek patempt labiau, bet is esmes as buciau prasciau padarius biggrin.gif
foto gana dideles, tad idedu tik nuorodas

Man tai labai labai wub.gif
Atsakyti
Tai sakot, baigt gailet tu 130 usd? biggrin.gif Vis sazine grauzia, kad tiek suplojom lotuliukas.gif

Cia pusiau i tema, bet kam nesiska prancuziski mazgeliai, galima va sitaip pasipraktikuot ir turet nebloga dekoracija. Foto ne mano, is Esty

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2012 05 15, 19:36)
Tai sakot, baigt gailet tu 130 usd? biggrin.gif Vis sazine grauzia, kad tiek suplojom  lotuliukas.gif

Cia pusiau i tema, bet kam nesiska prancuziski mazgeliai, galima va sitaip pasipraktikuot ir turet nebloga dekoracija. Foto ne mano, is

grazu,bet atsbostu taip mazginti lotuliukas.gif
Atsakyti
Katu - nugi labai viskas dera puikiai wub.gif Rėmas galbūt galėtų būti kiek plonesnis idealiu atveju. Bet šiaip jis puikiai papildo darbą, ir tikrai su paprastu mediniu vaizdas būtų buvęs daug prastesnis.
Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2012 05 15, 16:22)
Gavau siandien ireminta darba, tai pasirodau jusu teismui remeli, priimu belekokias

pasakiskai grazu!ir labai dera su nameliais,ir atskirai rema paemus be galo graziai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2012 05 15, 15:12)
1 variantas pervadint lietuviskom raidem,kitas padet ant darbalaukio,is aplanko,arba kartais ismeta lentele,spaudi ne,ar kazka panasaus .ir tada atsidaro.

Ir pervardinau, ir ant darbalaukio padėjau, bet nieko doh.gif

QUOTE(Dantiste @ 2012 05 15, 15:47)
gal su PCstitch reik atidarinėt? gal failas ne .xsd, o .pat?
arba tada su pattern viewer peržiūrėt. man paskutiniu metu pradėjo neveikt, kažkaip susekė, kad nulaužta, pradėjo dėl licenzijos aiškint, bet perinstaliavau ir vėl veikia blush2.gif

Ne, failas xsd..

Niekaip nepavyksta doh.gif doh.gif
Papildyta:
Ir dar, mergaitės, sesuo nori tokį siuvinėti, bet nerandu, kad būtų parašyta kokie siūlai naudoti (įtariu, kad DMC, bet noriu pasitikslinti) ax.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2012 05 15, 23:22)
Ir pervardinau, ir ant darbalaukio padėjau, bet nieko doh.gif 
Ne, failas xsd..
Niekaip nepavyksta doh.gif  doh.gif
Papildyta:
Ir dar, mergaitės, sesuo nori tokį siuvinėti, bet nerandu, kad būtų parašyta kokie siūlai naudoti (įtariu, kad DMC, bet noriu pasitikslinti) ax.gif

dimensions rinkinio siulai,konverteris i dmc 1 psl.
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2012 05 15, 21:55)
dimensions rinkinio siulai,konverteris i dmc 1 psl.

Ačiū 4u.gif
Atsakyti