Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 119 tema

QUOTE(Pucckaa @ 2012 05 14, 13:26)
Sveikos, padekite surasti DMC siula Nr 358, net nzn kokia spalva turi but... g.gif

Kad DMC paletej nera 358 spalvos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pucckaa @ 2012 05 14, 13:26)
Sveikos, padekite surasti DMC siula Nr 358, net nzn kokia spalva turi but... g.gif

dmc paleteje nera tokios.

anchor siulai turi 358

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 14 gegužės 2012 - 12:05
As irgi matau kad nera, bet aiskiai parasyta: DMC siulai!!! O gal schema kokia senoviska, negali buti, kad siulu numeriai keistusi?
Atsakyti
QUOTE(Pucckaa @ 2012 05 14, 13:17)
As irgi matau kad nera, bet aiskiai parasyta: DMC siulai!!! O gal schema kokia senoviska, negali buti, kad siulu numeriai keistusi?

Žinok, man yra taip buvę, kad vietoj DMC nurodytas Anchor siūlas. Su Margaret Shery katėm, kadangi dariau RR žaidimui ne sau- tai pasirinkau kitą paveikslėlį.
Atsakyti
QUOTE(Pucckaa @ 2012 05 14, 15:17)

parodyk schemute

per radikal.ru ,nuoroda tik nuokopijuok
Atsakyti
Neturiu schemos kompe ir scanerio irgi, bandysiu priderint, aciu uz pagalba...
Atsakyti
QUOTE(Pucckaa @ 2012 05 14, 14:17)

Yra kelios spalvos, kurių nebegamina, bet tokios 358 tarp jų neradau. gal schemoj klaida, gal ten koks 368 turi būt g.gif
Atsakyti
Sveikos, darbštuolės 4u.gif
Ateinu pas jus su pirmu savo darbeliu, dar neplautu ir nerėmintu smile.gif
Turbūt būsiu susirgus siuvinėjimu wub.gif foto nekokybiška, bet geriau fotkint nemoku smile.gif
user posted image
Dabar esu nusižiūrėjus nesenai čia matytus meškius siuvinėt arba kažką iš fėjų wub.gif
Ir noriu jūsų paklaust, susiradau meškių spalvotą schemą, tai turbūt geriausiai neštis kur nors spalvotai atsispausdint? nes pas mane nespalvotas spausdintuvas..
Ir dar, kaip jūs atsirenkat fėjom karoliukus? Pagal tuos numeriukus gal kur būna karoliukų pirkt? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mila* @ 2012 05 14, 17:09)
Turbūt būsiu susirgus siuvinėjimu wub.gif  foto nekokybiška, bet geriau fotkint nemoku smile.gif

Dabar esu nusižiūrėjus nesenai čia matytus meškius siuvinėt arba kažką iš fėjų wub.gif
Ir noriu jūsų paklaust, susiradau meškių spalvotą schemą, tai turbūt geriausiai neštis kur nors spalvotai atsispausdint? nes pas mane nespalvotas spausdintuvas..
Ir dar, kaip jūs atsirenkat fėjom karoliukus? Pagal tuos numeriukus gal kur būna karoliukų pirkt? 4u.gif

Labai puikus pirmasis darbelis wub.gif
Ir sveika prisijungus į "ligonių" klubą thumbup.gif drinks_cheers.gif

Manau, kad spalvotai spausdint reikėtu g.gif
Karoliukus atsirenkam pagal numerius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mila* @ 2012 05 14, 17:09)
Turbūt būsiu susirgus siuvinėjimu wub.gif  foto nekokybiška, bet geriau fotkint nemoku smile.gif

o is kur schema trauket,darbas tikrai ispudingas,tik neaisku kodel viena spalva nesuderinta,ties mazylio galva,ir motinos veidu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 14 gegužės 2012 - 15:31
QUOTE(Dandelion fuzz @ 2012 05 13, 18:22)
Liko tik fonas ir BS  4u.gif   ..aišku dar išplauti, išlyginti ir įrėminti...

mmmm.... groooožis wub.gif

QUOTE(Uodegyte @ 2012 05 13, 18:53)
kazkada diskutavome apie afrikietes triptika,pamaciau ir nustebau.nuotrauka kuria rodziau,ir sakiau kad ji baisi,tai buvo siuvineta su siuvimo siulais   doh.gif
o su siuvinejimo siulais galutinis variantas visai puikus  rolleyes.gif

pritariu drinks_cheers.gif su siuvinėjimo siūlais darbelis nerealus!

QUOTE(mila* @ 2012 05 14, 16:09)

smagu, kad vis daugiau "susirgusių" thumbup.gif biggrin.gif
darbelis puikus thumbup.gif tik man į akis krenta viena spalvytė, kuri mano manymu nelabai tinka, aš rinkčiausi kitą atspalvį

aš vis dar briedžius siuvinėju biggrin.gif padariau pertraukėlę ir per kelias dienas dar vieną metrikutį išsiuvinėjau smile.gif vėliau parodysiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausryte.b: 14 gegužės 2012 - 15:29
QUOTE(Uodegyte @ 2012 05 14, 15:22)
o is kur schema trauket,darbas tikrai ispudingas,tik neaisku kodel viena spalva nesuderinta,ties mazylio galva,ir motinos veidu.

Man kazkaip irgi atrodo, kad galva vaiko deformuota. Ši schema Artecy , buvau iš tokios pat ligonės kažkada gavus, kai nežinojau, jog galima ir internete susirast..
Atsakyti