Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 119 tema

QUOTE(Uodegyte @ 2012 05 21, 12:46)

Labai skoningai parinktas rėminimas-tiek mergelei, tiek laiviukui. Gaila, kad mergiotė nelimpa, man kaip tik ji simpatulka.

QUOTE(P.Sh. @ 2012 05 21, 21:31)
Mano paskutinis. Galvojau sau pasiliksiu, bet labai tiko rpie lopšelio grupės pavadinimo, tai paliksiu jai atminimui:

Labai gražų grupės akcentą turės lopšeliniokai thumbup.gif

QUOTE(ausryte.b @ 2012 05 21, 21:35)
pasirodau ir aš su naujausiu:

Puikus metrikas thumbup.gif , rėmelis labai tinkamas atrodo, įtariu foto neatskleidžia viso jo grožio.
Atsakyti
O kiek darbelių naujų bigsmile.gif Ir visi vienas už kitą gražesni, spalvingesni smile.gif Neišskirsiu nė vieno, nes visi gražūs ir įdomūs bigsmile.gif

Ar aš nemoku iš čia parsisiųsti, ar kas čia dabar yra? unsure.gif doh.gif

http://ifolder.ru/29954401
http://ifolder.ru/29954576

turi būti žurnalai kaip supratau smile.gif

Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2012 05 22, 01:19)
Ar aš nemoku iš čia parsisiųsti, ar kas čia dabar yra? unsure.gif  doh.gif 

Rašo, kad limitai išnaudoti, reikia pabandyti vėliau.
Atsakyti
Abu zuikučiai, tiek Saulės, tiek Kristupo MIELI,ŠILTI wub.gif
Atsakyti
Pasirodau su metrikiuku 4u.gif
user posted image
Atsakyti
sveikos,
Uodegyt, puikus rėminimas, su laiveliu man iš vis labai labaiiiiii wub.gif wub.gif

kiškučiai labai dailūs ir įrėminti gražiai, šaunuolės, mergaitės thumbup.gif
Atsakyti
Uodegyte,nu labai labai man ta mergyte...reminimas thumbup.gif Siltas mielas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2012 05 22, 07:40)
Rašo, kad limitai išnaudoti, reikia pabandyti vėliau.

nifiga biggrin.gif visada reikia spausti На данный момент иностранный трафик у этого файла превышает российски, Нажмите сюда,чтобы перейти к выбору рекламодателей.

poto kitame psl spaudziat bet kuria reklama,laukiat .. sekundziu,kitame psl suvedat skaicius,ir poto скачатью

QUOTE(jurginėlis @ 2012 05 22, 09:47)
sveikos,
Uodegyt, puikus rėminimas, su laiveliu man iš vis labai labaiiiiii wub.gif  wub.gif

QUOTE(Klajokle @ 2012 05 22, 10:55)
Uodegyte,nu labai labai man ta mergyte...reminimas  thumbup.gif  Siltas mielas  wub.gif

biggrin.gif dekui labai
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2012 05 22, 09:30)
nifiga  biggrin.gif visada reikia spausti На данный момент иностранный трафик у этого файла превышает российски, Нажмите сюда,чтобы перейти к выбору рекламодателей.

Pirmą kartą ant tokio puslapio papuoliau, kur neradau kaip parsisiųsti doh.gif Ačiū ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2012 05 22, 11:38)
Pirmą kartą ant tokio puslapio papuoliau, kur neradau kaip parsisiųsti doh.gif  Ačiū ax.gif

siuo patogu siustis,kaip ir dump.ru ,nera limito siuntimuisi kaip tarkim deposit ,ar failai.lt.
Atsakyti
Sveikos mergaites,
Turiu klausimuka. Reikia issiuvineti uzrasa ant ranksluoscio, bet kaip padaryti, kad kitoje puse graziai tie siulai atrodytu? ar siuvinet ant aidos ir tada prisiuti? ar ta kita puse kaip nors kitaip galima paslepti? kaip geriau padaryti?
Atsakyti
Va...subalansuota mano sodybai smile.gif

user posted image

Daugiau galima rasti čia
Atsakyti