Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 119 tema

QUOTE(zundyte @ 2012 05 23, 19:57)
jis vadinasi ne matinis ,o antirefleksinis,nu ir tikrai jis neblizga ,bent jau tikrai ne tiek kiek paprastas  thumbup.gif ,aišku kaina nemaža ,bet man asmeniškai jau geriau sumokėt ,ir žiūrėt į paveikslą žmoniškai ,nei paskui ieškot kampo ,kad vaizdas matytųsi doh.gif  ,juk siuvinėjam ilgai ir daug pastangų įdedam ,tai dėt bet kokį stiklą jau kaip ir gaila būtų ax.gif

Nu tu matai, o as galvojau kad kaip tik tas antirefleksinis labiau blizga, ir visada rinkdavausi paprasta... doh.gif Gerai, dabar kai reminsiu, uzsakysiu sita. Zinoma, kai tiek darbo ir laiko idedi, reikia daryt gerai iki galo. Nu bet mergaites ir nepigus tas musu pomegis g.gif Ir kuo toliau, tuo brangesnis darosi... Bet gi neisivaizduoju ka veikciau vakarais be siuvinio biggrin.gif Mezgu dar, skaitau, bet kai atsisedu i savo foteli, kojos jau pacios susiriecia i poza, patogiausia siuvinejimui lotuliukas.gif
Atsakyti
Del stiklo - man kur reminau tuos namelius, idejo kazkoki masterpiece, tai gal cia ir butu tas kazkoks antirefleksinis. Jis brangesnis, bet MB grizes paziurejo ir iskoliojo, kad sumokejom uz stikla, o jo neidejo, tad isvada, kad jo beveik nesimato. siek tiek atspindi sviesa, bet tikrai maziau, nei kiti paveikslai. Plius kiek supratau, tas stiklas apsaugo ir siulus nuo blukimo bei pati audini.
Atsakyti
QUOTE(lauramedis @ 2012 05 23, 21:56)
Nu bet mergaites ir nepigus tas musu pomegis g.gif Ir kuo toliau, tuo brangesnis darosi... Bet gi neisivaizduoju ka veikciau vakarais be siuvinio  biggrin.gif

galima sakyt,brangus,nes gi ir siūlai ir siuvinėjimo medžiaga ir rinkiniai dabar žiauriom kainom ,,nu bet manau ,kad ir dar brangesnių yra,kad ir tas dekupažas,...viskas dabar brangu ,bet gerų emocijų ir palaimos,ramybės už dyką negausi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2012 05 24, 08:57)
viskas dabar brangu ,bet gerų emocijų ir palaimos,ramybės už dyką negausi wub.gif

tiksliai pasakyta drinks_cheers.gif
Atsakyti
O aš manau, kad pavyzdžiui galutinė viso darbo kaina yra kaip tik per pigi... ax.gif Kai pasižiūri į pieštus paveikslus, tai o vaikyti kokios kainos ohmy.gif O juk paskirtis darbo tokia pati - puošti sieną dažniausiai. Darbo į siuvinėjimą įdėta žymiai daugiau, plius rėminimas... O piešti, tai tep lep ir yra, o prašo baisinių pinigų ir kartais nėra į ką žiūrėti ax.gif Nors apskritai menas, koks jis bebūtų, yra brangus ax.gif
Atsakyti
Man be stiklo rėminti paveikslai tokios "piguškės". Bandžiau pora kartų - tikrai schmoll.gif
Atsakyti
Seniai buvau užsukus, bet dabar ateinu pasirodyt su savo paskutiniu darbeliu. ax.gif Pradžioj labai kažkaip nenoriai jį siuvinėjau, bet kai prisėdau tai pagaliau pribaigiau, liko tik įrėmint bigsmile.gif Rezultatu esu patenkinta tongue.gif
user posted image
Atsakyti
Mmmm kaip skanu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Villy @ 2012 05 24, 19:44)
Seniai buvau užsukus, bet dabar ateinu pasirodyt su savo paskutiniu darbeliu.  ax.gif Pradžioj labai kažkaip nenoriai jį siuvinėjau, bet kai prisėdau tai pagaliau pribaigiau, liko tik įrėmint  bigsmile.gif Rezultatu esu patenkinta  tongue.gif

Labai labai wub.gif O kokios tikroviškos bigsmile.gif
Atsakyti
Villy bigsmile.gif ...kaip gražu, labai patiko
Atsakyti
Man irgi labai patiko uogytės smile.gif
Atsakyti
Ačiū už komplimentus blush2.gif
Atsakyti