Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 119 tema

Labai dėkui , mergikės 4u.gif 4u.gif 4u.gif nemelavau, kai ankščiau sakiau, kad visai nieko atrodo kadagiuks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2012 06 04, 11:20)
Labai dėkui , mergikės 4u.gif  4u.gif  4u.gif  nemelavau, kai ankščiau sakiau, kad visai nieko atrodo kadagiuks biggrin.gif

Darbelis tikrai gražus, bet truputį norėčiau įsikište ne į temą. Tai ne kadagys, o Pajūrinė zunda. Taip jis atrodo gamtoje.
user posted image

Palyginimui kadagys:
user posted image
Atsakyti
Dėkui už įvestą aiškumą...žinojau, kad tas augalas vadinasi kitaip, nes gyvai man teko matyt jį tik floristikos parduotuvėse,nors dabar galvoju, kad lygtais ir mačiau pajūry g.gif o kadangi jis badosi ir močiučių darželiuose turbūt neaptinkamas, todėl apsistojau ties "kadagiuks" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2012 06 04, 11:48)
Dėkui už įvestą aiškumą...žinojau, kad tas augalas vadinasi kitaip, nes gyvai man teko matyt jį tik floristikos parduotuvėse,nors dabar galvoju, kad lygtais ir mačiau pajūry  g.gif o kadangi jis badosi ir močiučių darželiuose turbūt neaptinkamas, todėl apsistojau ties "kadagiuks" biggrin.gif

Jis yra retas augalas, įrašytas į Raudonąją knygą.
Atsakyti
Sobieska, tiesiog SUPER! Man ta zydra pilkuma labai labai patinka wub.gif
Atsakyti
Labas merginos, dingo nurodymai is 1os zinutes, kaip ikelti paveikslelius... per kur keliat db?
Atsakyti
QUOTE(A-Z @ 2012 06 04, 18:52)
Labas merginos, dingo nurodymai is 1os zinutes, kaip ikelti paveikslelius... per kur keliat db?

Kaip supratau, ten kažkas su ta programa atsitiko.
Atsakyti
user posted image

atrodo pavyko 4u.gif

Problema man tokia - issiuvinejau sita medi, db liko tik zvyneliai. bandziau 3 variantus, niekaip nenusprendziu kaip siuvineti, ar su melynais viduriukais, ar su karoliukais viduriuke... zodziu skelbiu balsavima, patarkite, pasisakykite, kaip kam graziau. beje isivaizduoju, kad cia a la obelis turetu buti, bet kai zydejo, paziurejau, tai viduriukai nei melyni, nei zydri, tokios gelsvos piesteles ir kuokeliai ar kaip juos pavadinti lotuliukas.gif

taip pat gal turite patarimu-komentaru, kaip siuvineti tuos zvynus, buciau dekinga 4u.gif db prisiuvau su permatomu siulu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo A-Z: 04 birželio 2012 - 19:09
Pasirodau su metrikiuku 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Sobieska - labai gražu!
Atsakyti
QUOTE(A-Z @ 2012 06 04, 21:00)
Problema man tokia

O tai čia kur žvyneliais siuvinėta, tai Tavo pabandymai? Ar is interneto?

QUOTE(*Radvileee @ 2012 06 04, 21:25)
Pasirodau su metrikiuku 4u.gif

Oho, koks milžiniukas gimė thumbup.gif Mielas metrikiukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(A-Z @ 2012 06 04, 21:00)
atrodo pavyko 4u.gif

taip pat gal turite patarimu-komentaru, kaip siuvineti tuos zvynus, buciau dekinga 4u.gif  db prisiuvau su permatomu siulu.

zinok schema turiu,bet nemaniau kad siuvinejasi taip idomiai su zvyneliais thumbup.gif turbut gal reikalaujami tie karoliukai g.gif bet kas juos ten iziures,o pagal originalu tai tie rusvi zvyneliai graziai atrodo,nepatiko ar tiesiog neturejai tokios spalvos ax.gif

paziurejau i schema ,tu neturi zvyneliu siuvineti ju pilnumoj,ta prasme neuzpildant pilnai apskritimu,siuvineti zvynelius kur yra pazymeta,siuvinejasi zvynelis kartu su karoliuku.o vietoj geltonu zvyneliu,patarciau det baltus ,ir palikti vietos apskritimo linijai mirksiukas.gif tavo atveju turetu gautis kaip ziedai,o cia truputi abstraktus paveikslas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 04 birželio 2012 - 22:32