Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 119 tema

QUOTE(Meka @ 2012 05 30, 14:38)
Sveikos mergaites... seniai nesilankiau.. bet atejau pasidziaugti kad uzbaigiau savo

isivaizduoju,kaip paciai igriso i jas tiek laiko ziureti bigsmile.gif man taip irgi visada buna lotuliukas.gif bet,patikek,rezultatas atperka visas kancias thumbup.gif
o vilkas pilkas ant beveik lino(ar kaip ten ta medziaga vadinasi lotuliukas.gif issiuvinetas blink.gif respektas!
Atsakyti
QUOTE(Ryziuks @ 2012 05 30, 22:14)
Sveikos, merginos  4u.gif

karts nuo karto ir aš paimu adatą į rankas, tai atėjau pasirodyt su paskutiniu, bet dar neįrėmintu darbeliu  ax.gif

Koks tikroviskas vilkas, nuostabus darbelis 4u.gif
Atsakyti
Negaliu atsigrožėt HEADu, lauksiu įrėminto. smile.gif
Papildyta:
Gražus vilkas smile.gif
Atsakyti
Va.... smile.gif

user posted image

Čia
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2012 06 03, 14:39)
Va.... smile.gif

Labai labai grazu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2012 06 03, 13:39)
Va.... smile.gif

Ar bus dar kas jiems į kompaniją? Labai gražus dizainas. Primink- kas čia per "monas" ax.gif
Atsakyti
Sobieska, nuostabus nuostabus kadagys wub.gif Turiu pasakyti, senokai jau nemačiau šitaip man patikusio darbo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2012 06 03, 21:09)
Sobieska, nuostabus nuostabus kadagys wub.gif Turiu pasakyti, senokai jau nemačiau šitaip man patikusio darbo  rolleyes.gif

Kaip malonu, be galo malonu wub.gif , jeigu taip... biggrin.gif Ačiū 4u.gif

rasiux, be abejo, kad bus pildoma kompanija, tik lėtesniais tempais-vasara kaip ne kaip jau rolleyes.gif ...ačiū 4u.gif ...čia iš V.Enginger repertuaro, berods Dantistė buvo taikliai pakomentavusi mano kažkada įkeltą kadagio procesą

Reciuka, dėkoju aciuks.gif
Atsakyti
Sobieska labai grazu, ir remelis labai dera 4u.gif
Atsakyti
Sobieska, nu darbelis tai vertas paciu geriausiu ivertinimu. Nezinau ar dar kada idealiau atrodys kadukys. 4u.gif
Atsakyti
Sobieska lb grazu wub.gif
Atsakyti
Prisidedu prie pagyru Sobieskai. thumbup.gif
Atsakyti