Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažas

QUOTE(L'amour @ 2013 04 23, 20:23)
Gal kuri galite patarti kaip pasidaryti tas bronzines akis,  man visiškai neaišku.- pavyzdys čia Makiazas


Kodėl tau neaišku? Ten juk žingsnis po žingsnio parodyta viskas.
Žiūrėk kas kiekvienoj nuotraukoj pridedama i akiai ir koks šepetėlis su parinkto produkto spalva.
Atsakyti
Sveikos, norėjau paklausti, kokie skaistalai ir/ar kitos veido modeliavimo priemonės tiktų, kai oda yra įdegusi, plaukai juodi, akys melsvos ax.gif Niekada nesu naudojusi skaistalų ar nesu bandžiusi modeliuoti veido, tačiau labai norėčiau išmokt pasiryškint skruostikaulius, kad ryškesni būtų, ale modeliško veido tipo biggrin.gif Susiaurinti veidą truputį. Jei žinočiau, kokių spalvų dairytis, tada jau video pamokėlėm išmokčiau ir pasimodeliuot, bet va, kad nueini į parduotuvę ir akys raibsta nuo skaistalų, bronzatų ir kitų tokio ti[po priemonių gamos: nuo šokoladinių iki ryškiai rožinių, net nežinau, nuo ko ir pradėti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Violetisimo @ 2013 06 02, 23:11)
Sveikos, norėjau paklausti, kokie skaistalai ir/ar kitos veido modeliavimo priemonės tiktų, kai oda yra įdegusi, plaukai juodi, akys melsvos ax.gif

Jei pirmą kartą viską perkate, tai geriausiai būtų nueiti į bet kurią kosmetikos priemonių parduotuvę, kurioje yra konsultantės ir tiesiog paklausyti jų patarimų ir pasibandyti kelis variantus.
Bronzinės pudros dažniausiai būna įvairių atspalvių, nuo šviesesnio iki tamsesnio, jums tereikia pasirinkti, kuris tamsumas tinkamiausias. Guerlain bronzantai turi ypatingai daug spalvų pasirinkimų, bet kaina kandžiojas. Tas pats Clarins'as turi kelis atspalvius
user posted image
Nu ir įvairūs kiti gamintojai. Bet spalva dar ne viskas, bronzantų būna įvarių: matinių, blizgių, su pavieniais blizgučiais ir kt., taip kad geriausiai pasibandžius pirmą kartą pirkti, o vėliau pati suprasite kokį efektą norite išgauti.
Sako, kad persikiniai skaistalai tinka visoms ir aš su tuo sutikčiau, nes jie patys neutraliausi ir universaliausi. Įdegusiai odai tinkamai bronziniai atspalviai.
Atsakyti
QUOTE(Violetisimo @ 2013 06 02, 22:11)

Man geriausios kontūravimo priemonės yra Sleek contour kit paletė, o skaistalai Benefit shugarbomb. As taip pat dar tik mokausi konturuoti veida, bet su šiomis priemonemis gaunasi geriausiai.

user posted image
user posted image
Atsakyti
Ka patartumete/ka naudojate po antakiu ir vidiniam kampuciui pasviesinti?
Kokius seselius/piestuka? smile.gif

Atsakyti
Grazu? smile.gif

http://www.youtube.c...h?v=hEdVFjxCzHc

Pirmakart matau tokia pudros uzdejimo technika.
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2013 07 12, 22:35)
Pirmakart matau tokia pudros uzdejimo technika.

Iš tos pačios serijos: Elena Krygina
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2013 07 12, 22:29)
Iš tos pačios serijos: Elena Krygina

Aha, Krygina zinau irgi, ziniu ji turi, ir patarimu neblogu pasako, bet man jos video nelabai malonu ziureti nes man nepriimtina jos kalbejimo maniera, kazkokio pasikelimo nemazai, tokia salta ji man, gruboka.... blush2.gif
Atsakyti
Gal galite padėti man vienu klausimu- RIEBI ODA.
Nebežinau ka daryti su odos blizgsiu.
Makiažui naudoju MUFE All mat pagrindą, tada tepu MUFE Mat Velvet pudrą ir galiausiai HD pudra ir vistiek po kelių valandų oda pradeda blizgėti, prieš dedant pagrindą, dar odą sudrėkinu toniku.
KĄ DARYTI???
Išanksto dėkoju už patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(just...me @ 2013 07 26, 16:11)
Gal galite padėti man vienu klausimu- RIEBI ODA.
Nebežinau ka daryti su odos blizgsiu.
Makiažui naudoju  MUFE All mat pagrindą, tada tepu MUFE Mat Velvet pudrą ir galiausiai HD pudra ir vistiek po kelių valandų oda pradeda blizgėti, prieš dedant pagrindą, dar odą sudrėkinu toniku.
KĄ DARYTI???
Išanksto dėkoju už patarimus  4u.gif

Man atai atrodo,kad nieko labai neimanoma padaryti.beje,zinau,kad yra serveteles riebalams sugerti,man rodos chanel rolleyes.gif valandai tikrai padeti turetu..
Atsakyti
Ne tik chanel, yra ir kitu kompaniju siulanciu mirksiukas.gif Man labai patinka tos serveteles wub.gif
Atsakyti
Visai gerai padeda tam kartui ir paprasciausios popierines nosinaites,serveteles ar tiesiog tualetinis popierius.
Atsakyti