Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys/šeimos NR. 17,

QUOTE(*Madmozela* @ 2012 05 15, 14:20)
Gal kas galit pakomentuoti  blush2.gif gimus  vaikui pagal pajamas mums priklausytu socialine pasalpa,bet as turiu buta( tevai padovanojo) ,i teise gauti pasalpa randu toki sakini 1. nuosavybės teise turimo turto vertė neviršija turto vertės normatyvo;

Koks tas normatyvas ir kaip jis apskaiciuojamas  blush2.gif

http://www.socmin.lt...php?-1170306460
ten pat yra ir apie normatyvus.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 05 15, 13:30)

Skaiciau,tai as vat ir zalia nelabai suprantu,cia skaitosi 1 asmeniui 60kv o visiems likusiems seimos nariams po 15kv kiekvienam turi tekti? nieko nesupratau tame doh.gif doh.gif
Atsakyti
Jei kam įdomu, mačiau berods Respublikoj straispnį, kad www.namudarzelis.lt nemokamai prižiūrės vaikus šeimų, kurių pajamos nedidelės. Visai neblogai, sakyčiau, šeimoms, kurios sunkiai verčiasi.
Atsakyti
Gavau si menesi alimentus uz 7men.ir geguzi neturejau gauti soc paramos,bet gavau,nors nesu net dokumentu susitvarkius.ka dabar man reiktu daryti?
Atsakyti
QUOTE(Jaltute4 @ 2012 05 15, 16:44)
Gavau si menesi alimentus uz 7men.ir geguzi neturejau gauti soc paramos,bet gavau,nors nesu net dokumentu susitvarkius.ka dabar man reiktu daryti?

O kada tvarketes paskutini karta dokumentus?
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 05 15, 16:09)
O kada tvarketes paskutini karta dokumentus?

vasari.as jau ir su soc.darbuotoja kalbejau vakar,kad negausiu.turejau tik birzeli tvarkytis.
Papildyta:
Nes mano pajamos si men.1400lt.tai si men.isvis nieko neturejau gaut.net nesitvarkiau vaiko pinigu,kai jam suejo 2metukai.bet gavau net nesitvarkius.
Atsakyti
QUOTE(prabegom123 @ 2012 05 15, 08:48)
Norejau dar paklausti,jeigu  nebegaunu soc.pasalpos del turto vertes, tai sausi maisto daviniai ir mokinio krepselio tai pat negausim, ar cia nuo pajamu skaiciuojasi ir kaip su nemokomamu maitinimu mokykloj? Esu daugiavaike mama.

Gal galit kas atsakyti i sita klausima, aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaltute4 @ 2012 05 15, 17:20)
vasari.as jau ir su soc.darbuotoja kalbejau vakar,kad negausiu.turejau tik birzeli tvarkytis.
Papildyta:
Nes mano pajamos si men.1400lt.tai si men.isvis nieko neturejau gaut.net nesitvarkiau vaiko pinigu,kai jam suejo 2metukai.bet gavau net nesitvarkius.

netaip perkaičiau, tai mano atsakymas nebetinka. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ibi patria, ubi bene!: 15 gegužės 2012 - 18:53
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 05 14, 19:17)
Kokios jusu apskritai pajamos?

Dabar tai jos didelės, nes aš dirbu, bet tas darbas man nepatinka, noriu keist specialybę ir stot mokytis - tik klausimas iš ko reiks gyventi. Susimąsčiau, gal valstybė man ką nors mokėtų?Nuo rugsėjo ketinu studijuoti dieniniame kurse. Turiu vaiką, eina į mokyklą, pirmą klasę.
Atsakyti
QUOTE(Jaltute4 @ 2012 05 15, 17:20)
Papildyta:

Nu tai ir gavot paskutini mokejima,uz balandi.
Atsakyti
as irgi noriu, kad man padetumete susigaudyti blush2.gif , dabar kaip suprantu man israsytas NGA iki rugpjucio galo, greiciausiai uz tai pinigeliu negausiu, kadangi is darbo isejau rugsejo 27, o pastojau spalio pradzioje stovedama birzoje, joje 6 men. gavau bedarbio pasalpa, dabar sake jie nieko nebemokes, kaip pasiskaiciau man turetu priklausyti vienkartine ismoka , kazkur apie 260lt g.gif , su busimu vyru gyvenam nuomojamam bute, tai kaip tada yra, nes ant poieriaus rodoma , kad dirba po 1 val. ir atlyginimas pas ji 100lt per menesi , birzoje apildomai nera isiregistraves, gal tada irgi kokios pasalos priklauso? g.gif
Atsakyti
sveikos,sunui balandi suejo 1m,ar is naujo turiu tvarkytis del 97lt?
Atsakyti