Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys/šeimos NR. 17,

smile.gif+2012 05 16, 07:44-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2012 05 16, 07:44)
as irgi noriu, kad man padetumete susigaudyti  blush2.gif , dabar kaip suprantu man israsytas NGA iki rugpjucio galo, greiciausiai uz tai pinigeliu negausiu, kadangi is darbo isejau rugsejo 27, o pastojau spalio pradzioje stovedama birzoje, joje 6 men. gavau bedarbio pasalpa, dabar sake jie nieko nebemokes, kaip pasiskaiciau man turetu priklausyti vienkartine ismoka , kazkur apie 260lt  g.gif , su busimu vyru gyvenam nuomojamam bute, tai kaip tada yra, nes ant poieriaus rodoma , kad dirba po 1 val. ir atlyginimas pas ji 100lt per menesi , birzoje apildomai nera isiregistraves, gal tada irgi kokios pasalos priklauso?  g.gif

Vienkartine 260 lt jums priklauso.
Tegul vyras atsistoja i birza,tada galit tvarkitis soc.pasalpa ant 2-ju,kol dar negime vaikas,kai gims vaikas,jums priklausis vienkartine 1430 lt ir vaiko pinigai po 97.50 lt ir tada jau galesit tvarkitis ir ant 3-ju zmoniu soc.pasalpa.
Papildyta:
QUOTE(camil@ @ 2012 05 16, 09:24)
sveikos,sunui balandi suejo 1m,ar is naujo turiu tvarkytis del 97lt?

Taip.
Atsakyti
Laba diena, noriu paklausti, jei dirbu puse etato 1m 7 men, ir iseinu is darbo, ar DB man priklausys ismoka ar ne? Reikia buti pradirbus lyg 1,5m per paskutinius 3 metus, bet puse etato,tai pradirbtas laikas laikas dalinasi per puse? g.gif
Bei jei gyvenu su vaiku, bet santuoka nera nutraukta. Tai soc.pasalpa priklausytu man ir vaikui(po 350)? Nes vyras kazkur gyvena,kiek zinau nedirba, ir DB nestovi.
Atsakyti
QUOTE(Bugutis @ 2012 05 16, 11:10)
Laba diena, noriu paklausti, jei dirbu puse etato 1m 7 men, ir iseinu is darbo, ar DB man priklausys ismoka ar ne? Reikia buti pradirbus lyg 1,5m per paskutinius 3 metus, bet puse etato,tai pradirbtas laikas  laikas dalinasi per puse? g.gif
Bei jei gyvenu su vaiku, bet santuoka nera nutraukta. Tai soc.pasalpa priklausytu man ir vaikui(po 350)? Nes vyras kazkur gyvena,kiek zinau nedirba, ir DB nestovi.

Birza i etatus neziuri,jeigu yra 18 men stazo per paskutinius 3 metus,tai ir mokes bedarbio pasalpa,o del soc.pasalpos negalesit tvarkitis,nes vyras niekur ne dirba ir birzoj nestovi,nesvarbu,kad negyvenat,reikia tada teistis alimentus,kad neziuretu,ka veikia vyras.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 16 gegužės 2012 - 10:47
QUOTE(Bugutis @ 2012 05 16, 11:10)

Kadangi oficialiai su vyru esate šeima, reikėtų rodyti ir jo pajamas. ir pašalpa gali būti skiriama tik jums visiems arba nei vienam. Jei išsiskirsite ir prisiteisite alimentus tuomet priklausys jums ir vaikui jei pajamos neviršys.

Pašalpa ne po 350lt, o 100procentų (skirtumos tarp valstybės remiamų pajamų ir jūsų turimų pajamų) pirmam asmeniui, antram 80procentų, trečiam ir paskesniems 70proc.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 05 16, 10:46)
Birza i etatus neziuri,jeigu yra 18 men stazo per paskutinius 3 metus,tai ir mokes bedarbio pasalpa,

Bedarbio pasalpa nuo to nekis, bus apie 600lt? Nesu stovejus,tai nelabai zinau. Dekui 4u.gif

Ibi patria,ubi bene >> dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bugutis @ 2012 05 16, 14:11)
Bedarbio pasalpa nuo to nekis, bus apie 600lt? Nesu stovejus,tai nelabai zinau. Dekui 4u.gif

Ibi patria,ubi bene >> dekui 4u.gif

Ziures pagal jusu pajamas,jeigu jos mazos,tai ir bedarbio pasalpa bus atitinkamai maza,650 lt gauna tie,kurie gauna virs minimumo.
Atsakyti
Merginos, musu seimoje situacija tokia - vyras uzdirba 1500 Lt i rankas, as darbo birzoje,si menesi baigsis 6 men. baigsis pasalpos mokejimas. Auginame du paauglius - 12 ir 14 m.

kokios galimos pasalpos mums priklausytu. Ypac domina, kas liecia vaikus... jau galvoju, kaip reiks rudeni i mokykla isleisti... kur man reiktu kreiptis?
Atsakyti
Norejau paklausti ,ar pasalpa 315,isiskaiciuoja i pajamas,ar ne ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(MonCheri @ 2012 05 16, 20:52)
Norejau paklausti ,ar pasalpa 315,isiskaiciuoja i pajamas,ar ne ? g.gif

ne.
Papildyta:
QUOTE(AsesuAs1 @ 2012 05 16, 18:39)
Merginos, musu seimoje situacija tokia - vyras uzdirba 1500 Lt i rankas, as darbo birzoje,si menesi baigsis 6 men. baigsis pasalpos mokejimas. Auginame du paauglius - 12 ir 14 m.

kokios galimos pasalpos mums priklausytu. Ypac domina, kas liecia vaikus... jau galvoju, kaip reiks rudeni i mokykla isleisti... kur man reiktu kreiptis?

Mokiniu krepseliai priklausis,nes zmogui neiseina po 525 lt.
Atsakyti
Noriu paklaust, jei tarkim viena seimos asmeni ismeta del kokiu nors priezasciu is birzos, tai nukencia visa seima ir niekas nebegauna pasalpu? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2012 05 17, 11:15)
Noriu paklaust, jei tarkim viena seimos asmeni ismeta del kokiu nors priezasciu is birzos, tai nukencia visa seima ir niekas nebegauna pasalpu?  doh.gif

Taip
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2012 05 17, 11:15)
Noriu paklaust, jei tarkim viena seimos asmeni ismeta del kokiu nors priezasciu is birzos, tai nukencia visa seima ir niekas nebegauna pasalpu?  doh.gif

jei isbrauke paprastai, tai galima is karto vel registruotis, bet jei isbrauke del prasizengimo, tai tada tik po puses metu
Atsakyti