Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys/šeimos NR. 17,

QUOTE(dovilasas @ 2012 05 25, 14:09)
dukra 8m gauna 125lt islaikyma,o antras vaikas 2metuku bendras musu su vyru ir gauna 52lt

O tai vyresnioji negauna vaiko pinigu?
1400-177=1223/4=305.75 pirmam,antram 244.6,treciam ir ketvirtam 2*214.02=428.05
Is viso iseitu 305.75+244.6+428.05=978.4 Lt.
Papildyta:
QUOTE(Megi Simpson @ 2012 05 25, 14:34)
Sveiki, Jolanciuk  4u.gif  Dar klausimeli turiu  blush2.gif  Jai soc. pasalpa buvo paskirta geguzes 10d. uz balandi, gezuge ir birzeli, tai kada tiketis pirmu pinigeliu? Kaip supratau si menesi jau nelabai yra vilciu gauti, tai kazi kaip bus kita menesi, iskarto jie sumokes uz du menesius (balandi ir geguze) ar kaip kitaip?  g.gif

Taip,kita menesi gausit uz 2 men.
Atsakyti
[quote=JOLANCIUK,2012 05 25, 14:35]
O tai vyresnioji negauna vaiko pinigu?
1400-177=1223/4=305.75 pirmam,antram 244.6,treciam ir ketvirtam 2*214.02=428.05
Is viso iseitu 305.75+244.6+428.05=978.4 Lt.
Papildyta:
atsiprasau ne taip parasiau,kad dukrai 8metai blush2.gif ,aciu jums uz informacija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 05 25, 14:35)
Taip,kita menesi gausit uz 2 men.

Viskas aisku, dekui 4u.gif
Atsakyti
o jei as nebuciau registruota darbo birzoje ir mazylis neitu i darzeli kol jam sueis trys metukai,tai gautume vistiek socialine pasalpa,ar butinai turiu buti uzsiregistravusi darbo birzoje?
Atsakyti
QUOTE(dovilasas @ 2012 05 25, 14:56)
o jei as nebuciau registruota darbo birzoje ir mazylis neitu i darzeli kol jam sueis trys metukai,tai gautume vistiek socialine pasalpa,ar butinai turiu buti uzsiregistravusi darbo birzoje?

Iki 3-ju metu galit neregistruotis DB,vistiek gaudinesit soc.pasalpa ir vaikas gali eiti i darzeli.
Atsakyti
Sveikos,aš dar tik sužinojau ,kad daromi nemokamai asmens tapatybės dokumentai kai esi socialiai remtinas.Mūsų šeimos pajamas 800lt ,esame 4asmenys esame socialiai remtini ir gauname pašalpą,bei kompensaciją ir kaip suprantu mums priklauso nemokamai,bet aš kai nuėjau daryti asmens kortelės sau ir sūnui skubos tvarka ,tai man niekas nieko nepranešė ir aš susimokėjau.Ar yra galimybė susigrąžinti dabar tuos pinigėlius g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vanilė: 25 gegužės 2012 - 14:59
QUOTE(Vanilė @ 2012 05 25, 15:57)
Sveikos,aš dar tik sužinojau ,kad daromi nemokamai asmens tapatybės dokumentai kai esi socialiai remtinas.Mūsų šeimos pajamas 800lt ,esame 4asmenys esame socialiai remtini ir gauname pašalpą,bei kompensaciją ir kaip suprantu mums priklauso nemokamai,bet aš kai nuėjau daryti asmens kortelės sau ir sūnui skubos tvarka ,tai man niekas nieko nepranešė ir aš susimokėjau.Ar yra galimybė susigrąžinti dabar tuos pinigėlius  g.gif

susigrazinti jau neiseis,reikejo pries einant darytis kortele,isimti is soc.centro pazyma,kad esat soc.remtini.
Atsakyti
Dar klausimukas apie asmens tapatybės korteles. Esu soc. remtina, mano pasui jau 20 metų, bet jis dar galiojantis, tačiau ne vienoj institucijoj pareiškė, kad aš nepanaši į nuotraukoje esantį žmogų smile.gif ir prašo rodyti dar kokį kitą dokumentą (kitokio aš ir neturiu)... na tai suprantama, nes per 20 metų žmogus stipriai keičiasi, vaikus užaugina... Klausimas - ar su soc. pažyma galiu pasikeisti pasą nemokamai, jei jo galiojimo laikas nepasibaigęs?
Atsakyti
taip, galite - mes su vyru irgi pasikeitėm,nesibaigus galiojimui
Atsakyti
sveikos, gal pasakysit,jei nepranešei socialiniam kad turėjai pajamų (pinigų iš užsienio į banko sąskaitą) ar didelė tikimybė, kad pamatys ir lieps gražint socialinę pašalpą ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elelele: 28 gegužės 2012 - 06:42
QUOTE(elelele @ 2012 05 28, 07:37)
sveikos, gal pasakysit,jei nepranešei socialiniam kad turėjai pajamų (pinigų iš užsienio į banko sąskaitą) ar didelė tikimybė, kad pamatys ir lieps gražint socialinę pašalpą ax.gif

mano vyras dirba uzsieni. ir veda per du kart pinigus alga ir arbatpinigiai.
pernai kaip nesem soc darbo uzmokescio lapa, tai darboviete tik surase algos pinigus. o tu arbatpinigiu niekas nemate ir niekas ju nerase smile.gif
Atsakyti
o gal man kas patars g.gif vaika auginau viena ,alimentu neprisiteiseu ,soc ismoka gaudavo tik vaikas metus laiko,bet dabar jau gyvenam su vyru ar man reikia pranesti ? Tada tvarkyciaus kaip seima ,nes vyra DB stovi ,bet ar mum nelieps grazint pinigeliu ar isvis nesugalvos nutraukt ? Sakys gyvenau viena ,o dabar su vyru g.gif (NESUSITUOKE SU VYRU,IRASYTAS TIK GIMIMO LIUDYJIME)
Atsakyti